Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 30.8.2022

Langaton vierailijaverkko TUAS Guest

Kampuksella on käytössä TUAS Guest -vierailijaverkko. TUAS Guest on avoin vierailijaverkko ja se on tarkoitettu Turun AMK:n tiloissa vierailevien käyttöön tilapäiseksi nettiyhteydeksi. Turun AMK vastaa verkon ylläpidosta normaalina toimistotyöaikana lukuun ottamatta oppilaitoksen lomakautta. Yhteydenotot ongelmatilanteissa servicedesk@turkuamk.fi.

Käyttöönotto

Käyttääksesi TUAS Guest -verkkoa, valitse se laitteellasi näkyvistä langattomista verkoista. Tämän jälkeen avaa selain, joka ohjautuu rekisteröitymissivulle. Verkkoon rekisteröidytään rekisteröimissivun kautta omalla sähköpostiosoitteella. Rekisteröitymisen jälkeen kirjautuminen tapahtuu painamalla Log In -painiketta. Kirjautuminen on voimassa kello 23:59 saakka.

Verkon rajoitukset

TUAS Guest -verkosta on sallittu ainoastaan normaali selainliikenne, tunnelointiprotokollat (VPN) ja tietoturvallinen sähköpostiliikenne.  Vierailijaverkkoa voi käyttää verkkoselailuun ja sähköpostin lukemiseen, mutta esimerkiksi. striimaus- tai etäkokouskäyttöön se ei ole tarkoitettu. Näitä tarpeita varten on tuotava paikalle tarkoitukseen soveltuvat omat verkkoyhteydet.
 

Palvelukatkoista tiedottaminen

Palvelukatkoista tiedotetaan sisäisesti intranetissä. Palvelun ylläpidolle varattu huoltoikkuna on joka kuukauden 3. tiistai-ilta.