Sivu päivitetty
Tähtitorninmäki

Artikkelit

9.7.2018 | Tapahtumat

Ruisrockissa sukellettiin roskien joukossa

Turun AMK:n opiskelijat olivat jälleen mukana toteuttamassa 6.-8.7.2018 järjestetyn Ruisrockin ympäristöohjelmaa. Tänä vuonna teemana oli puhdas vesi, ja #RuisH2Ock -pisteellä pääsi testaamaan, millaista on sukeltaa roskien täyttämässä meressä.
21.6.2018 | Tutkimus, kehitys ja innovaatiot

RUORI:lla kohti Hyvinvointia

RUORI 2 - hankkeen päämääränä on edistää työttömien työnhakijoiden ja työmarkkinoiden ulkopuolella olevien työ- ja toimintakykyä asiakasta aktivoiden ja kuunnellen. Tavoitteena on lisätä kaikkein vaikeimmassa asemassa olevien mahdollisuutta osallisuuteen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä.
20.6.2018 | Tutkimus, kehitys ja innovaatiot

Mikä on sinun lupauksesi Itämerelle?

Kolme vuotta kestänyt Waterchain-hanke huipentui loppuseminaariin ja verkkosivujen julkistukseen Tallinnassa toukokuun lopussa. Partnerit Suomesta, Ruotsista, Virosta, Latviasta ja Ahvenanmaalta keskittyivät yhdessä Itämereen kohdistuvan haitallisen kuormituksen vähentämiseen.
13.6.2018 | Tutkimus, kehitys ja innovaatiot

Ihokin kaipaa terveydenhoitoa

Iho on ihmisen suurin elin, ja sen terveys on Turun ammattikorkeakoulun uuden artikkelikokoelman aiheena. Opinnäytetöihin perustuva julkaisu kokoaa yhteen tuoretta tutkimustietoa ihon terveyteen vaikuttavista tekijöistä ja yleisimmistä ihosairauksista. Lisäksi julkaisu sisältää osion esteettisestä hoitotyöstä, joka on kasvava ala tänä päivänä.
30.5.2018 | Digitalisaatio

Chatfiction-draamasarjassa Britannia flirttailee Suomelle ja EU mököttää

Kestääkö sääntö-Suomen ja tiukkapipo-EU:n suhde? Tätä testataan Taideakatemian media-alan opiskelijoiden suunnittelemassa ja toteuttamassa, kolmiosaisessa chatfiction-draamasarjassa. Humoristinen sarja syntyi osana Eurooppatiedotuksen ja Turun ammattikorkeakoulun viestinnän kurssin yhteistyötä.
30.5.2018 | Yrittäjyys

Jääpalayrittäjä opettaa markkinointia ja bisnestä Turun ammattikorkeakoulussa

Åbo Akademista kauppatieteen maisteriksi vuonna 1996 valmistunut Arto Mannisen ensimmäinen ura mainostoimistossa kesti 16 vuotta. Mainostoimistoaikana joku oli Manniselle aikanaan tokaissut, ettei tästä olisi myyjäksi tai yrittäjäksi.
28.5.2018

Dokumenttiteatteriesitykset nostattivat keskustelua

Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemian kolme dokumenttiteatteriesitystä käsittelivät ajankohtaisia ja osin raskaitakin aiheita. Dokumenttiteatteriviikolla esityksiä oli nähtävillä joka päivä.
25.5.2018

Arvostetun mainoskilpailun juniori-voitto Taideakatemian opiskelijoille

Kaksi Turun ammattikorkeakoulun opiskelijaa on voittanut AdProfit juniorisarjan markkinointikilpailun. Kolmatta vuotta mainonnan suunnittelua opiskelevat Tommi Selander ja Venla Anttila kaappasivat voiton viimeistellyllä, mutta yksinkertaisella idealla.
23.5.2018 | Koulutukset ja palvelut

Kokonaiskuva kyberturvallisuudesta ja sen moniulotteisuudesta

Kyberturvallisuuden erikoistumiskoulutus on Turun AMK:n 30 opintopisteen laajuinen ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon tasoinen koulutus tietotekniikan ammattilaisille, joilla on insinöörin, it-tradenomin tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Laaja-alaisessa koulutuksessa keskitytään käytännön taitojen kehittämiseen laboratorioharjoituksissa.
16.5.2018 | Tutkimus, kehitys ja innovaatiot

Uusia tutkimuskeskuksia Turun alueen toimijoiden yhteiskäyttöön

Turun ammattikorkeakoulu Oy rakentaa Kupittaalle vahvaa tutkimus- ja innovaatioympäristöä parantaakseen Varsinais-Suomen teollisuuden kilpailukykyä. Perustettavat tutkimuskeskukset mahdollistavat jatkossa yhä tiiviimmän yritys- ja tutkimuslaitosyhteistyön.
« 1 2 3 4 ... 58 »