Sivu päivitetty
Tähtitorninmäki

Artikkelit

30.3.2020 | Digitalisaatio

Etätyön tietoturva - 10 vinkkiä

Etätyö laajentaa yrityksen IT-ympäristöä työntekijöiden koteihin. Tämä luo erilaisia haasteita tietoturvallisuudelle niin yrityksen kuin työntekijänkin näkökulmasta.
27.3.2020 | Opiskelu

Vinkkejä etäopetukseen

Korkeakoulut ympäri Suomen siirtyivät pikaisella aikataululla etäopiskeluun. Media-alan tutkimusvastaava, lehtori Milla Järvipetäjä ja koulutusvastaava, lehtori Markus Hatakka antavat vinkkejä hyvään etäopetukseen.
12.3.2020 | Tapahtumat

Kohti kestävämpää henkilöstökulttuuria

Työelämä muuttuu alati kiihtyvään tahtiin. Stressi on tullut yhä kiinteämmäksi osaksi arkeamme, samoin kuin sen mukanaan tuomat ongelmat, kuten työuupumus, lisääntyvät sairauspoissaolot ja mielenterveysongelmat.
10.3.2020 | Opiskelu

”Taide on perusoikeus, joka kuuluu kaikille” - kulttuurihyvinvoinnissa taide ja kulttuuri nähdään ihmisen hyvinvoinnin lähteinä

Ensimmäiset kulttuurihyvinvoinnin opiskelijat aloittivat opintonsa tammikuussa 2020.
6.3.2020 | Opiskelijaelämää

Vaihdon hurmaa Etelä-Koreassa

Naisen asema, ulkonäköpaineet ja auktoriteettien kunnioitus − Saana Leppäkoski törmäsi kulttuurierojen kirjoon Etelä-Koreassa. Silti hän nautti vaihtoajastaan täysin rinnoin ja heittäytyi uuden kulttuurin vietäväksi.
5.3.2020 | Haastattelut

Parempi maailma video kerrallaan

Maisterista masteriksi kouluttautuva Aino Elina Muhonen on yrittäjä ja media-alan taituri, joka löysi oman kutsumuksensa muiden hyvin tehdystä työstä.
5.3.2020 | Haastattelut

Koulunsa keskeyttäneestä vuoden 2020 harmonikkataiteilijaksi

Sami Pirttilahden opinto-oikeus Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemiassa katkesi kerran ja välivuosi kesti lähes kymmenen vuotta. Nyt vuoden 2020 harmonikkataiteilijaksi valittu Pirttilahti haluaa muuttaa suomalaisten käsityksen tangosta.
5.3.2020 | Digitalisaatio

Työn murros haastaa osaamisen

Muuttuva työ vaatii organisaatiota uudistamaan toimintatapojaan. Esimerkiksi työympäristön suunnittelussa tulee ottaa huomioon tulevaisuuden työelämän vaateet.
5.3.2020

Nukketeatteri antaa aikuiselle mahdollisuuden käsitellä hauraita kysymyksiä, joihin ei ole vastausta

Helena Markun taiteellinen opinnäytetyö käsittelee kuolemaa. Kirjallisessa työssään hän haluaa antaa nukeille uuden elämän.
3.3.2020 | Opiskelu

Kiitelty näytelmä syntyi nukketeatterin voimin

Åbo Svenska Teaterin Kalevalassa nähtiin Taideakatemiasta valmistuneita nukketeatteritaiteilijoita. Kullervon siskoa nuketti Elina Lajunen, ja Marjatan lapsen pään käsittelijänä sekä hahmon äänenä toimi Elena Rekola.
« 1 2 3 4 ... 68 »