Siirry pääsisältöön Siirry hakuun

Oppiminen. Onneksi se on jatkuvaa.

Tutustu jatkuvan oppimisen tarjontaamme tekniikan alalla.
Sivu päivitetty 4.3.2024

Jatkuvaa oppimista tekniikan alalla

Turun AMK:ssa on tehty viime vuosina mittavia investointeja tekniikan alalle. Kokonaisuuteen kuuluu useita tekoälyyn, uuteen energiaan, kemiantekniikkaan ja terveysteknologiaan liittyviä kehitys- ja testausympäristöjä, joissa hyödynnetään uusinta osaamista ja tekniikkaa. Olemme vaikuttava tekijä varsinaissuomalaisessa elinkeinoelämässä ja sen kehittämisessä. 

Jatkuvan oppimisen koulutuksissamme pääset opiskelemaan huippumoderneissa laboratorioissamme ja vahvistamaan teknisen alan osaamistasi. Jatkuvan oppimisen koulutukset on suunnattu työelämässä jo oleville asiantuntijoille. Tälle sivulle olemme koonneet tekniikan alan ammattilaisille suunnatut avoimen AMK:n, täydennyskoulutuksen sekä tutkintokoulutuksen vinkit oman asiantuntijuuden syventämiseen ja kehittämiseen. Tutustu ja innostu!

Täsmäosaamista ja lyhyitä koulutuksia

Verkko- ja lähiopintoja avoimessa AMK:ssa

Avoimen AMK:n opintojaksoilla voit opiskella tutkintokoulutuksiin kuuluvia opintoja. Opintotarjonta sisältää niin verkossa toteutuvia nonstop-kursseja kuin lähiopetuksena toteutuvia opintojaksoja kampuksilla.

Laajempia opintokokonaisuuksia

Kansainvälisen hitsausinsinöörin (IWE) ja kansainvälisen hitsausteknikon (IWT) koulutukset

Koulutus koostuu neljästä eri moduulista, joiden tarkoitus on perehdyttää kurssin osallistujat kattavasti hitsaavan teollisuuden eri osaamisalueisiin. Voit myös osallistua yksittäisiin moduuleihin.

Osaajakoulutukset ja korkeakouludiplomit

Avoimen AMK:n korkeakouludiplomit ja osaajakoulutukset ovat eri alojen ammattilaisten tarpeisiin suunnattuja koulutuksia, joilla voi hankkia uutta osaamista sekä syventää tai laajentaa asiantuntijuutta ilman kokonaisen tutkinnon suorittamista. 

Tutkintoon johtavia koulutuksia

Ylempi korkeakoulututkinto Master Schoolista

Turun AMK:n Master Schoolissa opiskelet ylemmän AMK-tutkinnon joustavasti työn ohessa. Voit hakea tutkinto-opiskelijaksi yhteishaussa tai aloittaa opinnot avoimessa AMK:ssa. 

Tutustu myös

Etsitkö koulutusta työyhteisölle?

Tutustu tilattaviin koulutus- ja asiantuntijapalveluihin.

Etsitkö AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta?

Tutustu yhteishaussa mukana oleviin koulutuksiin.

Innostu: uusia näkökulmia tekniikan alalle

TALK-verkkolehti tarjoilee näkökulmia muun muassa digitalisaatioon, tekniikkaan ja kiertotalouteen.