Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 18.9.2023

ICT-City

ICT-Cityn modernit tilat ovat osa Turun AMK:n Kupittaan kampusta ja Turun tiedepuistoa. Kampuksella opiskelee muun muassa tulevia sosionomeja, hammasteknikkoja, ensihoitajia, fysioterapeutteja, kätilöitä, röntgenhoitajia, sairaanhoitajia sekä insinöörejä. Rakennuksessa työskentelee niin opetushenkilökuntaa kuin AMK:n hallintohenkilökuntaakin.

ICT-Cityn vieressä sijaitsee Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki, joka on Turun seudun yritysten, korkeakoulujen ja kaupungin vierailukeskus. 

Käyntisoite ja aukiolo

Käyntiosoite

 • Joukahaisenkatu 3, Turku. 
 • ICT-Cityn kautta on myös esteetön kulku (Joukahaisenkatu 3) yhdyskäytävästä EduCityyn. Tarkemmin voit tutustua läpikulkuun etukäteen esimerkiksi Googlen Street View -palvelussa.


Aukiolo

 • ala-aulan info avoinna arkisin klo 8-16
  puh. 010 315 3017
  s-posti: ict-city@teknologiakiinteistot.fi

 • pääovet ovat avoinna arkisin klo 7.30–18.30
  A-siiven päätyovet ovat avoinna arkisin klo 7.30 -17.00

ICT-cityn kampuksen pääovi löytyy Joukahaisenkadulta.
Kupittaan kampuksellamme sijaitsevat kampusrakennuksemme Medisiina D, ICT-City, EduCity ja Lemppari.
Klikkaa karttakuvaa, se avautuu isompana.

Näin saavut kampukselle

Saapuminen

 • ICT-City sijaitsee aivan Kupittaan rautatieaseman vieressä. Kävelymatka rautatieasemalta on n. 100 m. Rakennuksen pääovi sijaitsee Joukahaisenkadun varrella.
 • ICT-Cityn lähelle kulkevat bussit nro 32 ja 42 (Kupittaan rautatieaseman pysäkki). Lyhyen kävelymatkan päähän tulee myös useita muita busseja. Katso tarkemmin:  Reittiopas (Föli.fi)

 

Pysäköinti

 • Joukahaisenkadulle, Kupittaan aseman tuntumaan on avautunut ParkCity, 10- kerroksinen pysäköintilaitos, joka kattaa 990 autopaikkaa ja 90 pyöräpaikkaa sekä 20 sähköauton latauspistettä. Hallin pysäköintijärjestelmänä toimii Aimo Park Easy -kameratunnistusjärjestelmä, jonka kamera tunnistaa autosi rekisteritunnuksen ja aloittaa pysäköinnin automaattisesti. 

 • ICT-Cityn alla oleville pysäköintialueille ajo on mahdollista Joukahaisenkadun puoleisista sisään- ja ulosajopuomeista. Tämä koskee myös tavarantoimitusliikennettä. Maksimikorkeus ajoneuvoille on 3,20 m. 

 • Lisätietoa alueen pysäköintivaihtoehdoista
  Autoparkki
  AimoPark
  Easypark

Esteettömyys

 • ICT-City on suunniteltu esteettömäksi pyörätuolilla liikkuville tai muita liikkumisen apuvälineitä käyttäville. Hissit on mitoitettu niin, että niihin mahtuu pyörätuolilla. Hissejä on jokaisessa kerroksessa 3 kappaletta. Kerrospainikkeet ovat alennetusti painoetäisyydellä myös pyörätuolissa istuvalle.

Palvelut kampuksella

IT-palvelut

Terveys- ja hyvinvointipalvelut

Palveluita Turun AMK:n opiskelijoille

 

Langaton verkko

ICT-Cityssä on käytössä  TUAS Guest vierailijaverkko .  

Ravintolapalvelut