Siirry pääsisältöön Siirry hakuun

Oletko järjestämässä yleisöluentoa, seminaaria tai yritystapahtumaa?

Tutustu tiloihimme ja pyydä tarjous!
Sivu päivitetty 5.3.2024

Tilavuokraukset

Meiltä löydät monipuoliset tilat keskeisiltä paikoilta Aurajoen molemmin puolin. Vuokraamme tiloja hyvien liikenneyhteyksien päässä: eri kokoisia auditorioita sekä luokka- ja aulatiloja pienempiin ja isompiin tapahtumiin. Läheltä löytyvät myös laadukkaat ravintolapalvelut joustavasti erilaisiin tarpeisiin.

Tilat ovat vuokrattavissa arkisin aukioloaikoina 8.00–20.00. Lauantaisin ja pyhäpäivinä sopimuksen mukaan.

Tiedusteluja tilavuokrauksiin liittyen voi lähettää sähköpostitse tilavuokraukset@turkuamk.fi

Tutustu tiloihin!

Asiakkailta kuultua

Tilavuokraus_asiakasnosto1_140921_.jpg

"Työni puolesta näen hyvin paljon erilaisia korkeakoulukampuksia ja EduCityn valoisuus ja avarat tilat yllättivät allekirjoittaneen. Suuret lasiseinät, viihtyisä oleskelutila ”Taidon portaat” keskellä kampusta sekä nykyaikaiset pientyöskentelytilat miellyttivät silmää suuresti. 

Myös pistoke- ja muut IT-ratkaisut nostivat tilojen arvostusta tämän IT-insinöörin näkökulmasta. Keskeisien tilojen yhteydessä oleva oma pubi näytti myös kutsuvalta, mutta jääköön se toiseen kertaan. On ainakin paljon syitä tulla vielä käymään Kupittaalla."

Mika Kiviharju, Insinööriliitto ry

"Tiloja on helppo varata sähköpostitse, ja vastauksen saatavuudesta saa aina nopeasti. Tilat ovat aina hyvässä kunnossa, valmiina tilaisuuksiamme varten. Tilapalvelut ovat siis kaikin puolin olleet mainiot."

Axel Martelius, Osaamistehdas Oy
 

Tilavuokraus_asiakasnosto2_140921_.jpg

Tilojen käyttösäännöt ja -ehdot

Tilojen vuokraaja sitoutuu noudattamaan Turun AMK:n tilojen käyttösääntöjä ja ehtoja (päivitetty dokumentti julkaistaan tässä alkuvuodesta 2023).

Tutustu myös Turun AMK:n  tietosuojailmoitukseen henkilötietojen käsittelystä sidosryhmätoiminnassa.