Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 11.5.2021
tradenomi

Siirtohaussa hyväksytyt

Jos sinut on hyväksytty siirtohaussa, saat tiedon hyväksymisestä hakemuksella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen valintatulosten julkaisemisen jälkeen. Siirtohaun tulokset julkaistaan viimeistään 30 päivän kuluttua hakuajan päättymisestä. Näet tilanteesi myös kirjautumalla Oma Opintopolku -palveluun. Siirtohaussa ei käytetä varasijoja.

Toimi näin

  1. Ota opiskelupaikka vastaan ja ilmoittaudu lukuvuodelle Oma Opintopolku -palvelussa hyväksymiskirjeessä ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Paikka tulee vastaanottaa kevään -21 siirtohaussa viimeistään 16.7.2021 kello 15.00. Jollet pysty ottamaan opiskelupaikkaa vastaan Opintopolussa, ota yhteyttä hakijapalvelut@turkuamk.fi. Mikäli et vastaanota opiskelupaikkaa määräaikaan mennessä, opiskelupaikkasi peruuntuu. Kun otat vastaan uuden opiskeluoikeuden, menetät samalla siirron perusteena olevan opiskeluoikeutesi. Opiskeluoikeus päättyy vanhassa korkeakoulussasi (tai sisäisen siirron ollessa kyseessä Turun amk:n toisessa koulutuksessa) 31.7. (kevään haku) tai 31.12. (syksyn haku) ja alkaa Turun AMK:ssa (tai sisäisen siirron ollessa kyseessä uudessa koulutuksessa) 1.8. (kevään haku) tai 1.1. (syksyn haku).
     
  2. Ota yhteyttä sähköpostiviestissä ilmoitettuun yhteyshenkilöön mahdollisimman pian sopiaksesi tarkemmin opiskelusi aloituksesta ja opintojen suunnittelusta. Aiempien opintojen hyväksilukemista varten tarvitset lopullisen opintosuoritusotteen suomeksi ja englanniksi aiemmasta ammattikorkeakoulustasi sekä opintojaksokuvaukset.
     
  3. Ilmoita opiskeluoikeuden muutokset Kelalle, jos nostat opintotukea: http://www.kela.fi/opintotuki-ilmoita-muutoksista
     
  4. Aktivoi käyttäjätunnuksesi Turun AMK:n järjestelmiin osoitteessa https://id.turkuamk.fi > Rekisteröidy. Tunnuksen voi aktivoida tammikuun alussa, kun opiskeluoikeus on siirtynyt ja tunnukset luotu. Palvelu vaatii tunnistautumisen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Ohjevideo palvelun toiminnasta löytyy täältä . Ota yhteyttä IT-palveluihin , jos tunnusten aktivointi ei onnistu ID-palvelun kautta.

Tutustu myös uuden opiskelijan oppaaseen.