Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 12.5.2022
pexels-kaboompics-com-5836.jpg

Muotoilun korkeakouludiplomi

Nopeasti muuttuvassa ja monella tasolla kriisiytyvässäkin maailmassa muotoiluajattelun (design thinking) kokonaisvaltainen lähestymistapa auttaa hahmottamaan uusia mahdollisuuksia niin yksilöinä kuin eri tasoilla yrityksissä ja organisaatioissakin. Esimerkiksi koronan, teknologisen kehityksen tai vaikka talouden taantuman myötä voi tulla tarve löytää uusia suuntia, joihin muotoilullinen osaaminen tuo runsaasti näkökulmia ja keinoja.

Design Plugin – Muotoilun korkeakouludiplomi sisältää neljä 15 op:n muotoiluajatteluun pohjautuvaa ja muotoilun ydinasioihin pureutuvaa opintomoduulia, jotka yhdessä muodostavat kattavan kokonaisuuden muotoilun keskeisistä osa-alueista:

1. Käyttäjälähtöisyys, ergonomia ja käytettävyys 15 op
2. Visualisointi ja mallintaminen 15 op
3. Ideointi, konseptointi ja prototypointi 15 op
4. Muotoiluajattelu ja palvelumuotoilu 15 op

Opiskelussa yhdistyvät etä- ja lähiopiskelu sen mukaan, mikä moduulien sisältöihin ja niiden oppimiseen parhaiten sopii. Opinnot on mahdollista suorittaa työn ohella. Design Plugin – Muotoilun korkeakouludiplomin voi suorittaa kevyempänä (Design Plugin Light 30 op) tai laajempana (Design Plugin Heavy 60 op).

Laajus ja kesto: 30 tai 60 opintopistettä I 1-1,5 vuotta

Alkamisajankohta: Syksy 2022

Hinta: 400€ (200€/lukukausi)

Miten haen?

Hakuaikaa jatkettu 31.5.2022 asti.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja hakemisesta: avoinamk@turkuamk.fi

Mikä korkeakouludiplomi?

Avoimen ammattikorkeakoulun korkeakouludiplomit ovat erityisesti työikäisten jatkuvan oppimisen tarpeisiin suunnattuja koulutuksia, joissa voit hankkia uutta osaamista, syventää tai laajentaa asiantuntijuutta ilman kokonaisen tutkinnon suorittamista. Myöhemmin opintoja voi hyödyntää osana ammattikorkeakoulututkintoa. 

Korkeakouludiplomien opintojaksot ovat Turun ammattikorkeakoulun opetussuunnitelmien mukaista opetusta ja laajuus on 60 opintopistettä. Opiskelija saa opinnoista opintosuoritusotteen suoritetuista opinnoista sekä todistuksen eli korkeakouludiplomin suorittaessaan koko laajuuden.