Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty
Tähtitorninmäki

Artikkelit

7.10.2020 | AMK Etusivu

”Seis!” – Vapaan taiteen tilat puhuttivat Forum-teatterissa

Vapaan taiteen tilat puhuttivat Turun AMK:n Taideakatemian näytöksessä, jonka aiheena oli vapaan kentän taiteilijoiden marginalisointi. Esitys oli osa kolmatta vuottaan teatteri-ilmaisun ohjaajaksi opiskelevien Forum-teatterikurssia. Kurssia opettaa lehtori Marja Susi.
5.10.2020 | Opiskelu Etusivu

Master-tutkinto terveysteknologian tutkimusryhmästä avasi ovet alan töihin

Minna Joutsikoski suoritti Master- eli ylemmän AMK-tutkinnon ensimmäisenä terveysteknologian tutkimusryhmästä Turun AMK:ssa. Master-opiskelijat tuovat tutkimusryhmiin uusia näkemyksiä ja tiedonjanoa ja samalla he pääsevät osallisiksi tutkimusryhmän toimintaan.
28.9.2020 | AMK

Luovuustekniikoista apua kehittämistyöhön – osallistu työpajoihin

Luovuutta voi harjoitella ottamalla käyttöön erilaisia luovuustekniikoita. Kuluvan syksyn tilaisuuksissa saadaan tutustua siihen, kuinka hyödyntää luovuustekniikoita kehittämis- ja suunnittelutyössä.
28.9.2020 | Tutkimus, kehitys ja innovaatiot

Kiertotalouskarnevaali toi kiertotalouden näkyväksi taiteen keinoin

Turun AMK:n opiskelijat olivat mukana ideoimassa Kiertotalouskarnevaalia, joka levittäytyi kesän 2020 aikana ympäri Turkua. Sitran rahoittamaan Kesätöitä kiertotaloudesta -hankkeeseen kuuluva tapahtumasarja huipentui Turun päivän Value market -tapahtumaan.
23.9.2020 |

Yhteistyöprojekteja ja uramahdollisuuksia

Turun AMK tekee tiivistä kumppanuusyhteistyötä If Vahinkovakuutus Oy:n kanssa. Opiskelijalle yhteistyö on parhaimmillaan mahtava mahdollisuus, sillä hän pääsee soveltamaan teoriatietojaan heti käytäntöön ja pystyy luomaan verkostoja, jotka työelämässä ovat tärkeitä.
15.9.2020 | AMK Alumni

Alumni: Pirita Eskola kannustaa jatkamaan opintoja, vaikka alku olisikin hankala

Valmet Automotivella työskentelevän Pirita Eskolan insinööriopinnot saivat viimeisen silauksen työelämässä. Opiskelumaailmaan hyppääminen pitkän työuran jälkeen oli alkuun vaikeaa. Työelämässä hankittu osaaminen kuitenkin auttoi, kun opinnoissa siirryttiin teoriasta tekemiseen.
15.9.2020 | Opiskelu

Gallup: Mitä pidät uudesta EduCitystä?

Opiskelijat ovat jo löytäneet tiensä Turun AMK:n upouuteen EduCity-rakennukseen. Kysyimme pikagallupissa, mitä opiskelijat ovat mieltä EduCitystä ja miten syksyn opinnot ovat lähteneet käyntiin. Gallup osoitti, että EduCityä pidetään modernina, avarana ja hienona paikkana opiskella. Erityisesti EduCityn monipuoliset työtilat saavat kiitosta.
11.9.2020 | Opiskelu

Master School: Parempien palveluiden puolella

Oluwaseun Orisakwe tietää, että unelma-ammattia kannattaa lähteä tavoittelemaan pitkänkin matkan takaa.
10.9.2020 |

Vahva yrityskulttuuri on kilpailuetu

Yrityskulttuuri on organisaation kaiken toiminnan perusta ja sillä tarkoitetaan tiedostettuja ja tiedostamattomia arvoja, rakenteita ja toimintatapoja. Se vaikuttaa kaikkeen päätöksentekoon ja viime kädessä myös strategian menestymiseen tai epäonnistumiseen.
7.9.2020 | Opiskelu

Irlantilainen Christina Prendergast tähtää Suomen työelämään

Christina Prendergast ihastui Suomeen ja hankkii nyt lisäoppia myynnin johtamisesta Turun ammattikorkeakoulun Master Schoolissa.
« 1 2 3 4 ... 72 »