Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 4.10.2021
tradenomi

Siirtohaussa hyväksytyt

Jos sinut hyväksytään siirtohaussa, saat tiedon hyväksymisestä hakemuksella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen valintatulosten julkaisemisen jälkeen. Siirtohaun tulokset julkaistaan viimeistään 30 päivän kuluttua hakuajan päättymisestä. Näet tilanteesi myös kirjautumalla Oma Opintopolku -palveluun. Siirtohaussa ei käytetä varasijoja.

Toimi näin

 1. Ota opiskelupaikka vastaan ja ilmoittaudu lukuvuodelle Oma Opintopolku -palvelussa hyväksymiskirjeessä ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Paikka tulee vastaanottaa ja ilmoittautua lukuvuodelle syksyn -21 siirtohaussa viimeistään 17.12.2021 kello 15.00. Jollet pysty ottamaan opiskelupaikkaa vastaan Opintopolussa, ota yhteyttä hakijapalvelut@turkuamk.fi. Mikäli et vastaanota opiskelupaikkaa määräaikaan mennessä, opiskelupaikkasi peruuntuu. Kun otat vastaan uuden opiskeluoikeuden, menetät samalla siirron perusteena olevan opiskeluoikeutesi. Opiskeluoikeus päättyy vanhassa korkeakoulussasi (tai sisäisen siirron ollessa kyseessä Turun amk:n toisessa koulutuksessa) 31.7. (kevään haku) tai 31.12. (syksyn haku) ja alkaa Turun AMK:ssa (tai sisäisen siirron ollessa kyseessä uudessa koulutuksessa) 1.8. (kevään haku) tai 1.1. (syksyn haku).
   
 2. Ota yhteyttä sähköpostiviestissä ilmoitettuun yhteyshenkilöön mahdollisimman pian sopiaksesi tarkemmin opiskelusi aloituksesta ja opintojen suunnittelusta. Aiempien opintojen hyväksilukemista varten tarvitset lopullisen opintosuoritusotteen suomeksi ja englanniksi aiemmasta ammattikorkeakoulustasi sekä opintojaksokuvaukset.
   
 3. Ilmoita opiskeluoikeuden muutokset Kelalle, jos nostat opintotukea: http://www.kela.fi/opintotuki-ilmoita-muutoksista
   
 4. Muista ammattikorkeakouluista siirtyvät: Aktivoi käyttäjätunnuksesi Turun AMK:n järjestelmiin osoitteessa https://id.turkuamk.fi > Rekisteröidy. Tunnuksen voi aktivoida viimeistään elokuun puolivälissä, kun opiskeluoikeus on siirtynyt ja tunnukset luotu. Aikaisintaan tunnuksen aktivoiminen onnistuu 1.8. Palvelu vaatii tunnistautumisen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Ohjevideo palvelun toiminnasta löytyy täältä . Ota yhteyttä IT-palveluihin , jos tunnusten aktivointi ei onnistu ID-palvelun kautta.
 5. Turun AMK:n sisällä tutkintonimikkeestä toiseen siirtyvät: Turun AMK:n sisällä siirtyvien ei tarvitse aktivoida tunnuksiaan uudelleen, mutta opiskelijanumerosi muuttuu. Opintotoimisto hoitaa automaattisesti hyväksiluvut vanhalta roolilta uudelle, mutta tässä on yleensä viivettä eivätkä suoritukset ole välttämättä uudella roolillasi heti lukukauden alussa. Odotathan siis rauhassa. 

Muistathan maksaa myös YTHS opiskelijaterveydenhuoltomaksun: lisätietoja maksusta YTHS maksu

Tutustu myös uuden opiskelijan oppaaseen.