Sivu päivitetty
Tähtitorninmäki

Artikkelit

23.10.2019 | Tutkimus, kehitys ja innovaatiot

Opiskelijoiden roskakartoitus Kuninkojalla

Let’s Do It – Kuninkoja -projekti yhdisti tradenomi- ja insinööriopiskelijat tutkimaan kaupunkiluonnon roskaisuuden tilaa. Muovijätettä kerättiin 3,5 hehtaarin alueelta 17,5 kiloa.
21.10.2019 | Koulutukset ja palvelut

Luottamus ja avoin viestintä ovat onnistumisen takana: liiketoimintaosaamisen ydinvalmiuksia pohdittiin työpajassa

Miten Suomen jääkiekon menestys syntyi ja minkälaisella valmennuksella? Mitä ovat liiketoimintaosaamisen henkilökohtaiset ydinvalmiudet? Opitaanko näitä innovaatiokompetensseja riittävästi korkeakouluissa?
25.9.2019 | Haastattelut

Kiinnostus tekniikkaan syntyi hevostallilla

Tekniikan aloja on pidetty pitkään perinteisinä miesten aloina. Ennakkoluuloja rikkoo esimerkiksi kunnianhimoinen konetekniikan opiskelija Ann-Marie Hamberg.
29.8.2019 | Haastattelut

Taiteen tekeminen on jatkuvaa oppimista ja tiedon jakamista

Yhteisötaiteilija ja valokuvauksen opettaja Maria Lukala löysi oman uransa kiinnostavien sivupolkujen kautta. Matkan aikana opiskelu on auttanut löytämään syvemmän merkityksen taiteen tekemiselle ja tarjonnut vaikutteita ja verkostoja. Yhteisenä tekijänä oman tien löytymisessä on ollut jatkuva oppiminen ja tiedon jakaminen muiden kanssa.
13.8.2019 | Koulutukset ja palvelut

Labriikki on kaikkien yhteinen työpaikka

Kemiantekniikan projektioppimisympäristö Labriikki tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia opiskelijoille ja yrityksille.
8.7.2019 | Tapahtumat

100 opintopistettä Ruisrockista

Turun AMK:n opiskelijat olivat jälleen mukana toteuttamassa Ruisrockia 5.-7.7.2019. 50. juhlavuottaan viettävä musiikkifestivaali tarjosi opiskelijoillemme monia mahdollisuuksia projektiopintojen suorittamiseen.
24.6.2019 | Koulutukset ja palvelut

Leikki on iso ja iloinen asia

Leikki on lapsen tärkeintä toimintaa ja lapsen keskeisin osallistumisen muoto hänen arjen toimintaympäristöissään. Lapsi kehittyy, oppii ja edistää hyvinvointiaan leikkiessään. Leikki on perustarve ja lapsen oikeutta olla lapsi.
18.6.2019 | Opiskelijaelämää

Osaamisen jakaminen mahdollistaa opiskelijoille monipuolisia ja ainutlaatuisia oppimiskokemuksia

Opettajan työ on usein yksinäistä puurtamista. He toivovat ideoita omaan työhönsä ja toisaalta haluavat jakaa omia kokemuksiaan ja innovaatioitaan kollegoille. Tästä lähti idea Osaamisen jakaminen -päivään, joka järjestettiin opettajille kesäkuun alussa ICT-Cityssä. Päivään osallistui sosiaali- ja terveysalan opettajia vajaa kolmekymmentä.
17.6.2019 | Haastattelut

Muotoilun tulevaisuus Turun ammattikorkeakoulussa

Vaikka muotoilun tutkinto-opiskelijoiden viimeinen vuosikurssi aloittaa neljännen opiskeluvuotensa syksyllä, muotoilua voi jatkossakin opiskella Turun ammattikorkeakoulussa: muotoilu löytyy erikoistumisalueena konetekniikan tutkinnossa sekä palvelumuotoilun englanninkielisenä koulutuksena Master Schoolissa.
11.6.2019 | Koulutukset ja palvelut

Osaamisen johtaminen työelämän murroksessa

Työelämä muuttuu. Työ on enemmän itseohjautuvaa ja silloin korostuvat itsetuntemus, aloitteellisuus ja organisointikyvykkyys. Työelämän murroksesta keskusteltiin Osaamisen johtaminen työelämän murroksessa -seminaarissa toukokuun lopulla.
« 1 2 3 4 ... 65 »