Sivu päivitetty 4.7.2018
tradenomi

Opinto-ohjaajille

Tältä sivulta löydät Opon oppaan, Opo-infojen materiaalit sekä muuta hyödyllistä tietoa hakemisesta ja Turun AMK:n koulutustarjonnasta toisen asteen opinto-ohjaajille ja TE-toimistojen koulutusneuvojille.

Opon opas 2018

Opon opas on tarkoitettu opinto-ohjaajille ja koulutusneuvojille ohjauksen avuksi. Huomioithan myös, että ajankohtaiset tiedot hakemiseen liittyen päivitetään ensisijaisesti Turun AMK:n nettisivuille ja Opintopolkuun. Esimerkiksi hakemiseen liittyvät päivämäärät kannattaa aina tarkistaa nettisivuilta tai Opintopolusta, jonne ne päivitetään ensimmäisenä. Tätä opasta päivitetään kuitenkin myös säännöllisesti, ja versiohistorian löydät oppaasta, sisällysluettelon loppuosasta sekä alempaa.

OponOpas2018_kansi.PNG
Lataa Opon opas (pdf) klikkaamalla kuvaa.
 Opon oppaan 2017 versiohistoria:

Versio Pvm Muutokset
1 25.9.2017  
2 12.2.2018 Tekniikan valintakoepäivä
     

 

Infotilaisuudet ja esittelyt

Toisen asteen opinto-ohjaajille järjestetään syksyisin Opoinfo. Voit tutustua aiempien vuosien opoinfojen materiaaleihin tämän sivun alalaidassa.

Hakijat pääsevät tutustumaan Turun AMK:n tarjontaan esim. Studia-messuilla loppuvuodesta sekä AMK-päivässä tammikuussa.

Lisäksi Turun AMK:n tulosalueet ja koulutukset järjestävät erilaisia tapahtumia ja avoimia tilaisuuksia ympäri vuoden. Koko tapahtumatarjonnan löydät tapahtumakalenterista.

Tulemme mielellämme myös esittelemään koulutuksiamme oppilaitokseenne. Vierailut sovitaan erikseen yhdessä kyseisen koulutuksen opinto-ohjaajan kanssa. Opinto-ohjaajien yhteystiedot löydät koulutuksien tiedoista tutkintohausta  tai tämän sivun oikeasta palkista.

 

Hakijatilastot

Hakijatilastot löydät Opetushallinnon tilastopalvelusta: www.vipunen.fi.

Olemme koonneet opinto-ohjaajille tiedoksi myös Turun AMK:n hakijatilastoja kevään 2016 yhteishaun osalta. Lataa esitys tästä: Kevään 2016 yhteishaun hakijatilastoja (pdf)

Usein kysyttyä -sivulta löydät myös alimmat pisteet -taulukon, johon on koottu syksyn 2014 yhteishausta lähtien koulutuksittain alimmat pisteet, joilla hakija on tullut valituksi sekä alimmat pisteet, joilla on saanut kutsun valintakokeisiin, mikäli hakukohteessa on käytetty esikarsintaa.

 

Esittelymateriaaleja opinto-ohjaajille

Tästä voit ladata käyttöösi Turun AMK:n esittelymateriaaleja:

 

Opinfojen materiaalit:

Opoinfon 10.11.2017 materiaalit

Näytä lisää

Opoinfon 7.10.2016 materiaalit

Näytä lisää

Turun korkeakoulujen yhteinen opoinfo järjestettiin 7.10.2016. Tutustu ohjelmaan ja lue lisää tapahtumasta täällä: www.turkuamk.fi/opoinfo2016 

Lataa tästä esityksien materiaalit: