Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 23.5.2024
pexels-kaboompics-com-5836.jpg

Design Plugin Medium – Muotoiluajattelun osaaja | 30 op

Design Plugin Medium – Muotoiluajattelun osaaja -koulutus on verkko-opintoina suoritettava 30 op:n kokonaisuus, joka pohjautuu laajempaan Design Plugin Maxi – Muotoilun korkeakouludiplomi 60 op -kokonaisuuteen .

Muotoilun nykyiset määrittelyt ja muotoiluajattelun mahdollisuudet koskevat kaikkia aloja niin tekniikasta liiketalouteen kuin sotesta luoville aloille. Muotoilullista osaamista voidaan hyödyntää kaikenlaisessa kehittämisessä, kehittämismahdollisuuksien etsimisessä ja löytämisessä, ymmärryksen ja merkityksellisyyden luomisessa sekä kokonaisymmärryksestä seuraavien muutostarpeiden toteuttamisessa.

Taustalla ei tarvitse olla muotoiluosaamista, vaan muotoilullinen ymmärrys ja osaaminen sulautuu aiempaan osaamiseen ja ammatilliseen taustaan (Design Plugin). Kehittämistyössä ihmislähtöinen muotoiluajattelu toimii eri alat yhdistävänä ”liimana”, punaisena lankana eri näkökulmat huomioiden ja hyväksyen kohti yhteisiä tavoitteita.

Koulutus koostuu seuraavista opintojaksoista:

  • Johdanto käyttäjälähtöisyyteen 5 op
  • Visuaalinen kommunikointi 5 op
  • Johdanto ideointiin, prototypointiin ja konseptointiin 5 op
  • Muotoiluajattelu ja palvelumuotoilu 15 op

Laajuus ja kesto: 30 opintopistettä I 1 vuosi

Opetusaikataulu: etäopetusta kahtena viikkona kuukaudessa iltaisin pääasiassa tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.

Alkamisajankohta: Syksy 2024

Hinta: 360 €

Miten haen?

Koulutukseen haetaan Opintopolussa. Opintopolusta löydät myös lisätietoja koulutuksen sisällöstä, hakuohjeet ja valintaperusteet.

Seuraava hakuaika koulutukseen: 3.6.–14.6.2024

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja hakemisesta: avoinamk@turkuamk.fi

Mikä osaajakoulutus?

Avoimen ammattikorkeakoulun osaajakoulutukset ovat erityisesti työikäisten jatkuvan oppimisen tarpeisiin suunnattuja koulutuksia, joissa voit hankkia uutta osaamista, syventää tai laajentaa asiantuntijuutta ilman kokonaisen tutkinnon suorittamista. Myöhemmin opintoja voi hyödyntää osana ammattikorkeakoulututkintoa.  

Osaajakoulutuksien opintojaksot ovat Turun ammattikorkeakoulun opetussuunnitelmien mukaista opetusta ja laajuus on 30 opintopistettä. Opiskelija saa opinnoista opintosuoritusotteen suoritetuista opinnoista sekä todistuksen eli osaajakoulutusdiplomin suorittaessaan koko laajuuden.