Sivu päivitetty 16.1.2020
Vihreä puu

 

Opintotoimisto ja opinto-ohjaajat

Opintohallinnon sähköiset palvelut opiskelijoille

Tuudon digitaalinen opiskelijakortti oikeuttaa KELA:n ateriatukeen sekä alennuksiin esimerkiksi VR:n, Matkahuollon sekä Fölin palveluista.

Kaikki Turun AMK:n tutkinto-opiskelijat voivat ladata opiskelijakortin mobiilisovellus Tuudon kautta. Opiskelijakortin käyttöönotto Tuudossa on helppoa:

  1. Lataa Tuudo puhelimeesi ja kirjaudu sisään Turun AMK:n tunnuksilla.
  2. Avaa sovelluksesta Opiskelijakortti ja luo itsellesi kortti seuraamalla sovelluksen ohjeita.

Virallinen opiskelutodistus ja opintosuoritusote ovat saatavilla sähköisesti Pepistä. Muut kuin tutkinto-opiskelijat saavat ladattua Pepistä vain virallisen opintosuoritusotteen. Dokumentit on sähköisesti allekirjoitettu käyttäen Väestörekisterikeskuksen (VRK) varmennetta (viimeisellä sivulla). Sähköisen allekirjoituksen yhteydessä on linkki verkkosivuillemme, josta löytyvät  ohjeet dokumentin aitouden todentamiseksi.

Dokumentit löytyvät Pepistä opiskelijan työpöydän ylänavigaation oikeasta reunasta kohdasta Tilaukset.

  1. Paina dokumenttia, jonka haluat tilata.
  2. Valitse kieli ja paina Tilaa.
  3. Siirry Dokumentit –välilehdelle, jossa näet tilaamasi dokumentin.

Opintotoimiston yhteystiedot

Ota yhteyttä opintotoimistoon, jos tarvitset neuvoa esim. opiskeluoikeuteen, läsnä- /tai poissaoloilmoittautumiseen tai valmistumiseen liittyen. Voit myös pyytää opintotoimistosta opiskelutodistuksen, opintosuoritusotteen tai muun tarvitsemasi dokumentin. Toimitamme dokumentin joko skannattuna sähköpostilla (jos mahdollista) tai postitse opiskelijarekisterissä olevaan asuinosoitteeseen.

Sähköpostiosoiteopintoasiat@turkuamk.fi

Puhelinpalvelu maanantaisin ja torstaisin klo 9-11 numerossa 040 355 0190.

  • Puhelimitse voit saada neuvontaa esim. opiskeluoikeuteen, lukuvuosi-ilmoittautumiseen ja valmistumiseen liittyvissä asioissa.
  • Dokumenttien pyynnöt vain sähköpostitse tai palvelupisteellä.

Palvelupiste ma-to klo 12-13 Kupittaan kampuksella (ICT-City, Joukahaisenkatu 3, C-siipi, 2. kerros, tila C2029) . 

  • Muilla kampuksilla on POP UP -palvelupisteitä erikseen ilmoitettuna aikana (pääasiassa lukuvuoden alussa)
  • Vaativa henkilökohtainen neuvonta vain ajanvarauksella, varaa aika sähköpostitse opintoasiat@turkuamk.fi.

Postiosoite:
Turun ammattikorkeakoulu
Opintotoimisto
Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

Opinto-ohjaajien yhteystiedot

Ota yhteyttä opinto-ohjaajaan, jos opinnot eivät etene normaalisti. Voit kääntyä opinto-ohjaajan puoleen myös esimerkiksi oikeusturva-asioissa sekä jatko-opiskeluun liittyvissä kysymyksissä.

Opinto-ohjaaja Vastuulla olevat koulutukset

Janne Ahtinen

Tieto- ja viestintätekniikka, tietotekniikka, tietojenkäsittely, elektroniikka, Information and Communications Technology.

Johanna Gadd

Kone- ja tuotantotekniikka, konetekniikka, muotoilu, kaikki muut YAMK-koulutukset paitsi kulttuuriala.

Sari Kallio-Kökkö

Sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja-, kätilö-, ensihoitaja- ja Nursing-koulutukset.
Tuija Mäntsälä

Media-alalla journalismi, esittävä taide, musiikki, kuvataide ja kulttuurialan YAMK-koulutukset kyseisissä koulutuksissa.

Marja Naatula

Bioanalyytikko-, fysioterapeutti-, hammasteknikko-, radiografia ja sädehoito-, röntgenhoitaja-, sosionomi-, sosiaaliala-, suuhygienisti- ja toimintaterapeuttikoulutukset.
Pia Oförsagd

Media-alalla animaatio, elokuva ja televisio, mainonnan suunnittelu, mediatuotanto ja kultturialan YAMK-koulutukset kyseisissä koulutuksissa.

Mikko Siitonen

Liiketalous/Salo, kirjasto- ja tietopalvelu ja International Business Online. Lisäksi liiketalous/Turku sekä hankinta- ja myyntiosaaminen yhdessä Päivi Viinikkalan kanssa.

Päivi Viinikkala

Ajoneuvo- ja kuljetustekniikka, auto- ja kuljetustekniikka, liiketoiminnan logistiikka, tuotantotalous ja myyntityö. Lisäksi hankinta- ja myyntiosaaminen sekä liiketalous/Turku yhdessä Mikko Siitosen kanssa.
Jarmo Virta

Energia- ja ympäristötekniikka, bio- ja elintarviketekniikka, prosessi- ja materiaalitekniikka, ympäristöteknologia, kala- ja ympäristötalous, kestävä kehitys, rakennus- ja yhdyskuntatekniikka, rakennusmestarikoulutus, rakennusalan työnjohto ja tekniikan monimuotokoulutukset.