Sivu päivitetty 19.4.2017
tradenomi

Siirtohaussa hyväksytyt

Jos sinut on hyväksytty siirtohaussa, saat tiedon hyväksymisestä hakemuksella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen valintatulosten julkaisemisen jälkeen. Siirtohaun tulokset julkaistaan viimeistään 30 päivän kuluttua hakuajan päättymisestä.

Toimi näin:

Ota opiskelupaikka vastaan ja ilmoittaudu lukuvuodelle Oma Opintopolku -palvelussa 14.7.2017 kello 15.00 mennessä. Jollet pysty ottamaan opiskelupaikkaa vastaan Opintopolussa, ota yhteyttä hakijapalvelut@turkuamk.fi. Mikäli et vastaanota opiskelupaikkaa määräaikaan mennessä, opiskelupaikkasi peruuntuu. Kun otat vastaan uuden opiskeluoikeuden, menetät samalla siirron perusteena olevan opiskeluoikeutesi. Opiskeluoikeus päättyy vanhassa korkeakoulussasi 31.7.2017 ja uusi alkaa Turun AMK:ssa 1.8.2017.

Ota yhteyttä opinto-ohjaajaan/opettajatuutoriin/tutkintovastaavaan mahdollisimman pian sopiaksesi tarkemmin opiskelusi aloituksesta ja opintojen suunnittelusta. Hänen yhteystietonsa olet saanut sähköpostiisi. Aiempien opintojen hyväksilukemista varten tarvitset lopullisen opintosuoritusotteen suomeksi ja englanniksi aiemmasta ammattikorkeakoulustasi sekä opintojaksokuvaukset.

Ilmoita opiskeluoikeuden muutokset Kelalle, jos nostat opintotukea: http://www.kela.fi/opintotuki-ilmoita-muutoksista

Saat käyttäjätunnukset Turun ammattikorkeakoulun järjestelmiin opintotoimistosta täyttämällä hakemuksen ja todistamalla henkilöllisyyden. Tunnukset voi saada 1.8. jälkeen, kun opiskeluoikeus on siirtynyt ja tunnukset luotu.

Tutustuthan myös uuden opiskelijan oppaaseen.

Opintojen aloitukseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä opintotoimistoon.
Opintotoimistojen yhteystiedot löydät täältä.