Sivu päivitetty 28.8.2014
Lemminkäisenkadun kampus

Turun ammattikorkeakoulun yksiköt ja kampukset

Turun ammattikorkeakoulussa on neljä opetuksen tulosaluetta sekä kehittämisen tulosalue (hallinto). Koulutamme muun muassa tradenomeja, insinöörejä, medianomeja ja sairaanhoitajia. Toimimme Turussa, Salossa ja Loimaalla.

Tulosalueet ja yksiköt

Yksiköt

Tulosalueet

 

Kampukset Turussa, Salossa ja Loimaalla 

Kampuksemme Turussa:

Kampuksemme
Salossa ja Loimaalla:

Huom! ICT-Cityn henkilökunta muuttaa kesäkuussa 2014 remontin ajaksi väistötiloihin Lemminkäisenkadulle. Remontin on arvioitu valmistuvan elokuun puolivälissä. Katso henkilökunnan työtilat ja lue lisää: ICT-Cityn henkilökunta muuttanut väistötiloihin Lemminkäisenkadulle

 

Opiskelijakunta ja alumnit

Opiskelijakunta TUO

Näytä lisätietoja

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta - TUO on Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoiden oma lakisääteinen edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Opiskelijakuntaan ovat tervetulleita kaikki: sekä nuorten, aikuisten, vieraskielisten että ylempien AMK-tutkintojen koulutuksien opiskelijat. 

TUO on valtakunnallisen AMK-opiskelijoiden etujärjestö Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liitto - SAMOK ry:n jäsen. TUO on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton sekä ammattiyhdistyksistä riippumaton.

Opiskelijakunta TUO toimii Turun AMK:n opiskelijoiden virallisena äänitorvena ja puolestapuhujana.

Lue lisää: www.opiskelijakunta.net

Turun ammattikorkeakoulun alumnit ry.

Näytä lisätietoja

Turun ammattikorkeakoulun alumnit ry. on yhdistys kaikille Turun ammattikorkeakoulusta valmistuneille. Jäseneksi voi liittyä myös ammattikorkeakoulun ja sen opiskelijakunnan nykyiset ja entiset työntekijät. Jäsenyys on ilmainen.

Alumnien kautta pidät yhteyttä muihin valmistuneisiin, kehität edelleen ammattitaitoasi, verkostoidut, kehität AMK-koulutusta ja osallistut vapaa-ajan aktiviteetteihin. Jäsenenä saat erilaisia etuja ja pääset kierrättämään tietotaitoasi.

Tule mukaan Turun ammattikorkeakoulun alumnien toimintaan!

Yhteystiedot ja lisätietoja:

Puheenjohtaja: Tuula Mäenpää
alumnit@turkuamk.fi

Rekisteröidy jäseneksi

www.alumnit.fi
www.facebook.com/alumnit