Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 8.1.2021

SUSIE - Sustainable Business and Employability through HEIs’ Innovative Pedagogy

SUSIE laajentaa IRIS-hankeen tuloksia kasvattamalla korkeakoulujen suorituskykyä Tansaniassa, lisäämällä opintojen ja tiedon saatavuutta, edistämällä innovaatiokykyä ja luomalla konkreettisia kestävän kehityksen mukaisia työllistettävyysmahdollisuuksia. SUSIEn toteuttaa Turku AMK yhdessä kolmen tansanialaisen partnerikorkeakoulun kanssa, ja yhteistyössä kansalaisjärjestöjen, viranomaisten ja yksityisten yritysten kanssa.  

Projektin ”Kestävää työllistettävyyttä korkeakoulujen innovaatiopedagogiikan avulla (SUSIE)” kontekstina on parantaa korkeakoulujen suorituskykyä Tansaniassa. SUSIEn toimenpiteet on suunnattu nuorten työllistettävyyteen, innovaatioiden luomiseen ja työelämätaitoihin, ja uusien opiskelijoiden tavoittamiseen maaseudulta verkko-oppimisratkaisujen avulla, jotta nämä pystyisivät osallistumaan opintoihin parantaakseen työllistettävyyttään yksityisellä sektorilla.  Työllistettävyyden ja innovaatioiden edistämisen tavoitetta hankkeessa tukee joukko kansalaisjärjestöjä ja yksityisen sektorin yrityksiä. 

SUSIEn (verkko)pedagogiset kehittämiskohteet, kampus-hubit ja kirjaston oppimiskeskuksen verkkokurssitarjonta keskittyvät maailmanlaajuisiin tavoitteisiin; vihreään talouteen. Tämä on kurssisisältöjä koskeva tietoinen valinta: halutaan lisätä tietoisuutta ilmastonmuutoksen vaikutuksista, avata ja monipuolistaa yksityistä sektoria potentiaalisilla innovaatioilla ja alalle syntyvillä start-up-yrityksillä; ja helpottaa SUSIE-hankkeen yhteistyötä yritysten kanssa, tehdä siitä hyödyllistä molemmille osapuolille ja konkreettista yhteisen teeman ympärillä. 
 

UM_tunnus_sininen.png
OPH_En_vaaka_rgb.jpg

The Higher Education Institutions Institutional Cooperation Instrument (HEI ICI) supports cooperation projects between higher education institutions in Finland and the developing world. The projects support the HEIs as they develop their subject-specific, methodological, educational and administrative capacity. The programme is funded by the Ministry for Foreign Affairs of Finland and administered by the Finnish National Agency for Education.