Tervetuloa Turun AMK:n kampuksille!

Viihtyisät kampukset sijaitsevat Turussa ja Salossa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja keskustan lähellä.
Sivu päivitetty 11.2.2019

Turun AMK:n kampukset ja toimipisteet

Turun ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Turussa ja Salossa. 

Turun Tiedepuistoon sijoittuvalta Kupittaan kampukselta löytyvät toimipisteet  ICT-City , Lemppari , Medisiina D, #tehdas ja 2020 valmistuva uudisrakennus. Turussa sijaitsevat lisäksi Linnankadun taidekampus ja Sepänkadun kampus.

Salossa toimimme osana Salo IoT Campusta,  joka kokoaa opiskelijat, yritykset, tutkijat ja oppilaitokset saman katon alle.

Sekä Turussa että Salossa opiskellaan ja työskennellään moderneissa ja viihtyisissä tiloissa. Oppimisympäristöjä kehitetään jatkuvasti, myös yhteistyössä alueen muiden korkeakoulujen ja yritysten kanssa.

Turku

Turku on 40 000:n korkeakouluopiskelijan kaupunki. Turun AMK:n kampukset sijaitsevat Turun keskustan ja Aurajokirannan tuntumassa. 

Salo

Salo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turusta ja pääkaupunkiseudusta. Tutustu Saloon

Turun Kupittaan kampuksen toimipisteet

Turun AMK:n Kupittaan kampus on osa jatkuvasti kehittyvää Turun Tiedepuistoa. Alue on kansainvälisesti merkittävä yritystoiminnan ja tutkimuksen keskittymä, jossa toimii useita korkeakouluja, satoja yrityksiä ja yliopistollinen keskussairaala aivan Turun keskustan kupeessa. Alueelle rakentuu myös vuonna 2020 avattava Turun AMK:n uudisrakennus.

Muut Turun kampukset

Salon toimipiste

Etäkampukset

Turun AMK tarjoaa opintoja etäyhteyksien ja verkko-opintojen kautta myös Ammattiopisto Novidan tiloissa Uudessakaupungissa. 

Ota yhteyttä

Turun ammattikorkeakoulun henkilöstö muodostuu lähes tuhannesta asiantuntijasta. Etsi asiantuntijoitamme nimellä tai osaamisalueen mukaan.

Vuokraa tila

Vuokraamme eri kokoisia auditorioita sekä luokka- ja aulatiloja pienempiin ja isompiin tapahtumiin.