Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 28.12.2020
Polunrakentajia ja soihdunkantajia – Kestävän kehityksen koulutusohjelman historiikki

Polunrakentajia ja soihdunkantajia – Kestävän kehityksen koulutusohjelman historiikki

Tekijä(t): Sirpa Halonen (toim.)

ISBN: 9789522166180 (painettu)

ISBN: 9789522166197 (pdf)

Turun ammattikorkeakoulun puheenvuoroja 93

114 s., 2017

Turun ammattikorkeakoulu käynnisti ensimmäisenä Suomessa laaja-alaisten ympäristöosaajien koulutuksen kestävän kehityksen koulutusohjelmassa syksyllä 1997. Koulutus luotiin alusta alkaen ammattikorkeakoulutasoiseksi, ilman opistotason juuria. Muutama vuosi myöhemmin vastaavan koulutuksen aloittivat myös Sydväst Yrkeshögskolan Tammisaaressa ja Laurea ammattikorkeakoulu Hyvinkään yksikössä.

Turun ammattikorkeakoulun kestävän kehityksen koulutusohjelman elinkaari kesti lähes 20 vuotta. Se on lyhyt aika koulutuksen elinkaareksi. Idea kirjoittaa historiikki Turun ammattikorkeakoulun kestävän kehityksen koulutusohjelmasta syntyi, kun koulutusohjelman lopettamisesta oli jo sovittu.

Toivomme että tämä historiikki kykenee valottamaan monipuolisesti kestävän kehityksen koulutusohjelmassa tehtyä työtä lähes kahdenkymmenen vuoden aikana ja tuovan ”ahaa elämyksiä” ja pääasiassa miellyttäviä takaumia menneestä.

(pdf-tiedosto, 9,75 Mt)

Julkaisun voi ladata veloituksetta. Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Sitä voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.