Siirry pääsisältöön Siirry hakuun

Suomen innostavin ammattikorkeakoulu

Turun AMK on 10 000 osaajan yhteisö, jossa työkavereina ovat nykyiset ja tulevat alan osaajat.
Sivu päivitetty 21.6.2021

Töihin Turun ammattikorkeakouluun

Me Turun ammattikorkeakoulussa koulutamme asiantuntijoita huomisen työelämään. 

Olemme 10 000 osaajan yhteisö, johon kuuluu opettajia, asiantuntijoita ja opiskelijoita – eri vaiheissa uraansa olevia ammattilaisia. Meitä kaikkia yhdistää halu edistää hyvinvointia ja hyvän elämän edellytyksiä, niin yksittäisten ihmisten kuin koko Varsinais-Suomen osalta.

Työpaikkana olemme innostava ja inhimillinen. Tarjoamme monialaisen työyhteisön ja mielenkiintoisen, digiajan murroksessa kehittyvän työpaikan, jossa jokainen päivä on erilainen. Osaaminen ja sen jakaminen ovat meille keskeisiä arvoja. Meillä panostetaan siihen, että työntekijät voivat kehittyä oman alansa huipuiksi. 

Opetustyö perustuu meillä innovaatiopedagogiikkaan, joka tarjoaa opiskelijoille monipuolisia työelämävalmiuksia. Opettajat toimivat yhteisöllisesti ja kiinteässä yhteistyössä alueen yritysten ja organisaatioiden kanssa. 

Työskentelemme Turussa ja Salossa keskeisillä paikoilla sijaitsevissa moderneissa ja viihtyisissä tiloissa. Turun Kupittaan kampukselle valmistuu syksyksi 2020 täysin uusi rakennus ja myös muissa tiloissamme on käytössä uusimmat puitteet ja laitteet opetukseen. 

Meillä on laaja verkosto, jonka kanssa teemme yhteistyötä. Kansainvälisyys on meille arkipäivää ja henkilöstöllä on paljon mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä sekä kotimaisten että ulkomaisten kumppaniemme kanssa. 

Avoimet työpaikat

Tutustu avoinna oleviin paikkoihin tai jätä avoin työhakemus

Ota yhteyttä

Mervi Raita
Henkilöstöpäällikkö
+358 50 598 5191
etunimi.sukunimi@turkuamk.fi
mervi.raita@turkuamk.fi

Henkilöstömäärä ja työsuhde-edut

Turun AMK:n henkilöstö lukuina

 • Yhteensä 705 työntekijää työskentelee Turun AMK:ssa (12/2018)
 • 54 % henkilöstöstä on opettajia
 • 46 % henkilöstöstä on asiantuntijoita sekä muuta henkilöstöä
 • 48,1 vuotta on henkilöstön keski-ikä
 • 59,5 % henkilöstöstä on naisia
 • yli 45 % henkilöstöstä työskennellyt Turun AMK:ssa yli 15 vuotta
 • valtaosa henkilökunnasta kokee työnsä haastavaksi ja mielenkiintoiseksi (Corporate Spirit)

Työsuhde-etuja​mme

 • Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuus
 • CampusSport -liikuntaetu henkilöstölle
 • Mahdollisuus Erasmus-vaihtoon

Työntekijöiden kokemuksia

Tutkimusvastaava ja lehtori Jussi Liikkanen työskentelee tekniikan alan oppimisympäristössä #tehtaassa. ”Opiskelijat ovat ehdottomasti työn suola. Toki myös uudet teknologiat, ja se että pystyy kehittämään uusimpia asioita tällä alalla. Tämä on paras paikka siihen”. 

 Viestintäsuunnittelija Kirsi-Maria Castren-Harjun työ on liikkuvaa ja itsenäistä. Kiitosta saavat itsenäinen työ, etätyömahdollisuudet, työkaverit, työympäristö ja mahdollisuus kouluttautua sekä osallistua Erasmus-henkilökuntavaihtoon.

 Lehtori Telle Tuomisen työssä perinteistä luokan edessä opettamista on enää vähän. Sen sijaan työhön kuuluu  laaja kirjo tehtäviä tutkimuksesta ja kehittämisestä opiskelijoiden monipuoliseen opettamiseen ja ohjaamiseen.

 Yliopettaja Mari Lahden työ koostuu tutkimus- ja projektityöstä, jossa pääsee verkostoitumaan myös kansainvälisten kumppanien kanssa. "Tämä talo ja työ ovat antaneet hirveästi vapautta toteuttaa omaa intohimoa tutkijana".

 Viestintävastaava Satu Haapalan työ on asiantuntijatyötä, johon kuuluu paljon yhteistyötä eri tiimien kanssa. Työkaverien lisäksi parasta työssä ovat opiskelijat, joiden kanssa tehdään myös yhteisprojekteja. "Meillä on tosi mahtavia opiskelijoita". 

Tutustu meihin