Sivu päivitetty
Tähtitorninmäki

Artikkelit

23.5.2019 | Tutkimus, kehitys ja innovaatiot

Miten kiertotaloutta voidaan opettaa?

Tuore oppimateriaali tarjoaa käytännön menetelmiä kiertotalouden opettamiseen korkeakouluissa. Menetelmäopas on toteutettu kuuden ammattikorkeakoulun yhteistyönä.
7.5.2019 | Haastattelut

Urheilu ja bisnes yhdessä: Score Cup 27.6. Turussa

Score Cup-festaripäivään 27.6. mahtuu niin bisneskoulutusta, verkostoitumista kuin huippu-urheilijoiden tiukat tennisottelut. Aamupäivän puhujina Jarkko Nieminen Areenalla on huippunimiä ja iltapäivällä jännätään tennisturnauksessa. Urheiluun ja verkostoitumiseen keskittyvä Score Cup järjestetään nyt toistamiseen Turussa.
6.5.2019 | Tutkimus, kehitys ja innovaatiot

Turun AMK:n BisnesAkatemia auttoi maahanmuuttajia työllistymään

Turun ammattikorkeakoulu suunnitteli tradenomikoulutuksen korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille. Osallistujat saivat koulutuksesta käytännön yrittäjyysosaamista sekä tietoa suomalaisesta työelämästä. Tuore artikkelikokoelma esittelee käytännön kokemuksia koulutuksesta.
30.4.2019 | Haastattelut

Taideakatemialaiset menestyivät elokuvakoulujen pitchaus-tapahtumassa

Torstaina 25.4.2019 järjestettiin Suomen elokuvasäätiön Kino K-13:ssa Helsingissä ensimmäinen elokuvakoulujen lopputöiden pitchaus-tapahtuma PITCH2019. Turun AMK:n Taideakatemian elokuvaopiskelijat putsasivat palkintopöytää – 11 palkinnosta neljä tuli Turkuun.
23.4.2019 | Haastattelut

Digitaalinen markkinointi tutuksi

Tradenomin opinnot jäivät aikanaan perhesyistä kesken yrittäjä Airi Turtalta. Tänä keväänä hän päätti sukeltaa suoraan digiosaamiseen. Oma siivousalan yritys tarvitsi vähän buustausta. Avoimessa AMK:ssa pyörii parhaillaan digitaalisen markkinoinnin koulutus, missä hän on saanut jo monta oivallusta.
18.4.2019 | Haastattelut

Taidealan asiantuntija vahvistaa vuorovaikutusta

Taiteilijan yhtenä tehtävänä on löytää keinoja, joilla voidaan vastata yhteiskunnallisiin haasteisiin, näkee taiteilija-kehittäjä Krista Petäjäjärvi. Työkalut oman osaamisen vahvistamiseen löytyvät Master School -opinnoista.
17.4.2019 | Haastattelut

Oppimisen ilo

Psykoterapeutti Lasse Jalonen käyttää työssään apuna valokuvaterapiaa. Kuvaamisen lisäksi häntä on aina myös kiinnostanut graafinen suunnittelu. Hän löysi jo vuosia sitten avoimen ammattikorkeakoulun iltakurssit ja on tyytyväinen laadukkaisiin ja edullisiin koulutuksiin.
12.4.2019 | Haastattelut

Turun ammattikorkeakoulusta työkokemusta – opiskelija-assistentteja monissa tehtävissä

Opiskelija-assistenttien tehtävät vaihtelevat laidasta laitaan, ainoa yhdistävä tekijä on opiskelupaikka ja työsopimus. Opiskelija-assistentit pitävät ammattikorkeakoululle työskentelyn parhaina puolina uusia kokemuksia ja verkostoja.
10.4.2019 | Haastattelut

Avoimen AMK:n kautta avautui uutta

Takana on ekonomin tutkinto ja kokemusta markkinointitehtävistä Suomessa ja Meksikossa. KTM Mirva Roininen kiinnostui graafisesta suunnittelusta ja etsi sopivia koulutuksia. Onneksi on Turun AMK ja Avoin ammattikorkeakoulu.
9.4.2019 | Opiskelijaelämää

Miten hyödyntää kulttuurihyvinvointia työelämässä?

Turun AMK:n sosiaali- ja terveysalan opiskelijat tutustuivat eri taiteen ja kulttuurin lajeihin yhteisessä koulutuspäivässään 4.4. ICT-Cityssä. Päivän aikana pohdittiin, miten opiskelijat voivat hyödyntää kulttuuria ja taidetta tulevassa ammatissaan. Samalla he tutustuivat toisten alojen opiskelijoihin ja moniammatilliseen työskentelyyn.
« 1 2 3 4 ... 64 »