Siirry pääsisältöön Siirry hakuun

Oppiminen. Onneksi se on jatkuvaa.

Tutustu jatkuvan oppimisen tarjontaamme taide- ja media-alalla.
Sivu päivitetty 13.9.2023

Jatkuvaa oppimista taide- ja media-alalla

Taide- ja media-alan ammattilainen tarvitsee osaamista uusien toimintamallien luomiseen. Teknologiset trendit ja tapahtuma-alan muutokset koskettavat yhä useampaa taide- ja media-alan toimijaa.

Uuden luomiseen tarvitaan uusia menetelmiä. Koulutuksissamme voit opiskella esimerkiksi taidekasvatusta tai kulttuurihyvinvointia. Master Schoolissa voit opiskella ylemmän kulttuurialan tutkinnon ja kasvattaa yrittäjyys- ja projektiosaamistasi.

Jatkuvan oppimisen koulutukset on suunnattu työelämässä jo oleville asiantuntijoille. Tälle sivulle olemme koonneet taide- ja media-alan ammattilaisille suunnatut avoimen AMK:n, täydennyskoulutuksen sekä tutkintokoulutuksen vinkit oman asiantuntijuuden syventämiseen ja kehittämiseen. Tutustu ja innostu!

Täsmäosaamista ja lyhyitä koulutuksia

Lähi- ja verkko-opintoja avoimessa AMK:ssa

Poimintoja syksyn 2023 tarjonnasta: 

  • Erityisryhmien kohtaaminen (nonstop)
  • Kulttuurihyvinvoinnin perusteet
  • Muutosjohtaminen vapaaehtoisorganisaatioissa (nonstop)

Avoimen AMK:n opintojaksoilla voit opiskella tutkintokoulutuksiin kuuluvia opintoja. Opintotarjonta sisältää niin verkossa toteutuvia nonstop-kursseja kuin lähiopetuksena toteutuvia opintojaksoja kampuksilla. 
 

Laajempia opintokokonaisuuksia

Kulttuuri- ja taidealan ammattilaisten osaajakoulutus 35 op 

Kaipaatko lisätietoa, tukea ja uutta osaamista työhösi, oman osaamisen ylläpitämiseen ja laajentamiseen? Kulttuuri- ja taidealan ammattilaisten osaajakoulutus on juuri sinulle! Kulttuuri- ja taidealan ammattilaisten osaajakoulutus koostuu kuudesta opintojaksosta, jotka keskittyvät mm. oman osaamisen markkinointiin, palveluiden saavutettavuuteen ja digitalisaation tuomiin mahdollisuuksiin. Voit osallistua myös osaajakoulutuksen yksittäisille opintojaksoille. Opintojaksoja on tarjolla vuosina 2023 - 2024.

Tutkintoon johtavia koulutuksia

Ylempi korkeakoulututkinto Master Schoolista

Turun AMK:n Master Schoolissa opiskelet ylemmän AMK-tutkinnon joustavasti työn ohessa. Koulutuksiin haetaan pääsääntöisesti yhteishaussa. Osa koulutuksista tarjoaa myös mahdollisuuden aloittaa opinnot avoimessa AMK:ssa.

 

AMK-tutkinto monimuotokoulutuksena

Kulttuurialan monimuotokoulutukset soveltuvat hyvin alalla jo työskenteleville ammattilaisille, joilta puuttuu vielä korkeakoulututkinto. Opinnoissa huomioidaan aiempi osaaminen ja opiskelu on joustavaa, usein myös työn ohessa toteutuvaa. 

Tutustu myös

Motiiviverkko - Käsikirjoituksen punonnan säikeitä

Motiiviverkko – Käsikirjoituksen punonnan säikeitä -oppikirja muodostaa käsikirjoituskoulun niin kokemattomille kuin kokemusta jo omaavillekin kirjoittajille.

Virtuaalitodellisuuden käsikirjoittamisen perusteet

Oppimateriaali käy läpi virtuaalitodellisuuden ominaispiirteet käsikirjoittajan näkökulmasta ja antaa työvälineitä virtuaalivideon käsikirjoituksen suunnitteluun ja toteutukseen.

Digitaito -koulutuksia

Digitaidot -hanke tarjoaa ilmaisia koulutuksia ja opetusmateriaaleja erityisesti niiden alojen toimijoille, joiden toimintaa koronavirus on vaikeuttanut.

Verkosto ja koulutuksia luovien alojen ammattilaisille

Okulaari-hankkeen tavoitteena on parantaa luovien alojen työllisyyttä Varsinais-Suomessa.

Taikusydän

Taikusydän on kulttuurihyvinvoinnin valtakunnallinen yhteyspiste ja yhteistyöverkosto.

Etsitkö koulutusta työyhteisölle?

Tutustu tilattaviin koulutus- ja asiantuntijapalveuihin.

Etsitkö AMK-tutkintoon johtavia koulutuksia?

Tutustu yhteishauissa mukana oleviin koulutuksiin.

Innostu: uusia näkökulmia kulttuurialalle

Tutustu Taide TALK-verkkolehden uusimpiin artikkeleihin.