Sivu päivitetty 21.11.2017
tradenomi

Siirtohaussa hyväksytyt

Jos sinut on hyväksytty siirtohaussa, saat tiedon hyväksymisestä hakemuksella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen valintatulosten julkaisemisen jälkeen. Siirtohaun tulokset julkaistaan viimeistään 30 päivän kuluttua hakuajan päättymisestä.

Toimi näin:

Ota opiskelupaikka vastaan ja ilmoittaudu lukuvuodelle Oma Opintopolku -palvelussa hyväksymiskirjeessä ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Jollet pysty ottamaan opiskelupaikkaa vastaan Opintopolussa, ota yhteyttä hakijapalvelut@turkuamk.fi. Mikäli et vastaanota opiskelupaikkaa määräaikaan mennessä, opiskelupaikkasi peruuntuu. Kun otat vastaan uuden opiskeluoikeuden, menetät samalla siirron perusteena olevan opiskeluoikeutesi. Opiskeluoikeus päättyy vanhassa korkeakoulussasi 31.12.2017 ja uusi alkaa Turun AMK:ssa 1.1.2018.

Ota yhteyttä opinto-ohjaajaan/opettajatuutoriin/tutkintovastaavaan mahdollisimman pian sopiaksesi tarkemmin opiskelusi aloituksesta ja opintojen suunnittelusta. Hänen yhteystietonsa olet saanut sähköpostiisi. Aiempien opintojen hyväksilukemista varten tarvitset lopullisen opintosuoritusotteen suomeksi ja englanniksi aiemmasta ammattikorkeakoulustasi sekä opintojaksokuvaukset.

Ilmoita opiskeluoikeuden muutokset Kelalle, jos nostat opintotukea: http://www.kela.fi/opintotuki-ilmoita-muutoksista

Aktivoi käyttäjätunnuksesi Turun AMK:n järjestelmiin osoitteessa https://id.turkuamk.fi > Rekisteröidy. Palvelu vaatii tunnistautumisen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnukset voi aktivoida, kun opiskeluoikeus on siirtynyt ja tunnukset luotu. Ohjevideo palvelun toiminnasta löytyy täältä . Tarvittaessa käyttäjätunnukset voi hakea opintotoimistosta henkilökohtaisesti, jos tunnusten aktivointi tai tunnistautuminen ei onnistu ID-palvelun kautta.

Tutustuthan myös uuden opiskelijan oppaaseen.

Opintojen aloitukseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä opintotoimistoon.
Opintotoimistojen yhteystiedot löydät täältä.