Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 18.8.2022
Cyber Test Lab

Cyber Test Lab

Digitaalisuus luo merkittäviä liiketoimintamahdollisuuksia ja sen rooli yrityksen toiminnan kehittämisessä ja turvaamisessa on yhä tärkeämpi. Samalla digitaalisiin palveluihin ja järjestelmiin liittyvät kyberuhat lisääntyvät. Hyvin rakennettu ja hallittu kybeturvallisuus suojaa liiketoimintaa ja on osa yrityksen riskienhallintaa.

Salo IoT Campuksella toimiva Cyber Test Lab keskittyy erityisesti digitaalisten laitteiden ja palvelujen kyberturvallisuuden varmistamiseen. Hyödynnämme työssä sekä automatisoituja testaustyökaluja että manuaalista asiantuntijan suorittamaa räätälöityä testausta. Testaus suoritetaan hyödyntäen laitteen käyttöliittymää, liityntöjä, verkkoyhteyttä ja langatonta tiedonsiirtoa.

Laboratoriossa on kaksi häiriösuojattua huonetta, jossa langaton testaus voidaan tehdä turvallisesti. Testaukset suoritetaan avoimien standardien, ohjeistuksien ja prosessien mukaisesti kuten IEC, ETSI, NIST ja OWASP.

Mitä hyötyä yritykselle on Cyber Test Labin palveluista?

  • Toimivat kyberturvaratkaisut varmistavat osaltaan yrityksen keskeytymättömän toiminnan.
  • Autamme havaitsemaan tietoturvan haavoittuvuuksia ja kehittämään ratkaisuja niiltä suojautumiseen. 
  • Yhteistyössä voimme parantaa henkilöstön kyberturvaymmärrystä ja -osaamista
  • Autamme kehittämään yritykseen kyberturvan jatkuvan seurannan toimintamallin huomioiden myös pk-yritysten rajalliset sisäiset resurssit. 

Palvelut

  • Murtautumistestaus
  • Kyberturvallisuuden konsultointipalvelut
  • Kyberturvallisuuden koulutuspalvelut
  • Yhteiset TKI-hankkeet

Laitteisto

Kyberturvallisuuden testauslaitteistoa ja ohjelmistoja. Langattomassa testauksessa hyödynnämme häiriösuojattuja huoneita sekä ohjelmistoradiolaitteita.

Tutkimustoiminta ja koulutus

Testaustoiminnan ohella Wireless Communications and Cybersecurity -tutkimusryhmän tavoitteena on olla aktiivinen asiantuntijakumppani kyberturvallisten tuotteiden ja ratkaisuiden mahdollistajana. 

Tuotamme yrityksille myös koulutuspalveluja kuten kyberturvallisuuden erikoistumiskoulutusta. 
 

Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten voimme auttaa juuri teitä.
 

Lue lisää