Sivu päivitetty 24.6.2019

Töihin Turun ammattikorkeakouluun

Me Turun ammattikorkeakoulussa koulutamme asiantuntijoita huomisen työelämään. 

Yhteisöömme kuuluu yhteensä 10 000 jäsentä – opettajia, asiantuntijoita ja opiskelijoita. Joukkoomme kuuluu eri vaiheissa työuraansa olevia osaajia. Meitä kaikkia yhdistää halu edistää hyvinvointia ja hyvän elämän edellytyksiä, niin yksittäisten ihmisten kuin koko Varsinais-Suomen osalta.

Työpaikkana olemme innostava ja inhimillinen. Osaaminen ja sen jakaminen ovat meille keskeisiä arvoja. Meillä panostetaan siihen, että työntekijät voivat kehittyä oman alansa huipuiksi. Samalla olemme itse innokkaita kehittymään ja kehittämään organisaatiotamme koko ajan paremmaksi.

Opetustyö perustuu meillä innovaatiopedagogiikkaan, joka tarjoaa opiskelijoille monipuolisia työelämävalmiuksia. Opettajat työskentelevät yhteisöllisesti sekä toimivat kiinteässä yhteistyössä alueen yritysten ja organisaatioiden kanssa. Sekä Turussa että Salossa työskentelemme keskeisillä paikoilla sijaitsevissa moderneissa ja viihtyisissä tiloissa, jotka mahdollistavat kohtaamisen ja yhdessä tekemisen.

Meillä on laaja verkosto, jonka kanssa teemme yhteistyötä. Kansainvälisyys on meille arkipäivää ja henkilöstöllä on paljon mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä sekä kotimaisten että ulkomaalaisten kumppaniemme kanssa. 

Turun AMK:n henkilöstö lukuina

 • Yhteensä 705 työntekijää työskentelee Turun AMK:ssa (12/2018)
 • 54,33 % henkilöstöstä on opettajia
 • 45,67 % henkilöstöstä on asiantuntijoita sekä muuta henkilöstöä
 • 48,1 vuotta on henkilöstön keski-ikä
 • 59,5 % henkilöstöstä on naisia
 • yli 45 % henkilöstöstä työskennellyt Turun AMK:ssa yli 15 vuotta
 • valtaosa henkilökunnasta kokee työnsä haastavaksi ja mielenkiintoiseksi (Corporate Spirit)

Työsuhde-etuja​mme

 • Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuus
 • CampusSport -liikuntaetu henkilöstölle
 • Mahdollisuus Erasmus-vaihtoon

Avoimet työpaikat

Työntekijöiden kokemuksia

Tutkimusvastaava ja lehtori Jussi Liikkanen työskentelee tekniikan alan oppimisympäristössä #tehtaassa. ”Opiskelijat ovat ehdottomasti työn suola. Toki myös uudet teknologiat, ja se että pystyy kehittämään uusimpia asioita tällä alalla. Tämä on paras paikka siihen”.

Viestintäsuunnittelija Kirsi-Maria Castren-Harjun työ on liikkuvaa ja itsenäistä. Kiitosta saavat itsenäinen työ, etätyömahdollisuudet, työkaverit, työympäristö ja mahdollisuus kouluttautua sekä osallistua Erasmus-henkilökuntavaihtoon.

Lehtori Telle Tuomisen työssä perinteistä luokan edessä opettamista on enää vähän. Sen sijaan työhön kuuluu  laaja kirjo tehtäviä tutkimuksesta ja kehittämisestä opiskelijoiden monipuoliseen opettamiseen ja ohjaamiseen.

Yliopettaja Mari Lahden työ koostuu tutkimus- ja projektityöstä, jossa pääsee verkostoitumaan myös kansainvälisten kumppanien kanssa. "Tämä talo ja työ ovat antaneet hirveästi vapautta toteuttaa omaa intohimoa tutkijana".

 Viestintävastaava Satu Haapalan työ on asiantuntijatyötä, johon kuuluu paljon yhteistyötä eri tiimien kanssa. Työkaverien lisäksi parasta työssä ovat opiskelijat, joiden kanssa tehdään myös yhteisprojekteja. "Meillä on tosi mahtavia opiskelijoita".

Hankeasiantuntija Heidi Tuominen kokee, että hanketyö on parhaimmillaan sitä, että näkee kehityksen ja työssä syntyy jotain uutta ja kestävää.

Tutustu meihin