Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 15.6.2023
Innosta ja aktivoi etänä! – Etätapahtumien järjestämisen käsikirja

Innosta ja aktivoi etänä! – Etätapahtumien järjestämisen käsikirja

Tekijä(t): Janna Peltola & Laura Granath

ISBN: 978-952-216-831-3 (pdf)

Turun ammattikorkeakoulun oppimateriaaleja 153

21 s., 2023

Etätapahtumat ovat osa nykyaikaista maailmaa ja työelämää. Etätapahtumissa ja perinteisissä, kasvokkain järjestettävissä tilaisuuksissa on paljon samaa, mutta myös oleellisia eroja. Järjestäjän näkökulmasta etätapahtumien hyödyt ja haasteet on tärkeää tunnistaa.

Innosta ja aktivoi etänä! -käsikirja antaa käytännönläheisiä ideoita ja ohjeita erityisesti heille, jotka ovat kiinnostuneita etätapahtumien järjestämisestä tai joilla on jo hieman kokemusta aiheesta. Käsikirjassa tutustutaan etätapahtumien järjestämiseen erityisesti osallistamisen ja vuorovaikutuksellisuuden näkökulmista. Se johdattaa etätapahtuman järjestämisen vaiheisiin sekä erilaisiin tapoihin, joilla voi lisätä osallistujien verkostoitumista.

Käsikirja on syntynyt Turun ammattikorkeakoulun DigiMESH-hankkeessa toteutettujen etätapahtumien oppimiskokemuksista. DigiMESH-hankkeen tavoitteena oli kehittää vuorovaikutusta ja verkostoitumista edistäviä matalan kynnyksen tapahtumia kansainvälisille osaajille ja työnantajille.

(pdf-tiedosto, 225 kt)

Julkaisun voi ladata veloituksetta. Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Sitä voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.