Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 29.12.2020
Innovatiivisten ratkaisujen hankintamenettelyt Kupittaan kampuksella – Innokampus-hanke

Innovatiivisten ratkaisujen hankintamenettelyt Kupittaan kampuksella – Innokampus-hanke

Tekijä(t): Markus Forstén

ISBN: 9789522165633 (painettu)

ISBN: 9789522165640 (pdf)

Turun ammattikorkeakoulun raportteja 211

78 s. & 7 liites., 2015

Innokampus-projektin tavoitteena oli kehittää uusi innovatiivisten ratkaisujen hankintamenettely, joka mahdollistaa käyttäjälähtöisen uudishankinnan. Raportissa esitellään keinoja, jotka mahdollistavat edistyksellisten ratkaisuiden hyödyntämisen sekä toimitilojen teknisessä toteutuksessa että toimintojen kehittämisessä, erityisesti uusien pedagogisten ratkaisuiden suhteen.

Raportissa tarkastellaan, kuinka uudentyyppiset oppimisympäristöt on mahdollista toteuttaa. Kampuskonseptissa rakennus toimii itseään ja toimintojaan monitoroivana oppimisympäristönä, jota on mahdollista myöhemmin uudistaa niin taloteknisten ratkaisuiden kuin oppimisja tutkimusympäristöjen osalta. Tekesin rahoittaman Innokampushankkeen tuloksena kehitettiin lisäksi menettelytapoja, joiden avulla innovatiivisia menetelmiä voidaan tehokkaammin hyödyntää julkisen rakentamisen hankkeissa.

(pdf-tiedosto, 3,29 Mt)

Julkaisun voi ladata veloituksetta. Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Sitä voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.