Siirry pääsisältöön Siirry hakuun

Vaikuttava työelämän korkeakoulu

Olemme (työ)elämän mittainen kumppani osaamisen lisäämisessä
Sivu päivitetty 10.3.2023

Laatu - paras laatu syntyy arjen teoissa

Sydämemme sykkii Varsinais-Suomelle. Lisäämme alueen hyvinvointia ja kilpailukykyä vastuullisesti. Olemme (työ)elämän mittainen kumppani osaamisen lisäämisessä. Koulutuksiimme hakeudutaan sekä Suomesta että maailmalta. Meiltä valmistuu hyvinvoivia osaajia varsinaissuomalaiseen työelämään. Kehitämme kumppaneidemme kanssa ratkaisuja, joiden vaikutus heijastuu laajalti myös alueemme ulkopuolelle.

Turun AMK:n strategiassa on sanoitettu yhteiset tavoitteet, joiden saavuttamista tuetaan toiminnanohjauksen ja siihen integroitujen menettelyjen avulla.

Tavoitteena on toiminnan parantaminen ja kehittämistyön näkyväksi tekeminen kaikessa toiminnassa. Laatutyöhön osallistuu koko ammattikorkeakouluyhteisömme, niin henkilökunta kuin opiskelijatkin.
 

Korkeakoulujen arviointineuvoston, Karvin, auditointilogo

Laadunhallinnan kokonaisuus tukee strategian toteutumista

Kehitämme laadunhallinnan menettelytapoja systemaattisesti. Periaatteena on jatkuva toimintojen arviointi ja kehittäminen, palvelulähtöinen ajattelu sekä laaja opiskelijoiden ja henkilöstön sitoutuminen toimintojen kehittämiseen.

Toiminnan kehittämistä tukee Excellence -poluksi kutsuttu itsearviointi. Se perustuu EFQM-malliin ja tuottaa yhdessä toiminnan mittareiden kvartaaliseurannan kanssa tietoa, jota hyödynnetään toiminnan suunnitteluun ja ennakointiin.

Tavoitteena on sujuvat ja toimivat palvelut, hyvien käytänteiden levittäminen, ongelmakohtien hallinta sekä resurssien suuntaaminen strategian mukaisesti.

Laatupolitiikka ja laadukas toiminta Turun AMK:ssa

Strategia ja organisaatio

Opiskelijat ja laatu

Laadukas toiminta näkyy opiskelun arjessa. Opiskelijat osallistuvat laadun toteuttamiseen eri tavoin opiskelun aikana. Heillä on mahdollisuus vaikuttaa asioihin osallistumalla työryhmiin ja antamalla palautetta. 

 

Ota yhteyttä

Ulla-Maija Lakka
Talous- ja hallintojohtaja
+358 50 598 5614
etunimi.sukunimi@turkuamk.fi
ulla-maija.lakka@turkuamk.fi