Sivu päivitetty 22.10.2018

 

Taideakatemia, Linnankatu

Käyntiosoite Linnankatu 54-60, 20100 Turku
Kampuksen aukioloajat

Pääsisäänkäynti (Linnnankatu 54) on avoinna ma–pe klo 8–16. Loma-aikoina aukioloajat poikkeavat normaalista.

Köysiratagalleria on avoinna ma–pe klo 12–17. Sisäänkäynti galleriaan Varvintorilta (Linnankatu 56).

Köysiteatteri aukeaa noin puoli tuntia ennen esitysajankohtaa. Sisäänkäynti teatteriin Varvintorilta (Linnankatu 56).

Esteettömyys

Linnankadun puolella oleva pääsisäänkäynti (Linnankatu 54) on merkitty rakennukseen nimellä: Turun Taideakatemia. Pääaulassa on opastekartta ja palvelupiste.

Näkövammaiset ja pyörätuolia käyttävät eivät voi liikkua tiloissa itsenäisesti (ovet ovat raskaita, rakennuksessa on kynnyksiä, käsijohteet ovat puutteellisia).

Käynti Köysiteatteriin tapahtuu Varvintorin puolelta (Linnankatu 56). Esitystiloissa on tilaa pyörätuoleille. Teatteriaulasta löytyy inva-wc.

Linnankadun, Veistämönkujan sekä Läntisen Rantakadun varrella on joitakin pysäköintipaikkoja. Vammaismerkittyjä paikkoja ei Taideakatemian läheisyydessä ole.

Pysäköinti

Taideakatemian läheisyydessä on jonkin verran pysaköintitilaa Linnankadun varrella, Läntisellä Rantakadulla ja Veistömönkujalla (sekä maksullisia että pysäköintikiekkopaikkoja). Tiedustele pysäköintimahdollisuuksista kiinteistön parkkihallissa Taideakatemian vahtimestareilta.

Kulkuyhteydet

Linja-auto no. 1 kulkee Linnankatua välillä Kauppatori-Satama-Kauppatori. Matka Kauppatorilta kestää noin 8 minuuttia. Aikataulut, reittioppaan ja lisätietoja löydät Fölistä (Turun seudun joukkoliikenne).

Koulutukset

Linnankadun kampuksella opiskellaan seuraavissa koulutuksissa:

  • Esittävän taiteen koulutus
  • Kuvataiteen koulutus
  • Media-alan koulutus
  • Musiikin koulutus