Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 17.6.2024
tradenomi

Siirtohaussa hyväksytyt

Jos sinut hyväksytään siirtohaussa, saat tiedon hyväksymisestä hakemuksella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen valintatulosten julkaisemisen jälkeen. Siirtohaun tulokset julkaistaan viimeistään 30 päivän kuluttua hakuajan päättymisestä. Näet tilanteesi myös kirjautumalla Oma Opintopolku -palveluun. 

Toimi näin

 1. Ota opiskelupaikka vastaan ja ilmoittaudu lukuvuodelle Oma Opintopolku -palvelussa  ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Jollet pysty ottamaan opiskelupaikkaa vastaan Opintopolussa, ota yhteyttä hakijapalvelut@turkuamk.fi. Mikäli et vastaanota opiskelupaikkaa määräaikaan mennessä, opiskelupaikkasi peruuntuu. Opiskelupaikan vastaanottaminen on sitova; sitä ei voi muuttaa tai peruuttaa. Kun otat vastaan uuden opiskeluoikeuden, menetät samalla siirron perusteena olevan opiskeluoikeutesi. Opiskeluoikeus päättyy vanhassa korkeakoulussasi (tai sisäisen siirron ollessa kyseessä Turun amk:n toisessa koulutuksessa) 31.7. (kevään haku) tai 31.12. (syksyn haku) ja alkaa Turun AMK:ssa (tai sisäisen siirron ollessa kyseessä uudessa koulutuksessa) 1.8. (kevään haku) tai 1.1. (syksyn haku). Turun ammattikorkeakoulu ilmoittaa opiskeluoikeutesi siirrosta lähtökorkeakouluusi.
   
 2. Ota yhteyttä koulutuksen opinto-ohjaajaan välittömästi opiskelupaikan vastaanotettuasi sopiaksesi tarkemmin opiskelusi aloituksesta ja opintojen suunnittelusta. Aiempien opintojen hyväksilukemista varten tarvitset lopullisen opintosuoritusotteen suomeksi ja englanniksi aiemmasta ammattikorkeakoulustasi sekä opintojaksokuvaukset. Huomioithan, että opetussuunnitelmat nykyisen korkeakoulusi ja Turun ammattikorkeakoulun välillä saattavat poiketa toisistaan merkittävästi, eikä opintojen jatkaminen tämän vuoksi saumattomasti ole välttämättä mahdollista. 
   
 3. Ilmoita opiskeluoikeuden muutokset Kelalle, jos nostat opintotukea: http://www.kela.fi/opintotuki-ilmoita-muutoksista
   
 4. Muista ammattikorkeakouluista siirtyvät: Aktivoi käyttäjätunnuksesi Turun AMK:n järjestelmiin osoitteessa https://id.turkuamk.fi > Rekisteröidy. Tunnuksen voi aktivoida viimeistään tammikuun alussa (syksyn siirtohaku) tai elokuun puolivälissä (kevään siirtohaku), kun opiskeluoikeus on siirtynyt ja tunnukset luotu. Palvelu vaatii tunnistautumisen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Ohjevideo palvelun toiminnasta löytyy täältä . Ota yhteyttä IT-palveluihin , jos tunnusten aktivointi ei onnistu ID-palvelun kautta. Huom. Turun ammattikorkeakoulun käyttäjätunnukset vaativat monivaiheisen tunnistautumisen (MFA). Muista käydä aktivoimassa MFA Turun AMK:n käyttäjätunnuksen rekisteröinnin jälkeen. Lue ohjeet osoitteessa  https://www.turkuamk.fi/fi/monivaiheinen-tunnistautuminen/
   
 5. Turun AMK:n sisällä tutkintonimikkeestä toiseen siirtyvät: Turun AMK:n sisällä siirtyvien ei tarvitse aktivoida tunnuksiaan uudelleen, mutta opiskelijanumerosi muuttuu. Opintotoimisto hoitaa automaattisesti hyväksiluvut vanhalta roolilta uudelle, mutta tässä on yleensä viivettä eivätkä suoritukset ole välttämättä uudella roolillasi heti lukukauden alussa. Odotathan siis rauhassa. 

Suoritathan digistartti-kurssin. Ohjeet löydät täältä.  Sivuilta löytyy myös paljon muuta hyödyllistä tietoa uusille opiskelijoille.

Muistathan maksaa myös YTHS opiskelijaterveydenhuoltomaksun: lisätietoja maksusta YTHS maksu

Tutustu myös uuden opiskelijan oppaaseen.