Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 2.5.2022
rakentamisen_diplomi_1000x250.jpg

Rakentamisen korkeakouludiplomi

Rakentamisen korkeakouludiplomi on tuotantojohtamiseen keskittyvä koulutuskokonaisuus. Tavoitteena on lisätä ja syventää rakennusmestariksi opiskelleiden ja muiden alasta kiinnostuneiden matemaattis-luonnontieteellistä osaamista sekä korjausrakentamisen, LVI- tai infra-osaamista.

Opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa. Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena avoimen ammattikorkeakoulun kautta. Opinnot suoritetaan ennalta sovittuina lähiopetusjaksoina muiden opetusryhmien kanssa.

Laajus ja kesto: 30 opintopistettä I 1-1,5 vuotta

Alkamisajankohta: Syksy 2022

Hinta: 400€ (200€/lukukausi)

Miten haen?

Koulutukseen haetaan Opintopolussa. Opintopolusta löydät lisätietoa koulutuksen sisällöstä, hakuohjeet ja valintaperusteet.

Seuraava hakuaika koulutukseen on 4. - 15.4.2022

Turun AMK:n opinto-oppaassa voit tutustua tarkemmin koulutuksen oppimissuunnitelmaan. 

Mikä korkeakouludiplomi?

Avoimen ammattikorkeakoulun korkeakouludiplomit ovat erityisesti työikäisten jatkuvan oppimisen tarpeisiin suunnattuja koulutuksia, joissa voit hankkia uutta osaamista, syventää tai laajentaa asiantuntijuutta ilman kokonaisen tutkinnon suorittamista. Myöhemmin opintoja voi hyödyntää osana ammattikorkeakoulututkintoa.  

Korkeakouludiplomien opintojaksot ovat Turun ammattikorkeakoulun opetussuunnitelmien mukaista opetusta ja laajuus on 60 opintopistettä. Opiskelija saa opinnoista opintosuoritusotteen suoritetuista opinnoista sekä todistuksen eli korkeakouludiplomin suorittaessaan koko laajuuden.