Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 15.7.2020

Yhteistyökumppanit tyytyväisiä Turun AMK:n työelämäpalveluihin

Työelämälle tarjoamamme palvelut koetaan entistä hyödyllisimmiksi. Tämä käy ilmi toista kertaa tehdystä sidosryhmäkyselystä, jossa jo entuudestaan hyvät arvosanat paranivat kautta linjan. Alkuvuodesta 2020 toteutetussa kyselyssä yhteistyökumppaneiltamme kysyttiin arvioita onnistumisesta palveluiden viestinnässä, palvelujen hyödyllisyydestä ja vaikuttavuudesta sekä yhteistyön sujuvuudesta.

Vaikuttavaa kehittämistä

Erityisen hyvää palautetta vastaajat antoivat palvelujemme hyödyllisyyttä ja vaikuttavuutta mittaavissa kysymyksissä. Palvelujen koetaan vastaavan hyvin asetettuihin tavoitteisiin, ne ovat kehittäneet organisaation toimintaa ja henkilöstön osaamista. “Tämä palaute on meille todella tärkeää, sillä yksi päätavoitteistamme on tuottaa arvoa asiakkaillemme”, iloitsee Työelämäpalvelut-yksikön kumppanuuspäällikkö Kirsti Virtanen

Yhteistyön sujuvuutta mitattiin suoran kysymyksen lisäksi mm. kysymällä toiminnan asiakaslähtöisyydestä, henkilöstön asiantuntijuudesta ja aikataulujen pitävyydestä. Myös kaikissa näissä tulokset paranivat ja arvosanat olivat lähellä täysiä pisteitä. 

Tietoa palvelutarjonnasta kaivataan lisää

Kyselyllä halutaan myös saada tietoa siitä, missä toimintaa voidaan parantaa. Vaikka arvosanat olivat kauttaaltaan parempia kuin edellisellä kerralla, parannettavaa löytyy esimerkiksi viestinnästä ja tietoa erilaisista palveluista kaivataankin lisää. “Pyrimme jatkuvasti kehittämään työelämälle suunnattua viestintäämme ja olemmekin parhaillaan uudistamassa nettisivujamme asiakaslähtöisemmiksi”, toteaa Virtanen. 

Kokonaisuudessaan kyselyn tulokset olivat äärimmäisen positiivisia ja rohkaisevia. “Tämä antaa potkua työn jatkamiseen ja asettaa riman vielä vähän korkeammalle”, Virtanen summaa tyytyväisenä.
 

Turun AMK on työelämän monipuolinen kumppani!

Turun ammattikorkeakoulun työelämäpalvelut tarjoaa laajan valikoiman monialaisia palveluja yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Työelämälähtöisten koulutusten ja yritysvalmennusten lisäksi tarjoamme esimerkiksi monipuolisia tilaratkaisuja sekä erilaisia tutkimus- ja kehittämispalveluja.