Liity alumnirekisteriin

Oppiminen ei lopu koskaan! Tervetuloa osaksi kansainvälistä ja monialaista osaajaverkostoa. #TUASalumni
Jätä yhteystietosi
Sivu päivitetty 15.11.2019

Alumnitoiminta

Tervetuloa liittymään alumniverkostoomme, se on täysin maksutonta! Turun ammattikorkeakoulun alumnina saat ajantasaista tietoa tapahtumista ja koulutuksista mm. uutiskirjeessä. Lisäksi kutsumme jäsenemme Alumni Afterwork -tapahtumiin, joihin mukaan mahtuvat nopeimmat!

Alumniksi voivat liittyä kaikki Turun AMK:ssa tai sitä edeltävissä oppilaitoksissa opiskelleet ja työskennelleet. Alumnitoiminnassa tavoitellaan pitkäkestoista kumppanuutta, jolla ylläpidämme Turun AMK:n hyvää mainetta ja tutkintojen arvostusta maailmalla. Voit valita itsellesi sopivan tavan osallistua ja vaikuttaa – kaiken ytimessä on kuitenkin yhteydenpito.  

Täyttämällä LinkedIn-profiilisi koulutustiedot olet automaattisesti osa laajaa ja kansainvälistä osaajaverkostoa. Voit päivittää koulutustietosi klikkaamalla alta. Virallinen "Certification Authority" löytyy kun kirjoitat kenttään Turku University of Applied Sciences.

Alumni Afterworkit ovat matalan kynnyksen verkostoitumistapahtumia kaikille Turun AMK:ssa opiskelleille ja työskennelleille. Vaihtuvan, ajankohtaisen keskusteluteeman lisäksi pääset tapaamaan entisiä opiskelukavereita ja kuulet, millaista koulutusta ja palveluja Turun AMK voi tarjota osaamisesi kehittämiseen tänä päivänä.

Tulevat afterworkit 2019 Panimoravintola Koulussa

Alumni Afterwork #14 Some-viestinnän tulevaisuudennäkymiä ke 23.10. klo 17.30 - 19.00 

Pitääkö kaikkien olla sosiaalisessa mediassa? Mihin suuntaan some-viestintä on menossa? Mitä hyötyä on sosiaalisesta mediasta?
Turun AMK:n lehtori Paula Aali haluaa ottaa esille viestinnällisen näkymän sosiaaliseen mediaan ja sen tulevaisuudennäkymiin. Mikä inspiroi, mikä pelottaa ja mihin suuntaan näyttäisimme menevän?
Paikkoja on rajoitettu määrä. Ilmoittaudu 18.10. mennessä tästä.

Alumni Afterwork #15 Projektijohtaminen ke 13.11. klo 17.30 - 19.00

Projektina toteutettavan työn määrä suhteessa linjatyöhön on lisääntynyt viime vuosikymmeninä huimasti ja tämä globaali trendi jatkuu. Samalla myös projektijohtaminen on ammattimaistunut, mutta mitä tämä oikeasti tarkoittaa? 
Turun AMK:n yliopettaja Teppo Neuvonen avaa aihetta, jota hän opettaa projektijohtamisen YAMK-ohjelmassa. Tepon ja hänen kollegoidensa ajatuksia voit jo etukäteen lukea TALK-artikkelista
Paikkoja rajoitettu määrä. Ilmoittaudu 6.11. mennessä tästä.

 

Menneet afterworkit 2019

7.2. Alumni Afterwork #7: Introvertit työelämässä

13.3. Alumni Afterwork #9  Minustako Master-tason osaaja?

10.4. Alumni Afterwork #10 NewWoW

15.5. Alumni Afterwork #11 Tavoitteen täystyöttömyys?

4.9. Alumni Afterwork #12 Skills that make the difference

18.9. Alumni Afterwork #13 Vuorovaikutusmuotoilu

 

 

Tutustu urapolkuihin

Mihin meiltä valmistutaan?

