Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 18.10.2023

Etäopiskelupisteet

Turun AMK:n etäopiskelupisteet sijaitsevat Novidan tiloissa Loimaalla ja Uudessakaupungissa. 

Hubi, Loimaa, Novida, Myllykyläntie 8. Lue lisää.
Pointti, Uusikaupunki, Novida, Liljalaaksonkatu 23. Lue lisää.

 

Langaton verkko

Etätoimipisteissä Loimaalla ja Uudessakaupungissa on käytössä  TUAS Guest vierailijaverkko.

 

Ketkä voivat käyttää tiloja?

Etäopiskelupisteiden viihtyisiä ja moderneja ryhmätyötiloja voivat hyödyntää:

  • Turun AMK:n opiskelijat, jotka asuvat Loimaan tai Uudenkaupungin alueilla ja opiskelevat esimerkiksi verkko- tai monimuotokoulutuksessa tai Master Schoolissa
  • Lukioiden sekä ammatillisen toisen asteen opiskelijat, jotka opiskelevat ammattikorkeakouluun valmistavia opintoja esimerkiksi Avoimen AMK:n kautta
  • Turun AMK:n henkilökunta tehdessään etätyötä
  • Alueen yritykset ja muut toimijat

Kysy opettajaltasi mahdollisuutta etäluentoon! 

Tarjoamme monialaista opetusta yli kuudessakymmenessä eri koulutuksessa. Meillä opetus perustuu innovaatiopedagogiikkaan eli monimuotoisiin ja työelämään linkittyviin opetusmenetelmiin ja toimintatapoihin. Yrittäjyys ja kansainvälisyys ovat Turun AMK:ssa arkipäivää. Elämäntilanteestasi riippuen voit valita, miten opiskelet: päivällä, työn ohessa, verkossa tai vaikka englanniksi.

Turun AMK:n koulutusaloja ovat tekniikka, liiketalous, kulttuuri sekä terveys ja sosiaaliala. 

etaopiskelu Loimaa.jpg
Etäopiskelupiste Novidan tiloissa Loimaalla.
etaopiskelu Uki1.jpg
Etäopiskelupiste Novidan tiloissa Uudessakaupungissa.

Etäopiskelupisteiden yhteyshenkilöt

Loimaa

Jarkko Kantola
040 900 1343
jarkko.kantola@novida.fi

Uusikaupunki

Elina Siivonen
050 307 6557
elina.siivonen@novida.fi

Mitä opintoja voi suorittaa etäopiskellen?

Tutkintoon johtavat AMK-koulutukset

Päivätoteutukset

Kaikki opiskelu Turun AMK:ssa toteutuu monimuoto-opiskeluna, eli opinnot sisältävät lähiopetuksen lisäksi myös itsenäistä työskentelyä ja verkko-opiskelua. Lähiopetuksen määrä vaihtelee koulutuksittain.

Monimuotototeutukset

Monimuotototeutukset on tarkoitettu työn ohessa suoritettaviksi. Opiskelu tapahtuu pääosin verkko-opiskeluna, itsenäisenä työskentelynä sekä erilaisina ryhmä- ja projektitöinä. Itsenäistä opiskelua tukee lähiopetus, jota on keskimäärin 2–3 päivänä kuukaudessa päiväaikaan Turussa tai Salossa, joissain koulutuksissa myös enemmän. Myös intensiiviviikko kerran tai kaksi lukukaudessa on mahdollinen.

Verkko-opinnot

Verkko-opinnot ovat kokonaan verkossa suoritettavia koulutuksia. Opinnot saattavat sisältää esimerkiksi intensiivijakson opintojen alussa tai lähiopetuksena toteutuvia laboratorio-/simulaatioharjoituksia koulutuksesta riippuen.

Master School ja Avoin AMK

Master School (YAMK-koulutukset)

Turun AMK:n Master Schoolissa voit opiskella ylemmän korkeakoulututkinnon, joka valmentaa vaativiin asiantuntija ja esimiestehtäviin. Vaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto ja sen jälkeen hankittu kahden vuoden alan työkokemus.

Tutkinnon voi suorittaa työn ohella. Lähiopetusta on keskimäärin kaksi päivää kuukaudessa. Lähiopetuksen lisäksi opiskelu koostuu verkko-opinnoista, itsenäisestä työskentelystä ja erilaisista ryhmä- ja projektitöistä.

Avoin AMK

Avoin AMK tarjoaa kaikille avointa opetusta. Voit opiskella yksittäisiä opintojaksoja tai laajempia kokonaisuuksia. Avoimen AMK:n kautta voit suorittaa myös AMK- tai Master-tutkinnon ensimmäisen vuoden opinnot polkuopintoina. Osa opetuksesta on mahdollista suorittaa kokonaan verkossa monimuoto-opintoina.

Lue lisää opiskelusta Turun ammattikorkeakoulussa .