Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 9.1.2024
Opiskelija Turun AMK:n kirjaston hyllyjen välissä

Löydä kirjaston aineistot Finnasta

Aloita tiedonhaku Turun AMK:n Finna-hakupalvelusta. Finna on käytettävissä vapaasti verkossa.

Löydät Turun AMK:n Finnasta kirjaston tarjoamat painetut ja elektroniset aineistot sekä Turun AMK:n opinnäytetyöt. Voit etsiä yhdellä haulla painettuja kirjoja ja lehtiä, e-kirjoja, e-lehtiä, tietokantoja ja muita aineistoja. Voit selata tietokantoja ja lehtiä myös aloittain. 

Osa Finnasta löytyvistä elektronisista aineistoista on hankittu vain Turun AMK:n henkilökunnan ja opiskelijoiden käyttöön. Nämä aineistot ovat käytettävissä Turun ammattikorkeakoulun verkossa ja verkon ulkopuolella Turun AMK:n käyttäjätunnuksilla.

Lähes kaikkia elektronisia aineistoja on mahdollista käyttää myös kampuskirjaston koneilla, vaikka et olisikaan Turun AMK:n opiskelija tai henkilökuntaa. Lue lisää e-aineistojen käyttöehdoista.

Hae opinnäytetöitä Theseuksessa

Theseus-opinnäytetyötietokannasta löydät Turun ammattikorkeakoulun sekä muiden ammattikorkeakoulujen opinnäytetöitä elektronisessa muodossa. 

Pääset selaamaan Theseusta ja lukemaan elektronisia opinnäytetöitä vapaasti verkossa. 

Turun AMK:n opinnäytetyöt

Suurin osa Turun ammattikorkeakoulussa valmistuvista opinnäytetöistä on elektronisessa muodossa Theseus-opinnäytetyötietokannassa. Muut kuin Theseuksessa olevat työt ovat lainattavissa kampuskirjastoista.

Löydät tiedot kaikista Turun AMK:n painetuista sekä elektronisista opinnäytetöistä Turun AMK:n Finna-hakupalvelusta.

Hae korkeakoulukirjastojen aineistoja kansallisesta Finna.fi-palvelusta

Kansallisen Finna.fi-palvelun avulla löydät tiedot suomalaisten korkeakoulukirjastojen vapaasti käytössä olevista aineistoista.

Finna.fi sisältää tietoa myös yleisten kirjastojen sekä museoiden ja arkistojen aineistoista. 

Hyödynnä Tiedonhakijan oppaita

Turun AMK:n kirjaston Tiedonhakijan oppaista löydät keskeiset tiedonlähteet koulutusaloittain sekä hyödyllisiä vinkkejä ja ohjeita tiedonhakuun sekä e-aineistojen käyttöön. 

Hyödynnä opinnoissa, opetuksessa ja tutkimuksessa!