Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 9.2.2023
SINCOE - Supporting Innovation Competence Development in Online Education

SINCOE - Supporting Innovation Competence Development in Online Education

Nykyinen COVID-19-kriisi on nopeuttanut huomattavasti koulutusjärjestelmien nykyaikaistamisen ja digitaalisen muutoksen tarvetta kaikkialla Euroopassa. Siksi tavoitteenamme on kouluttaa tulevia ammattilaisia, joilla on opintoalan erityisosaamisen ohella innovaatio-osaamista eli kykyä osallistua innovaatioprosesseihin. Miten opettaa, oppia ja arvioida monimutkaista kognitiivista käyttäytymistä, jota tarvitaan innovaatioiden luomisessa verkko-, hybridi- ja etäoppimiskontekstissa? 

On jo olemassa lupaavia validoituja menetelmiä ja välineitä innovaatio-osaamisen arvioimiseksi ja kehittämiseksi koulutuskontekstissa, kuten FINCODA-arviointiväline. Äskettäinen äkillinen siirtyminen verkko- ja etäopiskeluun on kuitenkin ravistellut korkeakoulujen pedagogisia käytäntöjä. Se on osoittanut, että niillä ei ole tietoa, taitoa ja välineitä näiden menetelmien ja työkalujen käyttämiseen verkossa. 

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa korkeakoulujen kykyä tarjota korkealaatuista koulutusta soveltamalla innovaatiopedagogiikkaa digitaalisessa kontekstissa, jotta voidaan kehittää ja arvioida innovaatio-osaamista verkko-, hybridi- ja etäopiskelussa.

Lue myös:

EN Co-funded by the EU_POS.jpg