Sivu päivitetty 27.2.2015
Lemminkäisenkadun kampus

Turun ammattikorkeakoulun yksiköt ja kampukset

Turun ammattikorkeakoulussa on neljä opetuksen tulosaluetta sekä Yhteiset palvelut -tulosalue (hallinto). Koulutamme muun muassa tradenomeja, insinöörejä, medianomeja ja sairaanhoitajia. Toimimme Turussa, Salossa ja Loimaalla.

Tulosalueet ja yksiköt

Tulosalueet

Yhteiset palvelut -tulosalueen yksiköt

Turun AMK Oy:llä on uusi organisaatio ja uudet päälliköt 1.10.2014 / 1.1.2015 alkaen. Nettisivuilla saattaa olla vielä vanhan organisaation mukaisia tietoja, mutta pyrimme päivittämään ne pikimmiten. Lue lisää uudistuksesta: Turun AMK Oy:llä on uusi johto ja uudet päälliköt 1.10.2014 alkaen

 

Kampukset Turussa, Salossa ja Loimaalla 

Kampuksemme Turussa:

Kampuksemme
Salossa ja Loimaalla:

Opiskelijakunta ja alumnit

Opiskelijakunta TUO

Näytä lisää

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta - TUO on Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoiden oma lakisääteinen edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Opiskelijakuntaan ovat tervetulleita kaikki: sekä nuorten, aikuisten, vieraskielisten että ylempien AMK-tutkintojen koulutuksien opiskelijat. 

TUO on valtakunnallisen AMK-opiskelijoiden etujärjestö Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liitto - SAMOK ry:n jäsen. TUO on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton sekä ammattiyhdistyksistä riippumaton.

Opiskelijakunta TUO toimii Turun AMK:n opiskelijoiden virallisena äänitorvena ja puolestapuhujana.

Lue lisää: www.opiskelijakunta.net

Turun ammattikorkeakoulun alumnit ry.

Näytä lisää

Turun ammattikorkeakoulun alumnit ry. on yhdistys kaikille Turun ammattikorkeakoulusta valmistuneille. Jäseneksi voi liittyä myös ammattikorkeakoulun ja sen opiskelijakunnan nykyiset ja entiset työntekijät. Jäsenyys on ilmainen.

Alumnien kautta pidät yhteyttä muihin valmistuneisiin, kehität edelleen ammattitaitoasi, verkostoidut, kehität AMK-koulutusta ja osallistut vapaa-ajan aktiviteetteihin. Jäsenenä saat erilaisia etuja ja pääset kierrättämään tietotaitoasi.

Tule mukaan Turun ammattikorkeakoulun alumnien toimintaan!

Yhteystiedot ja lisätietoja:

Puheenjohtaja: Tuula Mäenpää
alumnit@turkuamk.fi

Rekisteröidy jäseneksi

www.alumnit.fi
www.facebook.com/alumnit