Siirry pääsisältöön Siirry hakuun

Koulutamme projektin johtamisen asiantuntijuuteen

Tutustu valmennuksiimme ja kehitetään yhdessä projektitaitojanne!
Sivu päivitetty 7.12.2021

Projektijohtaminen

Projektimaisesta työskentelystä on tullut monessa organisaatiossa arkipäivää. Onnistunut projekti edellyttää usein erityisosaamista ja taidokasta asioiden ja ihmisten johtamista. Valmennuksistamme organisaationne saa työkalut hyvään projektin johtamiseen.

Tutustu koulutustarjontaamme ja ota yhteyttä! Jos sopivaa koulutusta ei löydy, kerro meille toiveesi ja mietitään yhdessä ratkaisu. 

Kehity projektiosaajana

kehitys_projektiosaajana_480-220.jpg

 

 

Projektimuotoinen työtapa on tullut jäädäkseen korvaamaan totuttuja tekemisen malleja. Valmennus on suunnattu henkilöille, jotka ovat mukana projekteissa, mutta eivät ole projektityön ammattilaisia. Esimerkiksi projektityöhön osallistuvat asiantuntijat, koordinaattorit, myynti- ja markkinointihenkilöt sekä projektitoiminnan kehittäjät, jotka haluavat tehostaa omaa projektityöskentelyään.

 

Projektin johtaminen

Projektiosaamisessa on kyse paremmasta työn hallinnasta, joten projektipäällikön oma osaaminen, työn hallinta ja johtamistaidot ovat keskeisiä tekijöitä projektin onnistumisen kannalta. Valmennukseen sisältyy käytännön harjoituksia, joiden avulla osallistujat kykenevät hyödyntämään ja soveltamaan oppimaansa heti omassa työssään.
 

 

Alt="".

Sujuvoita prosesseja – paranna laatua

tuloksellista_toimintaa.jpg

Prosessit ovat avainasemassa organisaation strategian toteuttamisessa, asiakasvaatimusten täyttämisessä sekä laadun, tehokkuuden ja tuloksellisuuden parantamisessa. Kun perusasiat ovat selkeitä ja kunnossa, keskittyy työaika arvon tuottamiseen asiakkaille kaikenlaisen hukan sijaan. 

Autamme yrityksiä ja organisaatioita pitämään huolta, että prosessit ovat kunnossa.

Oppimisen rajattomat mahdollisuudet