Sivu päivitetty 18.11.2019
Vihreä puu

 

Opintotoimisto ja opinto-ohjaajat

UUTTA! Tuudon digitaalinen opiskelijakortti oikeuttaa KELA:n ateriatukeen sekä alennuksiin esimerkiksi VR:n, Matkahuollon sekä Fölin palveluista.

Kaikki Turun AMK:n tutkinto-opiskelijat voivat ladata opiskelijakortin mobiilisovellus Tuudon kautta. Opiskelijakortin käyttöönotto Tuudossa on helppoa:

  1. Lataa Tuudo puhelimeesi ja kirjaudu sisään Turun AMK:n tunnuksilla.
  2. Avaa sovelluksesta Opiskelijakortti ja luo itsellesi kortti seuraamalla sovelluksen ohjeita.

Opintotoimiston yhteystiedot

Ota yhteyttä opintotoimistoon, jos tarvitset neuvoa esim. opiskeluoikeuteen, läsnä- /tai poissaoloilmoittautumiseen tai valmistumiseen liittyen. Voit myös pyytää opintotoimistosta opiskelutodistuksen, opintosuoritusotteen tai muun tarvitsemasi dokumentin. Toimitamme dokumentin joko skannattuna sähköpostilla (jos mahdollista) tai postitse opiskelijarekisterissä olevaan asuinosoitteeseen.

Sähköpostiosoiteopintoasiat@turkuamk.fi

Puhelinpalvelu maanantaisin ja torstaisin klo 9-11 numerossa 040 355 0190.

  • Puhelimitse voit saada neuvontaa esim. opiskeluoikeuteen, lukuvuosi-ilmoittautumiseen ja valmistumiseen liittyvissä asioissa.
  • Dokumenttien pyynnöt vain sähköpostitse tai palvelupisteellä.

Palvelupiste ma-to klo 12-13 (suljettuna ke 20.11.) Kupittaan kampuksella (ICT-City, Joukahaisenkatu 3, C-siipi, 2. kerros, tila C2029) . 

  • Muilla kampuksilla on POP UP -palvelupisteitä erikseen ilmoitettuna aikana (pääasiassa lukuvuoden alussa)
  • Vaativa henkilökohtainen neuvonta vain ajanvarauksella, varaa aika sähköpostitse opintoasiat@turkuamk.fi.

Postiosoite:
Turun ammattikorkeakoulu
Opintotoimisto
Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

Opinto-ohjaajien yhteystiedot

Ota yhteyttä opinto-ohjaajaan, jos opinnot eivät etene normaalisti. Voit kääntyä opinto-ohjaajan puoleen myös esimerkiksi oikeusturva-asioissa sekä jatko-opiskeluun liittyvissä kysymyksissä.

Opinto-ohjaaja Vastuulla olevat koulutukset

Janne Ahtinen

Tieto- ja viestintätekniikka, tietotekniikka, tietojenkäsittely, elektroniikka, Information and Communications Technology.

Johanna Gadd

Kone- ja tuotantotekniikka, konetekniikka, muotoilu, kaikki muut YAMK-koulutukset paitsi kulttuuriala.

Sari Kallio-Kökkö

Sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja-, kätilö-, ensihoitaja- ja Nursing-koulutukset.
Tuija Mäntsälä

Media-alalla journalismi, esittävä taide, musiikki, kuvataide ja kulttuurialan YAMK-koulutukset kyseisissä koulutuksissa.

Marja Naatula

Bioanalyytikko-, fysioterapeutti-, hammasteknikko-, radiografia ja sädehoito-, röntgenhoitaja-, sosionomi-, sosiaaliala-, suuhygienisti- ja toimintaterapeuttikoulutukset.
Pia Oförsagd

Media-alalla animaatio, elokuva ja televisio, mainonnan suunnittelu, mediatuotanto ja kultturialan YAMK-koulutukset kyseisissä koulutuksissa.

Mikko Siitonen

Liiketalous/Salo, kirjasto- ja tietopalvelu ja International Business Online. Lisäksi liiketalous/Turku sekä hankinta- ja myyntiosaaminen yhdessä Päivi Viinikkalan kanssa.

Päivi Viinikkala

Ajoneuvo- ja kuljetustekniikka, auto- ja kuljetustekniikka, liiketoiminnan logistiikka, tuotantotalous ja myyntityö. Lisäksi hankinta- ja myyntiosaaminen sekä liiketalous/Turku yhdessä Mikko Siitosen kanssa.
Jarmo Virta

Energia- ja ympäristötekniikka, bio- ja elintarviketekniikka, prosessi- ja materiaalitekniikka, ympäristöteknologia, kala- ja ympäristötalous, kestävä kehitys, rakennus- ja yhdyskuntatekniikka, rakennusmestarikoulutus, rakennusalan työnjohto ja tekniikan monimuotokoulutukset.