Sivu päivitetty 23.4.2019
tradenomi

Siirtohaussa hyväksytyt

Jos sinut on hyväksytty siirtohaussa, saat tiedon hyväksymisestä hakemuksella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen valintatulosten julkaisemisen jälkeen. Siirtohaun tulokset julkaistaan viimeistään 30 päivän kuluttua hakuajan päättymisestä. Näet tilanteesi myös kirjautumalla Oma Opintopolku -palveluun.

Toimi näin

  1. Ota opiskelupaikka vastaan ja ilmoittaudu lukuvuodelle Oma Opintopolku -palvelussa hyväksymiskirjeessä ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Jollet pysty ottamaan opiskelupaikkaa vastaan Opintopolussa, ota yhteyttä hakijapalvelut@turkuamk.fi. Mikäli et vastaanota opiskelupaikkaa määräaikaan mennessä, opiskelupaikkasi peruuntuu. Kun otat vastaan uuden opiskeluoikeuden, menetät samalla siirron perusteena olevan opiskeluoikeutesi. Opiskeluoikeus päättyy vanhassa korkeakoulussasi 31.7.2019 ja alkaa Turun AMK:ssa 1.8.2019.
  2. Ota yhteyttä opinto-ohjaajaan/opettajatuutoriin/tutkintovastaavaan mahdollisimman pian sopiaksesi tarkemmin opiskelusi aloituksesta ja opintojen suunnittelusta. Yhteystiedot olet saanut sähköpostiisi. Aiempien opintojen hyväksilukemista varten tarvitset lopullisen opintosuoritusotteen suomeksi ja englanniksi aiemmasta ammattikorkeakoulustasi sekä opintojaksokuvaukset.
  3. Ilmoita opiskeluoikeuden muutokset Kelalle, jos nostat opintotukea: http://www.kela.fi/opintotuki-ilmoita-muutoksista
  4. Aktivoi käyttäjätunnuksesi Turun AMK:n järjestelmiin osoitteessa https://id.turkuamk.fi > Rekisteröidy. Tunnuksen voi aktivoida elokuun alussa, kun opiskeluoikeus on siirtynyt ja tunnukset luotu. Palvelu vaatii tunnistautumisen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Ohjevideo palvelun toiminnasta löytyy täältä . Tarvittaessa käyttäjätunnuksen voi hakea opintotoimistosta henkilökohtaisesti, jos tunnusten aktivointi tai tunnistautuminen ei onnistu ID-palvelun kautta.

Tutustu myös uuden opiskelijan oppaaseen.