Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 22.12.2020
Työn muotoilu mobiilissa ja monipaikkaisessa työssä

Työn muotoilu mobiilissa ja monipaikkaisessa työssä

Tekijä(t): Milla Roininen (toim.)

ISBN: 9789522167392 (painettu)

ISBN: 9789522167408 (pdf)

Turun ammattikorkeakoulun raportteja 261

67 s., 2019

Työn muotoilu (job crafting) tarkoittaa sitä, että työntekijä oma-aloitteisesti muokkaa työtään vastaamaan arvojaan, vahvuuksiaan ja tarpeitaan. Mitä työn muotoilu tarkoittaa nykyajan digitaalisessa maailmassa? Miten työtä muotoillaan arjessa? Tämä julkaisu tarjoaa tietoa ja työkaluja työajan, työtilojen ja työtapojen muotoiluun mobiilissa ja monipaikkaisessa työssä.

Työn muotoilu mobiilissa ja monipaikkaisessa työssä -julkaisu perustuu ESR-rahoitteisen NewWoW Crafting -hankkeen tuloksiin ja se on suunnattu kaikille oman työnsä muotoilusta kiinnostuneille. Artikkeleissa liikutaan työn muotoilun perusteiden, digitaalisten ja fyysisten työtilojen sekä yhteiskehittelyn teemojen parissa. Julkaisun viimeinen artikkeli on suunnattu erityisesti työterveyshuolloille. Alussa on lukijan tueksi avattu julkaisussa käytetyt keskeiset käsitteet.

NewWoW Crafting -hankkeen tuloksiin kuuluu julkaisun lisäksi interaktiivisella Howspace-alustalla toteutettu valmennuspaketti, joka sisältää työn muotoilun työkaluja, henkilötarinoita työpäivistä ja tiivistelmiä ajankohtaisista tutkimuksista. Valmennusvideot ovat nähtävissä myös hankkeen Youtube-kanavalla.

(pdf-tiedosto, 10,8 Mt)

Julkaisun voi ladata veloituksetta. Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Sitä voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.