Siirry pääsisältöön Siirry hakuun

Koulutamme tekniikan alan ammattilaisia!

Etsitkö koulutusta yrityksesi osaamisen kartuttamiseksi? Tutustu koulutuksiimme ja tule kehittymään kanssamme!
Sivu päivitetty 7.12.2021

Tekniikan alat

Tekniikan alalla kehitys on nopeaa. Uusia toimintamalleja ja vaatimuksia tulee oikealta ja vasemmalta. Henkilöstön osaamista ylläpitämällä ja kehittämällä, organisaatiosi pysyy vauhdissa mukana ja parhaimmillaan kirii jopa edelle.

Tutustu koulutustarjontaamme ja ota yhteyttä! Jos sopivaa koulutusta ei löydy, kerro meille toiveesi ja mietitään yhdessä ratkaisu. 

Rakentamisen tietomallit (BIM) koulutukset

xTekniikanalat_480x220.jpg

 

 

Tietomallipohjainen suunnitteluohjaus on mahdollisuus tarjota tehokkaampia ja laadukkaampia ratkaisuja rakennusalan toteutuksiin. Tietomalleihin kerätyn tiedon hyödyntäminen parantaa työn tehokkuutta sekä vähentää hukkaa.

Tavoitteena nostaa tilaajien, rakentajien ja suunnittelijoiden osaamista sekä ymmärrystä tietomallintamisen hyödyistä.

 

Teknologiateollisuuden sekä tekniikan- ja palvelualojen henkilöstölle suunnatut koulutuspalvelut

Teknologiateollisuuden toimihenkilöiden sekä tekniikan alan ja palvelualojen henkilöstön kouluttautumista helpotetaan muuttuvissa työelämän olosuhteissa. Vaihtoehtoja yritykselle ovat Täsmä-, Rekry- ja MuutosKoulutus.

Koulutusten sisältö, toteutus ja kesto sovitaan yhteistyössä yrityksen, työ- ja elinkeinohallinnon ja Turun ammattikorkeakoulun kanssa.

 

teknologiateollisuuden_koulutuspalvelut_480x220.jpg

 

 

Puhdastilakoulutus räätälöitynä yrityksellenne

Ehdotonta puhtautta vaativissa tiloissa työskentely edellyttää yhä monipuolisempaa osaamista. Puhdastilakoulutus on muun muassa lääke-, elintarvike-, bio- ja elektroniikkateollisuuden sekä sairaaloiden, puhtaanapito- ja kosmetiikka-alojen työntekijöille.

Tarjoamme yritykselle räätälöityä puhdastilakoulutusta, joka koostuu luennoista, demonstraatioista ja käytännön harjoituksista.

 

puhdastila_480x220.jpg

Oppimisen rajattomat mahdollisuudet