Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 27.8.2020
Vihreä puu

 

Opintotoimisto ja opinto-ohjaajat

Opintohallinnon sähköiset palvelut opiskelijoille

Tuudon digitaalinen opiskelijakortti oikeuttaa KELA:n ateriatukeen sekä alennuksiin esimerkiksi VR:n, Matkahuollon sekä Fölin palveluista.

Kortti on käytettävissä Tuudo-sovelluksessa, jonka avulla voit myös seurata muun muassa lukujärjestystäsi, opintosuorituksiasi, ravintoloiden ruokalistoja sekä kampuskarttoja ja tehdä tilavarauksia.

Kaikki Turun AMK:n tutkinto-opiskelijat voivat ladata opiskelijakortin mobiilisovellus Tuudon kautta. Saat kortin käyttöösi pääsääntöisesti heti. Voit käyttää Tuudon opiskelijakorttia, vaikket kuuluisi Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoiden opiskelijakunta TUO:on. Korttia voivat hyödyntää vain tutkinto-opiskelijat.

Opiskelijakortin käyttöönotto Tuudossa on helppoa:

 1. Lataa Tuudo puhelimeesi ja kirjaudu sisään Turun AMK:n tunnuksilla.
 2. Avaa sovelluksesta Opiskelijakortti ja luo itsellesi kortti seuraamalla sovelluksen ohjeita.

Opiskelijakortti on sijoitettu Tuudo-sovelluksen sivuvalikon oikeaan yläreunaan. Valikon yläreunassa on Korttilompakko-ikoni, jota klikkaamalla pääset korttinäkymään. Korttiin pitää ladata oma kuva ennen kuin sitä voi käyttää. Kuvan tulee olla selkeä ja siinä esiintyvä henkilö tunnistettavissa. Kuva kannattaa valita tarkoin, sillä sitä ei voi vaihtaa ennen seuraavan lukukauden alkua.

Korttiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Tuudo-sovelluksen Ota yhteyttä -lomakkeen avulla tai lähettämällä sähköpostia info@tuudo.fi -osoitteeseen.

Virallinen opiskelutodistus ja opintosuoritusote ovat saatavilla sähköisesti Pepistä. Muut kuin tutkinto-opiskelijat saavat ladattua Pepistä vain virallisen opintosuoritusotteen. Dokumentit on sähköisesti allekirjoitettu käyttäen Väestörekisterikeskuksen (VRK) varmennetta (viimeisellä sivulla). Sähköisen allekirjoituksen yhteydessä on linkki verkkosivuillemme, josta löytyvät  ohjeet dokumentin aitouden todentamiseksi.

Dokumentit löytyvät Pepistä opiskelijan työpöydän ylänavigaation oikeasta reunasta kohdasta Tilaukset.

 1. Paina dokumenttia, jonka haluat tilata.
 2. Valitse kieli ja paina Tilaa.
 3. Siirry Dokumentit –välilehdelle, jossa näet tilaamasi dokumentin.

Opintotoimiston yhteystiedot

Ota yhteyttä opintotoimistoon, jos tarvitset neuvoa esim. opiskeluoikeuteen, läsnä- /tai poissaoloilmoittautumiseen tai valmistumiseen liittyen. Voit myös pyytää opintotoimistosta opiskelutodistuksen, opintosuoritusotteen tai muun tarvitsemasi dokumentin. Toimitamme dokumentin joko skannattuna sähköpostilla (jos mahdollista) tai postitse opiskelijarekisterissä olevaan asuinosoitteeseen.

Sähköpostiosoiteopintoasiat@turkuamk.fi

Puhelinpalvelu ma ja to klo 9-11 numerossa 040 355 0190

 • Puhelimitse voit saada neuvontaa esim. opiskeluoikeuteen, lukuvuosi-ilmoittautumiseen ja valmistumiseen liittyvissä asioissa.
 • Dokumenttien pyynnöt vain sähköpostitse tai palvelupisteellä.

Palvelupiste

 • Palveluaika ma-pe klo 10-13
 • Sijainti: Joukahaisenkatu 3 EduCity Service Centre -käytävä
 • Palvelupisteen ollessa suljettuna, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse ja käyttää sähköisiä palveluita mahdollisuuksien mukaan.
 • Vaativa henkilökohtainen neuvonta vain ajanvarauksella. Varaa aika henkilökohtaiseen tai verkkotapaamiseen sähköpostitse opintoasiat@turkuamk.fi.

Postiosoite:
Turun ammattikorkeakoulu
Opintotoimisto
Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

Opinto-ohjaajien yhteystiedot

Ota yhteyttä opinto-ohjaajaan, jos opinnot eivät etene normaalisti. Voit kääntyä opinto-ohjaajan puoleen myös esimerkiksi oikeusturva-asioissa sekä jatko-opiskeluun liittyvissä kysymyksissä.

Opinto-ohjaaja Vastuulla olevat koulutukset

Janne Ahtinen

Tieto- ja viestintätekniikka, Information and Communications Technology, elektroniikka, tietotekniikka, tietojenkäsittely.

Johanna Gadd

Kone- ja tuotantotekniikka, konetekniikka, muotoilu sekä kaikki muut YAMK-koulutukset paitsi kulttuuriala. 

Sari Kallio-Kökkö

Sairaanhoitaja (Turku, Salo), terveydenhoitaja (Turku, Salo), Nursing (Turku, Salo), kätilö, ensihoitaja.

Tuija Mäntsälä

Esittävä taide, musiikki, kuvataide (ei animaatio) ja kulttuurialan YAMK-koulutukset kyseisissä koulutuksissa.

Marja Naatula

Sosionomi (Turku, Salo).
Pia Oförsagd

Media-ala sekä animaatio ja kultturialan YAMK-koulutukset kyseisissä koulutuksissa.

Mikko Siitonen

Liiketalous (Salo), liiketalous (Turku; innovatiivinen liiketoiminta ja yrittäjyys, kirjasto- ja tietopalvelut, markkinointi sekä taloushallinto), International Business, kirjasto- ja tietopalvelut, hankinta- ja myyntiosaaminen, myyntityö, digitaalinen liiketoiminta.

Päivi Viinikkala

Ajoneuvo- ja kuljetustekniikka, auto- ja kuljetustekniikka, finanssipalvelut, liiketoiminnan logistiikka, tuotantotalous, hankinta- ja myyntiosaaminen, liiketalous (Turku; matkailu ja wellness liiketoimintana osaamispolku).
Jarmo Virta

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka (insinööri ja rakennusmestari), rakennusalan työnjohto, LVI-tekniikka, energia- ja ympäristötekniikka, bio- ja elintarviketekniikka, prosessi- ja materiaalitekniikka, kemiantekniikka.

Henna Vuoriranta

Bioanalyytikko, röntgenhoitaja (radiografia ja sädehoito), suuhygienisti, hammasteknikko, fysioterapeutti, toimintaterapeutti