Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 29.12.2020
Ennen olin ujo, nyt olen rohkea – rohkeutta maanmuuttajien työnhakuun taiteen keinoin

Ennen olin ujo, nyt olen rohkea – rohkeutta maanmuuttajien työnhakuun taiteen keinoin

Tekijä(t): Ilona Tanskanen

ISBN: 9789522165602 (painettu)

ISBN: 9789522165619 (pdf)

Turun ammattikorkeakoulun oppimateriaaleja 101

90 s., 2015

Ennen olin ujo, nyt olen rohkea. Taiteesta tukea maahanmuuttajien työnhakuun -julkaisu tarjoaa välineitä työnhakutaitojen tukemiseen. Esitellyt menetelmät soveltuvat moninaisuuden kanssa työskenneltäessä sekä nuorille työnhakijoille.

Julkaisu esittelee taidelähtöisiä menetelmiä, joita on käytetty ja havaittu toimiviksi Kohtaamisia – Rohkeutta maahanmuuttajien työnhakuun taiteen keinoin -hankkeessa. Taidelähtöisissä menetelmissä kommunikoidaan verbaalin kielen ohella vahvasti nonverbaalein ilmaisullisin keinoin. Samalla opitaan kuitenkin myös verbaalia kieltä luontevasti todellisissa kommunikaatiotilanteissa.
Julkaisuun liittyy DVD, johon on koottu tarinalähtöiset dokumenttielokuvat sekä animaatiot. Verkkojulkaisussa on linkkejä, joista pääsee näkemään katkelman hankkeen aikana toteutetusta dokumenttiteatteriesityksestä sekä animaatioita.

(pdf-tiedosto, 4,69 Mt)

Julkaisun voi ladata veloituksetta. Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Sitä voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.