Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 29.12.2020
Tulevaisuuden osaajia tekemässä – opas kesätyökampanjan toteuttamiseen

Tulevaisuuden osaajia tekemässä – opas kesätyökampanjan toteuttamiseen

Tekijä(t): Marketta Virta, Jenni Suominen, Ilona Engblom & Taina Huunonen

ISBN: 9789522167446 (pdf)

Turun ammattikorkeakoulun oppimateriaaleja 129

37 s., 2019

Haluatko olla mukana ehkäisemässä nuorten syrjäytymistä? Haluatko kaivaa yrityksistä piilotyöpaikat esiin?

Tämän oppaan avulla toteutat nuorten kesätyökampanjan, jonka tarkoituksena on löytää yrityksistä piilotyöpaikkoja ja auttaa useampaa nuorta saamaan mahdollisuus kesätyöhön. Oppaaseen on kerätty Turun ammattikorkeakoulun ja Turun kaupungin toteuttaman Kesäduunipolku 2030 -hankkeen järjestämässä Kesäduunaa-kampanjassa kehitettyjä ja hyviksi koettuja toimintatapoja, joiden avulla kuka tahansa nuorten työllistymisestä kiinnostunut voi toteuttaa vastaavan kesätyökampanjan missä ja milloin vain.

Opas on tarkoitettu ensisijaisesti heille, joilla on tarve kehittää malli kesätyöteeman edistämiseksi omalla alueellaan, kuten kuntien nuorisopalveluiden toteuttajille. Oppaassa esitetyt toimintatavat sopivat niin eri oppilaitosten projekteiksi kuin laajemmaksi kunnan, kaupungin tai miksei myös yritystoimijoiden vetämäksi kesätyökampanjaksi.

Hyödynnä opasta ja sen materiaaleja järjestääksesi oman kesätyökampanjan. Tärkeintä on, että jokainen nuori saisi mahdollisuuden oppia tärkeitä työelämätaitoja ja saisi tärkeän kokemuksen työnteosta, josta saa runsaasti eväitä tulevaisuuteen.

(pdf-tiedosto, 1,51 Mt)

Julkaisun voi ladata veloituksetta. Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Sitä voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.