Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 2.5.2024
Ota minut mukaan! Lasten osallisuus, hyvinvointi ja turvallisuus varhaiskasvatuksessa

Ota minut mukaan! Lasten osallisuus, hyvinvointi ja turvallisuus varhaiskasvatuksessa

Hankkeessa tuotamme varhaiskasvatuksen ammattilaisille uudenlaista osaamista alle kouluikäisten lasten osallisuuden tukemiseen ja liikunnallisemman arjen edistämiseen.

Järjestämme varhaiskasvatuksen ammattilaisille viisiosaisen koulutuskokonaisuuden (laajuus yht. 5 op). Se antaa uutta osaamista ja työkaluja lasten hyvinvoinnin ja osallisuuden tukemiseen liikunnan avulla osana varhaiskasvatuksen arkea. Hankkeen tuloksena syntyy koulutus- ja kehittämistyöskentelyn kautta tuotettu varhaiskasvatusikäisten lasten osallisuuden toteutumisen toimintamalli ja materiaalipaketti. Koulutuskokonaisuus toteutetaan hybridimuotoisesti syksyn 2022 ja kevään 2023 aikana.

Koulutukset kesällä ja syksyllä 2023

Ota minut mukaan some (003).jpg

Kesällä 2023 käynnistyi hankkeen uusi koulutustoteutus. Koulutus on itsenäisesti suoritettava verkkokoulutus, joka toteutetaan Viope-ympäristössä. Koulutus sisältää viisi osaa: Osallisuus ja turvallinen arki, Ryhmä kasvuyhteisönä, Lasten mielenterveys ja hyvinvointi, Väkivallaton varhaiskasvatus sekä koulutuksen reflektointi ja palaute. Koulutuksen laajuus on 5 opintopistettä, ja se on osallistujille maksuton. 

Koulutuksesta on valittavana kaksi vaihtoehtoista, samansisältöistä toteutusta: kesän 2023 ja syksyn 2023 toteutus. Molemmat toteutukset päättyvät 30.11.2023.

Ilmoittautuminen koulutukseen on päättynyt. 

Hanke on päättynyt 31.12.2023. Kiitos yhteistyökumppaneille ja kaikille hankkeen koulutuksiin osallistuneille! 

Ilmoittaudu koulutukseen Lue lisää koulutuksesta