Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 22.12.2020
Vuorovaikutuksella hyvinvointia työelämään

Vuorovaikutuksella hyvinvointia työelämään

Tekijä(t): Paula Aali (toim.)

ISBN: 9789522166654 (painettu)

ISBN: 9789522166661 (pdf)

Turun ammattikorkeakoulun puheenvuoroja 95

92 s., 2018

Muuttuva työympäristö vaatii työntekijöiltä yhä enemmän, mutta tietoinen itsensä johtaminen ja ajanhallinta auttavat selviytymään arjessa. Tunneälytaitojen kehittäminen auttaa tänä päivänä myös työuralla etenemisessä.

Vuorovaikutuksella hyvinvointia työelämään -kokoelman teemana on vuorovaikutus ja hyvinvointi sekä työyhteisöissä että asiakaskokemuksissa. Positiivisesti poikkeava vuorovaikutus saa aikaan tuloksellisuutta ja hyvinvointia ihmisen elämässä sekä kotona että työssä.

Artikkelit pohjautuvat Turun ammattikorkeakoulun tekniikan ja liiketoiminnan alojen ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opinnäytetöihin. Kokoelmassa esitellään valmiita kehittämistöitä ja tuodaan esille niiden merkitystä alueen elinkeinoelämälle. Kirjoittajina ovat ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet opiskelijat sekä heitä ohjanneet opettajat.

(pdf-tiedosto, 2,6 MB)

Julkaisun voi ladata veloituksetta. Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Sitä voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.