Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 26.8.2020
Esteettömän ja turvallisen asumisen neuvontakeskus, Kunnonkoti

Esteettömän ja turvallisen asumisen neuvontakeskus, Kunnonkoti

Kunnonkoti on vierailukeskus, jossa voi tutustua esteettömän ja turvallisen asumisen ratkaisuihin.

Kunnonkodin kodinomaisessa näyttelyssä pääset tutustumaan arjen selvitymistä tukeviin ja turvallisuutta edistäviin ratkaisuihin ja tuotteisiin. Kävjöillä on mahdollisuus kokeilla, miten erilaiset ratkaisut toimivat käytännössä. Näyttelyyn pääset tutustumaan ajanvarauksella. Yhteystiedot ja aukioloajat näet sivun oikeasta reunasta. Kunnonkoti toimii myös opiskelijoidemme oppimisympäristönä.

Tiedoksi

Avaamme Kunnonkodin toimintaa koronavirustilanne huomioiden. Ajanvarauksia voi tiedustella sähköpostilla tai soittamalla, puh. 040 3550 523 ja kunnonkoti@turkuamk.fi .

Noudatamme turvallisuussuosituksia tarkasti: emme tule sairaana tai oireisena töihin, tilojemme siisteydestä huolehditaan, noudatamme hyvää käsi- ja yskimishygieniaa, pidämme 2 metrin turvaetäisyyden aina kun se on mahdollista tai käytämme kasvosuojaimia. Kaikkien turvallisuuden vuoksi, toivomme myös asiakkaiden huolehtivan omalta osaltaan em. turvatoimista.

Kunnonkodin palveluita

Ohjaus ja neuvonta
Yleisohjausta ja neuvontaa esteettömään ja turvalliseen asumiseen voit saada puhelimitse tai sähköpostilla: puh 040 355 0523 tai sähköpostilla kunnonkoti@turkuamk.fi.

Näyttelyyn tutustuminen
Näyttelyyn pääset tutustumaan varaamalla ajan ennakkoon. Löydät aukioloaikamme ja yhteystietomme sivun oikeasta reunasta.

Esteettömyyskartoituksia
Tarjoamme opettaja-opiskelijatyönä esteettömyyskartoituksia yksityishenkilöille, kunnille ja yrityksille. Hinta määräytyy toteutettavan työn laajuuden mukaisesti.

Asiantuntijaluentoja
Tarjoamme asiantuntijaluentoja esteettömään ja turvalliseen asumiseen liittyen. Hinta sovitaan erikseen.

Tila vuokrattavissa
Kunnonkodissa voi pitää kokouksia, koulutuksia tai tuote-esittelyjä. Tilaan mahtuu noin 25 henkilöä. Käytettävissä on videotykki, tietokone ja valkokangas.

  • Koko tila: 200€/ 1-4 tuntia ja 300€/ koko päivä + alv 24%, kokonaishinta 248€/1-4h ja 372€/koko päivä

Ageman-puvun vuokraus
Agemanpuku vuokrattavissa ikääntymiseen ja esteettömyyteen liittyviin tapahtumiin Varsinais-Suomessa. Tiedustelut ja varaukset: kunnonkoti@turkuamk.fi. Hinta 220€+matkakulut. Puku vuokrataan aina asiantuntijan kanssa, joka huolehtii puvun käytännön kokeilun toteutuksesta.

Hinnat opastetuille Kunnonkotikäynneille

1 1/2h opastettu käynti:

  •   1 – 4 henkilöä 30€ + alv24%, kokonaishinta 37€ /ryhmä
  •   5 – 14 henkilöä 90€ + alv24%, kokonaishinta 112€ /ryhmä
  • 15 – 25 henkilöä 180€ + alv24%, kokonaishinta 223€ /ryhmä

Kunnonkodissa tapahtuu

Seuraamme koronavirustilannetta ja siihen liittyviä ohjeistuksia tarkasti. Tästä syystä tapahtumien toteutuminen varmistuu vasta lähempänä toteutuspäivämäärää. 

3.12.2020 klo 13 – 16 Avoimet ovet pikkujoulutunnelmissa

Löydät meidät ja ajankohtaiset kuulumisemme myös Facebookista

Tilaa Kunnonkodin uutiskirje!

Tutustu myös