Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 29.12.2020
Ammattikorkeakoulu yritysten palveluksessa - Innovaatioleireistä pitchausvideoihin

Ammattikorkeakoulu yritysten palveluksessa - Innovaatioleireistä pitchausvideoihin

Tekijä(t): Martti Komulainen & Sara Malve-Ahlroth (toim.)

ISBN: 9789522166326 (painettu)

ISBN: 9789522166333 (pdf)

Turun ammattikorkeakoulun puheenvuoroja 92

119 s., 2016

Ammattikorkeakoulut ovat olleet perustamisestaan lähtien yrittämisen tukijoita ja puolestapuhujia. Erityistehtävänä on ollut paikallisen yritystoiminnan kehittäminen ja uuden liiketoiminnan luominen.

Yrittäjyys näkyy ammattikorkeakouluissa paitsi opintojaksoina myös pedagogisina painotuksina, joissa korostetaan tekemällä oppimista ja rohkeutta kokeilla. Yritysten kanssa tehtävästä tutkimus- kehitys- ja innovaatiotyöstä on molemminpuolista hyötyä: opiskelijat saavat aitoja oppimistilanteita ja yritykset tuoreita kehittämisideoita.

Ammattikorkeakoulujen ja yritysten yhteistyö on monimuotoista, ja sen muodot vaihtelevat yrityksen elinkaaren eri vaiheiden mukaan. Tämä julkaisu esittelee case-esimerkkejä siitä miten ammattikorkeakoulut tekevät yhteistyötä yritysten kanssa elinkaaren eri vaiheissa.

Julkaisu on suunnattu yrittäjien ja ammattikorkeakoulujen sidosryhmien lisäksi opiskelijoille esimerkkeinä työelämälähtöisistä projekteista.

(pdf-tiedosto, 8,16 Mt)

Julkaisun voi ladata veloituksetta. Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Sitä voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.