Sivu päivitetty
Tähtitorninmäki

Artikkelit

19.2.2018 | Haastattelut

Kansainvälinen monitaituri löysi paikan itsensä toteuttamiseen – ”Olen saanut Taideakatemiasta mahtavaa tukea”

Linnankadun tanssisalin laidalla on erä erilaisia lyömäsoittimia: rumpusetti, bongorummut erilaisine lautasineen sekä marimba. Turun AMK:n Taideakatemian musiikin lehtori David Yoken asettuu peräjälkeen kaikkien soittimien taakse ja improvisoi menemään kuin vanha tekijä.
16.2.2018 | Tutkimus, kehitys ja innovaatiot

Tekoäly kumppaninamme matkalla tulevaisuuteen

Tekoäly keksittiin käsitteenä jo vuonna 1956 Dartmouthin yliopiston konferenssissa. Tekoälyä onkin kehitetty ja sovellettu aina siitä lähtien, mutta vasta viimeaikainen voimakas kehitys ja menestyksekkäät sovellukset ovat osoittaneet sen mahdollisuudet konkreettisesti.
16.2.2018 | Tapahtumat

Sirkusopiskelija Saila Jantunen: ”Sirkus on tuonut valtavasti lisää rohkeutta ja itsevarmuutta”

Turun AMK:n Taideakatemian sirkuksen 1. vuoden opiskelijoiden Circa Berza -esityksen ensi-ilta on Sigyn-salissa torstaina 29. maaliskuuta. Luvassa on tanssia, tasapainoilua, ilma-akrobatiaa ja jonglöörausta 1980-luvun tyyliin – peruukkeja unohtamatta.
16.2.2018 | Haastattelut

Juuri itsensä näköistä teatteria

Turun ammattikorkeakoulun koulutuksissa keskiössä on konkreettisen tekemisen kautta oppiminen. Taideakatemian teatteri-ilmaisun ohjaajaopiskelijat testaavat saamiaan oppeja kolmantena opiskeluvuotena, jolloin he suunnittelevat ja ohjaavat opintojensa ensimmäiset omat esityksensä itsenäisesti aina alusta loppuun saakka.
15.2.2018 | Tapahtumat

HR-työ muuttuu – mitä HR-ammattilaisten pitää osata?

Työelämä on jatkuvassa muutoksessa ja HR on tärkeässä roolissa sekä muutosten käynnistämisessä että liiketoiminnan kannalta keskeisten muutosten eteenpäin viennissä. Muutosten onnistumisessa on pitkälti kyse myönteisen asiakas- ja henkilöstökokemuksen tuottamisesta sekä uuden teknologian tuomien mahdollisuuksien hyödyntämisestä.
15.2.2018 | Haastattelut

Ylpeänä Turun AMK:sta!

Lemminkäisenkadulla kulkiessa erottaa nykyään selvästi, missä rakennuksissa Turun ammattikorkeakoulu toimii. Opasteita on sitä paitsi tullut huomattavasti lisää kaikkiin AMK:n rakennuksiin, ja kävijät kiittävät. Onko tämäkin Brand Managerin aikaansaannoksia?
15.2.2018 | Haastattelut

Töihin urheilun pariin

Turun ammattikorkeakoulu ja HC TPS tekevät monipuolista yhteistyötä, joka tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden kerryttää kokemusta ja opintopisteitä.
13.2.2018 | Haastattelut

Avoimuutta ja kansainvälisyyttä

Suomen hallitusohjelman pitkän aikavälin tavoite on, että ”Suomi vuonna 2025 on avoin ja kansainvälinen, kieliltään ja kulttuuriltaan rikas, hyvä maa”. Ammattikorkeakoulujen kansainvälisellä toiminnalla on samansuuntaiset tavoitteet.
12.2.2018 | Haastattelut

Läänintaiteilija haluaa vaikuttaa taiteilijoiden asemaan ja arvostukseen

Läänintaiteilijaksi valittu Turun AMK:n Taideakatemian alumni Annika Dahlsten kannustaa opiskelijoita yhteistyöhön. Taiteiden välissä työskentely on Dahlstenille luontevaa.
7.2.2018 | Yrittäjyys

GSEA-opiskelijayrittäjyyskilpailun Suomen-osakilpailu pidettiin 1.2.2018

GSEA-opiskelijayrittäjäkilpailu on tarkoitettu korkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille ja kilpailuun saa osallistua opiskelija, jolla on ollut liiketoimintaa opiskelujen ohella vähintään kuusi kuukautta ja vähintään 500 usd liikevaihtoa vuodessa. Helmikuussa kilpailu järjesttiin Turussa jo toistamiseen.
« 1 2 3 4 ... 55 »