LinkedIn-sivullamme voit tutustua laajaan ja kansainväliseen alumniverkostoon. Klikkaa "See Alumni", niin näet, missä ja millaisissa tehtävissä +20 000 amkilaista vaikuttavat tänään. Seuraamalla LinkedIn-sivua saat lisäksi ajankohtaista tietoa alkavista koulutuksista ja tulevista alumnitapahtumista.

Haluaisitko kertoa oman uratarinasi? Keskustele sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #TurkuAMK ja #TUASalumni tai tule käymään paikan päällä. Kaikissa yhteistyökysymyksissä voit lähestyä alumnikoordinaattoriamme!

Ura- ja rekrypalvelut

Alumniverkostot

Ota yhteyttä

Haluatko rekrytoida opiskelijan tai tarjota opinnäytetyön aihetta? Kauttamme tavoitat korkeakouluyhteisön tehokkaasti.  Voit lähettää meille ilmoituksen  koskien kesätyöpaikkaa, työpaikkaa, harjoittelua, opinnäytetyötä tai projektiluontoista työtä. 

Kaipaatko vinkkejä ja tukea urasi suunnitteluun? Urapalvelut tarjoaa uraohjausta myös alumneille. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tunnet, että voisimme auttaa sinua. Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta career.services@turkuamk.fi  

Kiinnostaako verkostoituminen oman alan ammattilaisten kanssa? Alta löydät vapaaehtoisperiaatteella toimivia alumniryhmiä ja -yhdistyksiä. Voit myös perustaa oman ryhmän alakohtaiseen keskusteluun, vaikka LinkedInissä. Kysy tarvittaessa lisätietoja alumnikoordinaattorilta.  

Turun AMK:n muotoilun alumnitoiminta - Facebook-ryhmä

TUAS International Business -LinkedIn-ryhmä

Taideakatemian media-alumnit -LinkedIn-ryhmä

TUAS, engineering (blended learning) -LinkedIn-ryhmä

Alumni Turku AMK Sales Engineering -LinkedIn-ryhmä

Haluaisitko Sinä toimia mentorina opiskelijalle, järjestää vuosikurssitapaamisen tai kertoa uratarinasi nykyisille opiskelijoille? Ole yhteydessä alumnikoordinaattoriimme Hanna Peussaan, niin ideoidaan yhdessä!

Tukea alumnitoiminnan käynnistämiseen

Turun AMK voi myöntää kertaluonteista avustusta oman koulutusalan alumnitoiminnan aloittamiseen. Avustusta voidaan myöntää esim. ammattiyhdistyksistä lähtevään alumnitoiminnan aktivointiin, alumnitoiminnan aloitustapahtuman ja Turun AMK:n ja alumnien yhteydenpitoa tukevan tilaisuuden järjestelykuihin. Avustusta ei myönnetä yksityishenkilöille eikä hakijoiden omiin palkka- tai palkkiokuluihin. Avustus voi olla enintään 300 € / hanke.

Tuettavan toiminnan tulee edistää Turun AMK:n tunnettuutta alumnien parissa ja luoda edellytyksiä toiminnan ja yhteydenpidon jatkumiseen vapaaehtoispohjalta.

Avustusta voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella, josta käy ilmi:

  • Avustusta hakeva taho (yhdistys) ja yhteystiedot

  • Haettavan avustuksen summa

  • Avustuksen käyttötarkoitus

  • Kuvaus hankkeesta, jolle avustusta haetaan (mitä tehdään, mitä saavutetaan, milloin toteutetaan, ketkä hyötyvät)

  • Tilitiedot, jolle mahdollinen avustus maksetaan

Hakemus toimitetaan sähköpostitse alumnikoordinaattorille (alumni at turkuamk.fi). Hakemuksen käsittelyyn tulee varata aikaa vähintään 1 kk.