Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 17.4.2023
LiRu – Liikunta ja ruoka -testialustapalvelut

LiRu – Liikunta ja ruoka -testialustapalvelut

Projektissa integroidaan Turun yliopiston Flavorian ja Paavo Nurmi -keskuksen sekä Turun ammattikorkeakoulun Liikuntalaboratorion ja Health Tech -laboratorion palvelukokonaisuuksista liikunta- ja/tai ruokatuotteita kehittävien yritysten tuotekehitystyön testaustarpeisiin vastaavat palvelukokonaisuudet. Palvelu integroidaan osaksi TERTTU-palvelua.

Työpajat yrityksille 26.4. ja 3.5.2023

Kehitämme testialustaa, joka palvelee liikunta- ja ruokatuotteita tarjoavia yrityksiä. Kaipaamme nyt tietoa yritysten tuote- ja palvelutestauksen tarpeista ja kysymyksistä, jotta voimme kehittää osuvia testipalveluja ja -prosesseja.

Hanke järjestää kaksi inspiroivaa työpajaa Aistikattilan tiloissa, Medisiina D:ssä (Kiinamyllynkatu 10, Turku). Voit osallistua sinulle parhaiten sopivana ajankohtana, joko keskiviikkona 26.4. kello 13–16 tai keskiviikkona 3.5. kello 13–16.

Tule työpajaan kertomaan, miten voimme auttaa parhaiten:

  • käytettävyyden arvioinnissa
  • käyttäjäkokemusten kartoittamisessa
  • palvelun tai tuotteen toiminnan ja laadun arvioinnissa
  • vaikuttavuustutkimuksissa
  • terveystuotteiden sääntelyyn liittyvissä kysymyksissä

Päivän lopuksi on mahdollista tutustua syvemmin Aistikattilan, moniaistisen tutkimustilan, toimintaan sekä Turun ammattikorkeakoulun Liikuntalaboratorioon. Työpajassa on kahvitarjoilu.

Lue lisää ja ilmoittaudu:

LIRU logot 1.jpg
LIRU logot 2.jpg
EAKR.png