Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 18.6.2020

Ristiinopiskelu

Ristiinopiskelussa korkeakoulujen opiskelija valitsee opintoja toisesta korkeakoulusta.

Opiskeluoikeus

Ristiinopiskelussa opiskelija saa määräaikaisen opiskeluoikeuden Turun ammattikorkeakouluun. Opiskeluaika määräytyy korkeakoulujen välisen sopimuksen perusteella.

Käyttäjätunnukset

Opiskelija aktivoi Turun ammattikorkeakoulun HAKA-tunnukset osoitteessa https://id.turkuamk.fi  tunnistautumalla palveluun pankkitunnuksin tai mobiilivarmenteella. Opiskelijalla on käytettävissä Turun ammattikorkeakoulun lisenssisopimusten mukaiset ohjelmistot.

Lisätietoja: 
IT-palvelut

Oppimisympäristö

Oppimisympäristönä on käytössä joko Optima tai Itslearning .

Opintojakson sisältö

Opintojakson toteutussuunnitelma löytyy koulutushausta.

Lukujärjestykset

Lukujärjestykset löytyvät osoitteesta https://lukkari.turkuamk.fi tai Tuudon kautta.

Lisätietoja:
Messi-intranetista (vaatii kirjautumisen)

Tuudo-mobiilisovelluksen voi ladata sovelluskaupasta omaan mobiililaitteeseensa maksutta (saatavilla Android ja iOS-käyttöjärjestelmiin). Tuudo käyttää pohjatietona Pepissä olevia opiskelutietoja.

Kirjasto

Kirjaston aineisto löytyy osoitteesta https://turkuamk.finna.fi . Kirjastosta voi lainata myös oman kotikorkeakoulun kirjastokortilla. Kun kirjaudut Turun AMK:n käyttäjätunnuksilla, saat käyttöösi linsensoidut e-aineistot.

Kampukset

Opintosuoritusten arvioinnin oikaisupyyntö

Jos opiskelija on tyytymätön opintosuorituksensa arviointiin, hän voi pyytää oikaisua suullisesti tai kirjallisesti arvioinnin suorittaneelta opettajalta (AMK-laki 932/2014 § 57). Oikaisupyyntö on tehtävä 14 päivän kuluessa siitä ajankohdasta, jolloin on ollut tilaisuus saada tieto arvioinnin tuloksesta sekä arviointiperusteiden soveltamista omalla kohdalla (AMK-laki 932/2014 § 57). Opiskelija, joka on tyytymätön em. päätökseen, voi hakea siihen kirjallisesti oikaisua tutkintolautakunnalta 14 päivän kuluessa siitä, kun hän on saanut päätöksestä tiedon.  

Vapaamuotoinen oikaisupyyntö tutkintolautakunnalle osoitetaan Turun ammattikorkeakoulun tutkintolautakunnalle ja se tulee toimittaa Turun ammattikorkeakoulun kirjaamoon, Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku.