Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 2.5.2024

Tietosuoja

Tietosuoja on meille tärkeä asia ja suhtaudumme siihen vakavasti. Haluamme varmistaa, että opiskelijoiden, henkilökunnan ja muiden sidosryhmien tietoja käsitellään AMK:ssa lainmukaisesti ja ammattimaisesti.

Turun ammattikorkeakoulussa on nimetty tietosuojavastaava. Hän valvoo henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuutta ja auttaa ammattikorkeakoulua toteuttamaan tietosuojaan liittyviä velvoitteita. AMK:n opiskelijat, henkilökunta ja muut tahot voivat ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan kaikissa asioissa, jotka liittyvät heidän henkilötietojensa käsittelyyn.

Lähetä kaikki tietosuojaan liittyvät yhteydenotot osoitteeseen tietosuoja@turkuamk.fi

Tietosuoja-sähköpostiosoitteeseen lähetettyjä viestejä käsittelee tietosuojavastaava ja hänen työparinaan sekä varahenkilönään toimiva tietosuoja-asiantuntija. Mikäli he ovat estyneitä käsittelemään viestiä, ohjataan viesti automaattisesti eteenpäin organisaatiossa. Tällä varmistetaan, että pystymme reagoimaan tietosuojaan liittyviin viesteihin mahdollisimman nopeasti myös poissaolojen aikana.

Mikäli koet, että tietoja ei ole järkevää toimittaa tavallisella sähköpostilla, niin ota ensin yhteyttä ja sovitaan tietojen toimitustavasta erikseen.

Tietosuojailmoitukset

Tietosuoja-asetuksen mukaan organisaation on kerrottava rekisteröidyille, kuten opiskelijat, henkilöstö ja sidosryhmät, miten heidän henkilötietoja käsitellään. Alta löydät Turun AMK:n tietosuojailmoitukset.

 

Alumnit

Hakijat ja opiskelijat

 

Asianhallintajärjestelmä, kv-liikkuvuus, kameravalvonta ja kirjasto

 

Rekrytointi, uutiskirjeet, sidosryhmät ja sopimukset

 

Julkaisut, Talk-verkkolehdet ja mediaviestintä

 

Taloushallinto, tutkimus- ja kehitystoiminta

 

Verkkosivustot

 

Terveyspalvelut

 

Ilmoituskanava, vierailijaverkko ja varainhankinta

Tapahtumat

Kyselytutkimukset