Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 4.5.2023
Koivumetsä

Johtaminen ja kehittäminen gerontologian alalla -osaajakoulutus | 30 op

Opintojen aikana pureudutaan gerontologian alan johtamisen ja kehittämisen haasteisiin sekä tulevaisuuden toimintaympäristöihin. Koulutus laajentaa ja syventää ikääntyvien ihmisten kanssa työskentelevien osaamista. Koulutuksesta saat rohkeutta ja työkaluja uudistaa vanhustyön käytänteitä. 

Opintojen keskeisiä sisältöjä ovat:

  • Gerontologisen asiantuntijuuden ammatillinen ympäristö
  • Gerontologisen työn kehittäminen ja eettisyys

Koulutus on suunniteltu erityisesti henkilöille, jotka työskentelevät vanhustyön parissa ja haluavat edetä esihenkilö- ja tiimivastuutehtäviin. Kyseessä on YAMK-opinnot joten hakijalta edellytetään korkeakoulututkintoa.

Opetustapa: Opinnot toteutetaan verkko-opintoina avoimen ammattikorkeakoulun kautta. Opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa.

Laajuus ja kesto: 30 opintopistettä | 1 vuosi 5 kuukautta

Alkamisajankohta: Syksy 2023

Hinta: 360 €

Miten haen?

Koulutukseen haetaan Opintopolussa. Opintopolusta löydät myös lisätietoja koulutuksen sisällöstä, hakuohjeet ja valintaperusteet. 

Seuraava hakuaika koulutukseen: 8.–19.5.2023.

Turun AMK:n opinto-oppaassa voit tutustua tarkemmin koulutuksen oppimissuunnitelmaan. 

Mikä osaajakoulutus?

Avoimen ammattikorkeakoulun osaajakoulutukset ovat erityisesti työikäisten jatkuvan oppimisen tarpeisiin suunnattuja koulutuksia, joissa voit hankkia uutta osaamista, syventää tai laajentaa asiantuntijuutta ilman kokonaisen tutkinnon suorittamista. Myöhemmin opintoja voi hyödyntää osana ammattikorkeakoulututkintoa.  

Osaajakoulutuksien opintojaksot ovat Turun ammattikorkeakoulun opetussuunnitelmien mukaista opetusta ja laajuus on 30 opintopistettä. Opiskelija saa opinnoista opintosuoritusotteen suoritetuista opinnoista sekä todistuksen eli osaajakoulutusdiplomin suorittaessaan koko laajuuden.