Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 22.3.2024
INTERACT-EUROPE 100

INTERACT-EUROPE 100

INTERACT-EUROPE 100 -hankkeen tavoitteena on toteuttaa aiemmassa INTERACT-EUROPE-hankkeessa kehitettyä ja pilotoitua Inter-specialty Cancer Training -koulutusta. Koulutus pyrkii edistämään ihmislähtöistä ja laadukasta syövänhoitoa tukemalla monialaisia ja moniammatillisia tiimejä ja edistämällä moniammatillista osaamista Euroopan alueella. 

Hankkeessa arvioidaan kriittisesti eri erikoisalojen olemassa olevia moniammatillisia koulutusresursseja, tunnistetaan korkealaatuisia jo olemassa olevia oppimateriaaleja ja luodaan uusia koulutuksen vaatimuksia vastaavia opetusmateriaaleja. Tavoitteena on varmistaa, että Euroopassa on tarjolla opetusmateriaaleja, jotka vastaavat ammattilaisten osaamistarpeisiin syöpäpotilaiden tarpeisiin vastaamiseksi.  

Osana hanketta luodaan syöpää sairastavia hoitavien ammattilaisten tarpeisiin mukautettu digitaalisen oppimisen alusta. Koulutus on kohdennettu syöpätautien, sädehoidon, syöpäkirurgian ja syöpäsairaanhoitajien lisäksi kaikille niille ammattilaisille, jotka hoitavat syöpää sairastavia vähintään 100 syöpäkeskuksessa Euroopassa. Laajamittaisilla koulutuksilla varmistetaan koulutuksen jatkuvuus Euroopassa myös hankkeen päätettyä. 

Parhaiden käytäntöjen levittämiseksi hankkeessa järjestetään kouluttajien koulutus ja siihen liittyviä tapahtumia, muita kansainvälisiä tapahtumia sekä kansallisia tapahtumia hyvien käytänteiden jakamiseksi ja eurooppalaisen erikoisalojen ja ammattilaisten välisen kouluttajien verkoston muodostamiseksi.

Interact Europe_rahoittajat ja kumppanit_logot.jpg