Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 20.12.2023
Opas digituotteiden kehittäjille noviisista asiantuntijaan - Manual for Buddies sans frontiers

Opas digituotteiden kehittäjille noviisista asiantuntijaan - Manual for Buddies sans frontiers

Tekijä(t): Aaltonen Satu; Tuomisto Antti; Uusitalo Sami; Säisä Marika; Raitoharju Reetta; Savonlahti Elias; Määttä Sanna ja Vahanne Tero

ISBN: 978-952-216-852-8

Turun ammattikorkeakoulun oppimateriaaleja 161

60 s., 2023

DigiReactor-käsikirja on opas digituotteiden kehittäjille. Tämä opas yhdessä DigiReactor-mobiilisovelluksen kanssa esittelee digituotekehittämisen tärkeät periaatteet ja antaa käytännön esimerkkejä ja harjoituksia. Lukija voi soveltaa kirjan oppeja käytäntöön ja sen avulla edistää omaa digituoteprojektiaan.

Oppaan avulla lukijalle selviää, miten ryhtyä digituotekehittäjäksi, millainen digituotekehittäjä hän on ja miten hän toimii yhdessä muiden kanssa. Se myös valottaa, miten idea lähtee kehittymään ympärillä olevien ihmisten, ensimmäisen tiimin, kumppanien, aluekehittäjien ja korkeakoulujenkin avulla eteenpäin.

Tässä oppaassa on kaksi osaa. Osa 1 on tarkoitettu digitaalisesta tuotekehityksestä kiinnostuneelle henkilölle. Osa 2 on tarkoitettu tuote- ja yrityskehityksen parissa työskentelevälle ammattilaiselle.

(pdf-tiedosto, 7,808 Mt)

Julkaisun voi ladata veloituksetta. Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Sitä voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.