Sivu päivitetty 6.4.2017
Opiskelija Turun AMK:n kirjaston hyllyjen välissä

Löydä kirjaston aineistot Finnasta

Aloita tiedonhaku Turun AMK:n Finna-hakupalvelusta.

Löydät Turun AMK:n Finnasta kirjaston tarjoamat painetut ja elektroniset aineistot sekä Turun AMK:n opinnäytetyöt. Voit etsiä yhdellä haulla painettuja kirjoja ja lehtiä, e-kirjoja, e-lehtiä, tietokantoja ja muita aineistoja. Voit myös selata tietokantoja ja lehtiä aloittain. 

Turun AMK:n Finna-hakupalvelu on käytettävissä vapaasti verkossa.

Osa Finnasta löytyvistä elektronisista aineistoista on hankittu vain Turun AMK:n henkilökunnan ja opiskelijoiden käyttöön. Nämä aineistot ovat käytettävissä Turun ammattikorkeakoulun verkossa ja verkon ulkopuolella Turun AMK:n käyttäjätunnuksilla. Lähes kaikkia elektronisia aineistoja on mahdollista käyttää myös kirjaston koneilla paikan päällä tulemalla kirjastoon, vaikka ei olisikaan Turun AMK:n opiskelija tai henkilökuntaa. E-aineistojen käyttöehdot on määritelty sopimuksin.

Hae opinnäytetöitä Theseuksessa

Näytä lisää

Theseus-opinnäytetyötietokannasta löydät Turun ammattikorkeakoulun sekä muiden ammattikorkeakoulujen opinnäytetöitä elektronisessa muodossa. 

Pääset selaamaan Theseusta ja lukemaan elektronisia opinnäytetöitä vapaasti verkossa. 

Turun AMK:n opinnäytetyöt

Suurin osa Turun ammattikorkeakoulussa valmistuvista opinnäytetöistä on elektronisessa muodossa Theseus-opinnäytetyötietokannassa. Muut kuin Theseuksessa olevat työt ovat lainattavissa kampuskirjastoista.

Löydät tiedot kaikista Turun AMK:n painetuista sekä elektronisista opinnäytetöistä Turun AMK:n Finna-hakupalvelusta.

Hae korkeakoulukirjastojen kokoelmia Melindasta

Näytä lisää

Melindan avulla löydät tiedot suomalaisten korkeakoulukirjastojen aineistoista.

Melinda-tietokanta sisältää Suomen kansallisbibliografian sekä tiedot yliopistokirjastojen, ammattikorkeakoulukirjastojen, Eduskunnan kirjaston, Varastokirjaston ja Tilastokirjaston aineistoista. Mukaan on tulossa myös yleisiä kirjastoja.

Pääset selaamaan Melindaa vapaasti verkossa.