Siirry pääsisältöön Siirry hakuun

Oppiminen. Onneksi se on jatkuvaa.

Tutustu jatkuvan oppimisen tarjontaamme terveyden ja hyvinvoinnin alalla.
Sivu päivitetty 16.4.2024

Jatkuvaa oppimista sosiaali- ja terveysalalla

Sote-alan ammattilaiselle jatkuva oppiminen on osa työelämän arkea. Se on jatkuvaa ammattitaidon ylläpitämistä ja uudistamista sekä asiantuntijuuden kehittämistä.

Terveyden ja hyvinvoinnin koulutuksemme ovat suosittuja. Jatkuvan oppimisen koulutukset tukevat sote-alan ammattilaisten osaamista ja kehittävät tiimien toimintaa. Monialainen oppimisyhteisömme tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön opiskella, kehittyä, verkostoitua ja inspiroitua. 

Jatkuvan oppimisen koulutuksemme ovat suunnattu työelämässä jo oleville asiantuntijoille. Tälle sivulle olemme koonneet sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille suunnatun avoimen AMK:n, täydennyskoulutuksen sekä tutkintokoulutuksen ajankohtaista tarjontaa. Tutustu ja innostu! 

Täsmäosaamista ja lyhyitä koulutuksia

Tutustu täydennyskoulutuksiin

Terveyden ja hyvinvoinnin täydennyskoulutustarjonnasta löydät niin muutaman päivän kuin useamman viikon kestoisia koulutuksia eri alojen ammattilaisille.

Lähi- ja verkko-opintoja avoimessa AMK:ssa

Poimintoja kevään 2024 tarjonnasta: 

  • Johdanto AMK:n anatomian ja fysiologian opintoihin (nonstop)
  • Lastensuojeluprosessi (nonstop)
  • Puhetta tukevat ja korvaavat kommunikointimenetelmät (nonstop)

Sairaanhoitajan työhön pätevöittävät koulutukset keväällä 2024

Korkeakouludiplomit ja osaajakoulutukset

Avoimen AMK:n opintojaksoilla voit opiskella tutkintokoulutuksiin kuuluvia opintoja. Tarjolla on niin verkossa suoritettavia nonstop-kursseja kuin lähiopetuksena toteutuvia opintojaksoja kampuksilla. 

Tutkintoon johtavia koulutuksia

Ylempi korkeakoulututkinto Master Schoolista

Turun AMK:n Master Schoolissa opiskelet ylemmän AMK-tutkinnon joustavasti työn ohessa. Voit hakea tutkinto-opiskelijaksi yhteishaussa tai aloittaa opinnot avoimessa AMK:ssa.

Erikoispolkuopinnot

Erikoispolkuopinnot tarjoavat sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille väylän täydentää tai laajentaa tutkintoaan, esimerkiksi sairaanhoitajasta terveydenhoitajaksi:

Tutustu myös

Arvioi omaa osaamistasi

Sotetie.fi -sivuston arviointipysäkin avulla voit arvioida omaa osaamistasi. Itsearvioinnin avulla voit tunnistaa, mitä osaamista sinulla on hyvin hallussa ja voit nostaa esille myös piilevää osaamistasi. Sotetie.fi -sivusto kokoaa yhteen tietoa jatkuvasta oppimisesta sote-alan ammattilaisille.

Etsitkö koulutusta työyhteisölle tai työntekijälle?

Tutustu tilattaviin koulutus- ja asiantuntijapalveluihin.

Etsitkö AMK-tutkintoon johtavia koulutuksia?

Tutustu yhteishaussa mukana oleviin koulutuksiin.

Innostu: uusia näkökulmia terveyteen ja hyvinvointiin

Tutustu Hyve TALK -verkkolehden artikkeleihin.