Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 26.10.2020
Yrityskohtaiset ICT-alan koulutukset

Yrityskohtaiset ICT-alan koulutukset

Turun AMK:n ICT-projektitoimisto theFirma  tarjoaa koulutuksia mm. Adoben ohjelmien, Microsoft 365 -sovellusten ja sosiaalisen median kanavien käytöstä. Kaikki koulutukset on räätälöitävissä niin yksittäisen henkilön koulutukseen kuin yrityksen laajempaan henkilöstökoulutukseenkin. Koulutukset voidaan järjestää joko Kupittaan kampuksen ICT-Cityssä, asiakkaan tiloissa tai verkossa.  

Yrityksille tarjoamiamme koulutuksia:

Adobe

Adoben ohjelmistojen osalta järjestämme koulutusta InDesign ja Photoshop-ohjelmiin. Koulutuksissa lähdetään perusteista, joten koulutukseen osallistuminen ei edellytä aiempaa osaamista. Koulutusten avulla saat perustaidot ohjelmien käyttöön ja voit suunnitella esitteitä ja julisteita sekä muokata valokuvia tai tehdä graafista suunnittelua. 

Microsoft 365

Microsoft 365-ympäristöstä suosittuja koulutuksia ovat olleet mm. Excelin käytön tehostaminen, Outlookin käytön tehostaminen ja Teamsillä tehoa tiimistyöhön. Koulutuksen avulla pystyt käyttämään työkaluja tehokkaammin ja siten sujuvoittamaan työprosesseja.  

Sosiaalisen median kanavat

Koulutamme sosiaalisen median kanavien peruskäyttöön, maksullisten mainosten suunnitteluun ja toteutukseen, markkinointityökalun käyttöön sekä julkaisujen tulosten analysointiin. Olemme järjestäneet koulutuksia niin yleisesti sosiaalisen median kanavien valinnasta ja some-brändin suunnittelusta kuin syvällisemmin yksittäisestäkin kanavasta. Koulutusta on tarjolla Facebookin, Instagramin, Linkedinin, Twitterin ja Whatsappin alustoille. 

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!

thefirma@edu.turkuamk.fi  
+358 44 9072 080