Sivu päivitetty
Tähtitorninmäki

Artikkelit

26.4.2018 | Tutkimus, kehitys ja innovaatiot

Miten opitaan ja opetetaan innopedalla?

Turun ammattikorkeakoulun oppimisote, innovaatiopedagogiikka, vaikuttaa kaikkeen korkeakoulun toimintaan. Se on paitsi pedagoginen strategia myös asenne. Innovaatiopedagogiikka korostaa tekemällä oppimista, verkostoitumista ja monialaisuutta. Miten oppimisote näkyy Turun ammattikorkeakoulun käytännön työssä, erityisesti oppimisessa ja opetuksessa?
25.4.2018 | Digitalisaatio

Tulevat insinöörit vauhdissa

Ensimmäisen vuoden tieto- ja viestintätekniikan insinööriopiskelijat ovat kevään kuluessa suunnitelleet ja toteuttaneet tuotteita, sovelluksia ja pelejä. Ajatuksena on, että näillä olisi tuotekehitykseen asti päästessään mahdollista helpottaa ihmisiä arkeen liittyvissä ongelmissa. Tuotteet olivat esillä huhtikuisilla tuotekehitysmessuilla.
23.4.2018 | Haastattelut

Forum Marinumin ullakolla pääsee taideteoksen sisälle

Turun AMK:n Taideakatemiasta pian valmistuvat kuvataiteen opiskelijat ovat valmistelleet opinnäytetöitään pitkin kevättä. Jose Jompero ja Sini Talonen kertovat, miten heidän teoksensa syntyivät.
19.4.2018 | Tutkimus, kehitys ja innovaatiot

Lämpö talteen!

Kesäkuumalla katto hohkaa lämpöä ja asfaltti polttelee. Ilmaista lämpöä olisi tarjolla jos sen saisi säilöttyä ja otettua käyttöön kun tarvetta on. Lämmön varastoinnin ongelmia pohdittiin LÄMPÖÄ-hankkeen seminaarissa huhtikuussa Turussa.
19.4.2018 | Opiskelu

Opiskelijat tekevät moniammatillista yhteistyötä

Tulevaan sote-uudistukseen on usein liitetty monialaisen ja -ammatillisen yhteistyön tarve. Turun AMK:n opiskelijat harjoittelevat käytännössä moniammatillista toimintaa jo opiskeluvaiheessa eri koulutusten sekä muun muassa Turun yliopiston opiskelijoiden kanssa.
17.4.2018 | Tapahtumat

Kansainvälinen viikko kokosi yhteen kollegat ympäri maailman

Kansainvälinen viikko (kv-viikko) Turun ammattikorkeakoulussa saattoi yhteen vieraat ympäri maailman, kun Turkuun saapui ennätysmäärä kollegoitamme erityisesti eurooppalaisista yhteistyökorkeakouluista, mutta myös laajemmin ympäri maailmaa. Kansainvälistä viikkoa vietettiin Turun ammattikorkeakoulun Turun ja Salon kampuksilla 9.-13.4.2018.
10.4.2018 | Koulutukset ja palvelut

Isännöinnin tulevaisuuden haasteet: peruskorjaukset, energiatehokkuus, muuttuva lainsäädäntö ja ammattikunnan ikääntyminen

Turun AMK:n Sepänkadun kampuksella pohdittiin 04.04. isännöintialan tulevaisuuden haasteita. Tilaisuudessa oli alustukset Turun ammattikorkeakoulun palveluista ja palvelumuotoilusta sekä keskustelua, kokemusten vaihtoa ja yhteistyön tiivistämistä.
4.4.2018 | Tutkimus, kehitys ja innovaatiot

Vaatteet palveluna: CaaS-hackathonista keinoja mullistaa tekstiilialan liiketoiminta

Mitä jos vaatteet voisikin hankkia palveluna? Tähän kysymykseen pääsivät opiskelijat paneutumaan maaliskuussa järjestetyssä CaaS-hackathonissa, jossa ideoitiin tekstiilialan liiketoiminnan kääntämistä päälaelleen. Opiskelijat kehittivät muun muassa yhteisen vaatekaapin ja kodintekstiilien vuokraus- ja vaihtopalvelun.
28.3.2018 | Tutkimus, kehitys ja innovaatiot

Kaupunkien pienvedet kunniaan ja hulevedet hallintaan!

Kaupunkipurot ja kosteikot ovat luonto- ja virkistyskeitaita. Lisäksi ne toimivat sadevesien kerääjinä. Kaupunkipienvesien merkitystä ja hulevesien hallintaa pohdittiin Maailman Vesipäivänä Turussa. 
27.3.2018 | Koulutukset ja palvelut

Myynnin ja asiakaskokemuksen uusi aika teema-aamu Turussa

Tekniikka ja liiketoiminta –sektorin ajankohtaisaamussa 21.03.2018 kuultiin alustukset Turun ammattikorkeakoulun palveluista ja asiakaskokemuksen merkityksestä sekä vaihdettiin kokemuksia ja verkostoiduttiin.
« 1 2 3 4 ... 57 »