Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 19.4.2023
pexels-kaboompics-com-5836.jpg

Design Plugin Maxi - Muotoilun korkeakouludiplomi | 60 op

Nopeasti muuttuvassa ja monella tasolla kriisiytyvässäkin maailmassa muotoiluajattelun (design thinking) kokonaisvaltainen lähestymistapa auttaa hahmottamaan uusia mahdollisuuksia niin yksilöinä kuin eri tasoilla yrityksissä ja organisaatioissakin. Esimerkiksi koronan, teknologisen kehityksen tai vaikka talouden taantuman myötä voi tulla tarve löytää uusia suuntia, joihin muotoilullinen osaaminen tuo runsaasti näkökulmia ja keinoja.

Tarjolla myös 30 op:n laajuinen Design Plugin Medium muotoiluajattelun osaajakoulutus.

Design Plugin – Muotoilun korkeakouludiplomi sisältää neljä 15 op:n muotoiluajatteluun pohjautuvaa ja muotoilun ydinasioihin pureutuvaa opintomoduulia, jotka yhdessä muodostavat kattavan kokonaisuuden muotoilun keskeisistä osa-alueista.

Koulutus koostuu seuraavista opintojaksoista:

  • Käyttäjälähtöisyys, ergonomia ja käytettävyys 15 op
  • Visualisointi ja mallintaminen 15 op
  • Ideointi, konseptointi ja prototypointi 15 op
  • Muotoiluajattelu ja palvelumuotoilu 15 op

Opiskelussa yhdistyvät etä- ja lähiopiskelu sen mukaan, mikä moduulien sisältöihin ja niiden oppimiseen parhaiten sopii. Opinnot on mahdollista suorittaa työn ohella. Design Plugin Maxi – Muotoilun korkeakouludiplomi on siis laajuudeltaan 60 op ja sen voi nopeimmillaan suorittaa yhden lukuvuoden aikana, tai rauhallisempaan tahtiin kahden lukuvuoden aikana.

Laajus ja kesto: 60 opintopistettä I 2 vuotta

Alkamisajankohta: Syksy 2023

Hinta: 720 €

Miten haen?

Koulutukseen haetaan Opintopolussa. Opintopolusta löydät myös lisätietoja koulutuksen sisällöstä, hakuohjeet ja valintaperusteet.

Seuraava hakuaika koulutukseen: 8.–19.5.2023.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja hakemisesta: avoinamk@turkuamk.fi

Mikä korkeakouludiplomi?

Avoimen ammattikorkeakoulun korkeakouludiplomit ovat erityisesti työikäisten jatkuvan oppimisen tarpeisiin suunnattuja koulutuksia, joissa voit hankkia uutta osaamista, syventää tai laajentaa asiantuntijuutta ilman kokonaisen tutkinnon suorittamista. Myöhemmin opintoja voi hyödyntää osana ammattikorkeakoulututkintoa. 

Korkeakouludiplomien opintojaksot ovat Turun ammattikorkeakoulun opetussuunnitelmien mukaista opetusta ja laajuus on 60 opintopistettä. Opiskelija saa opinnoista opintosuoritusotteen suoritetuista opinnoista sekä todistuksen eli korkeakouludiplomin suorittaessaan koko laajuuden.