Sivu päivitetty
Tähtitorninmäki

Artikkelit

26.4.2017 | Haastattelut

Muuntojoustatko sinä?

Pitää vain uskaltaa uskoa. Uskoa siihen, että tulevaisuudessa asiat ovat paremmin. Siihenhän me kaikki pyrimme, kun valmistaudumme tulevaan – tunnustaen, että kaikki muuttuu rajulla vauhdilla. Nyt suunnitellaan tulevia oppimisympäristöjä. Ne ovat muuntojoustavia ja tukevat siten entistä paremmin oppimista.
24.4.2017 | Tapahtumat

Telelääketieteen ja eHealth –seminaarissa hyvä tunnelma ja antoisa sisältö

Kansallisessa Telelääketieteen ja eHealth -seminaarissa oli hilpeää puheensorinaa ennen ensimmäistäkään luentoa. Keskustelua oli perinteisten kuulumisien vaihtelun jälkeen tietysti aiheeseen liittyen eli telelääketieteestä. Omia tarinoita ja muistoja sekä pohdiskelua siitä, kenen luento tulisi olemaan mielenkiintoisin. Arvailuja oli monenlaisia.
21.4.2017

Capstone-innovaatioprojektin tulokset julki

Tällä viikolla huipentui tämän vuoden Capstone-innovaatioprojekti finaalipäivään 18.4.2017. Capstone-innovaatioprojekti on Turun ammattikorkeakoulun oppimiskokonaisuus, jossa korostuu käyttäjälähtöinen kehittäminen, yrittäjämäinen asenne, luova ajattelu ja ennen kaikkea yhteistyö alueen yritysten ja organisaatioiden kanssa.
20.4.2017 | Haastattelut

Kehittämistyöhön hurahtanut sosionomi ja diginörtti

Parhaat ideat syntyvät usein yhdistämällä osaamista eri aloilta. Osaamista puolestaan karttuu tehokkaasti käytännön työssä tekemällä ja kokeilemalla. Sosionomiopiskelija Sara Taskinen yhdisti opinnäytetyössään harrastuksen omaan alaan ja sai projektiopinnoista potkua työuralle.
20.4.2017 | Tutkimus, kehitys ja innovaatiot

Neljätoista esimerkkiä innovaatiopedagogiikasta

Tuore julkaisu valottaa neljäntoista artikkelin voimin, miten innovaatiopedagogiikkaa sovelletaan Turun ammattikorkeakoulun opetuksessa ja muussa toiminnassa.
18.4.2017 | Haastattelut

Leikin ja taiteiden avulla ilmastonmuutos tutuksi peruskoululaisille - ”hienoa nähdä lapset niin innostuneina”

Lapsia perehdytetään ympäristöasioihin Taideakatemian vetämässä kansainvälisessä Green Actions –hankkeessa. Siinä oppiminen ei tapahdu pänttäämällä, vaan leikkimällä ja taiteen keinoin lapsia aktivoimalla.
17.4.2017 | Sales EC

Eurooppalainen myyntikilpailu nostaa esille insinöörien myyntiosaamisen

Huhti-toukokuun vaihteessa 30 insinööriopiskelijaa kolmesta eurooppalaisesta korkeakoulusta kilpailee myyntitaidoissa. Kilpailu yhdistää myynti- ja insinöörialoilla vaadittavia taitoja.
11.4.2017 | Haastattelut

Sirkuksen opiskelijat lähtevät kiertueelle - ”Sirkus sulattaa kyynisimmänkin”

Sirkuksen 1. vuosikurssin opiskelijat lähtevät viemään hymyä ihmisten huulille CirQtrad-kiertueellaan, jossa esitetään perinteistä numerokeskeistä kiertävää sirkusta. Kyseessä on opiskelijoiden ensimmäinen yhteinen produktio.
11.4.2017 | Opiskelu

Room escape angiosalissa

Turun ammattikorkeakoulussa ei aina opiskella sillä kaikista perinteisimmällä tavalla. Toisen vuoden röntgenhoitajaopiskelijat osallistuivat 4.4. room escape -harjoitukseen angiosalissa Varsinais-Suomen kuvantamiskeskuksen toimenpideradiologian osastolla. Mistä oikein on kyse ja suorittivatko opiskelijat tehtävän onnistuneesti?
10.4.2017 | Yrittäjyys

Kokeilukulttuuriin perehtynyt TUAS Fellow Ander Ferran Turkuun

Yliopettaja ja yrittäjä Ander Ferran Mondragonin yliopistosta Espanjan Baskimaasta opettaa kuluvan kevään Turun AMK:ssa liiketalouden opiskelijoita. Ferran on yksi ensimmäisistä TUAS Fellow -asiantuntijajärjestelmään mukaan kutsutuista yhteistyökumppaneista.