Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 25.4.2024
Duunipolulla – Työvälineitä ammatillisessa koulutuksessa olevien nuorten yhteistoiminta- ja työelämävalmiuksien ohjaamiseen

Duunipolulla – Työvälineitä ammatillisessa koulutuksessa olevien nuorten yhteistoiminta- ja työelämävalmiuksien ohjaamiseen

Tekijä(t): Outi Linnossuo & Marju Lindholm

ISBN: 9789522167415 (painettu)

ISBN: 9789522167422 (pdf)

Turun ammattikorkeakoulun oppimateriaaleja 127

58 s. & 13 liites., 2019

Käytännönläheinen Duunipolulla-opas on suunniteltu tueksi nuorten ohjaamistyöhön. Se on tarkoitettu nuorten kanssa työtä tekeville, opettajille, opoille ja koulukuraattoreille sekä ohjaustyötä opiskeleville.

Opas sisältää yhteensä 42 toiminnallista harjoitetta nuorten yhteistoimintataitojen ja työelämävalmiuksien ohjaamiseen. Harjoitteet auttavat nuoria mm. ryhmäytymisessä ja omien ammatillisten toiveiden jäsentämisessä.

Sisältö on syntynyt käytännön tarpeesta kehittää ammatillisessa koulutuksessa olevien nuorten yhteistoiminta- ja työelämätaitoja. Oppaan sisältämät harjoitteet on testattu toimiviksi käytännössä Turun ammattikorkeakoulun ja Turun ammatti-instituutin yhteistyössä. Yhteistyö toteutettiin osana 6Aika: DuuniPolku -hanketta vuosina 2018–2019.

Ladattavassa julkaisussa liitteen lomakkeet ovat tulostukseen sopivassa A4-koossa.

(pdf-tiedosto, 1,5 Mt)

Julkaisun voi ladata veloituksetta. Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Sitä voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.