#TUASalumni

Oppiminen ei lopu koskaan! Tervetuloa osaksi kansainvälistä ja monialaista osaajaverkostoa.
Sivu päivitetty 12.3.2018

Alumnitoiminta

Alumnejamme ovat kaikki Turun AMK:ssa tai sitä edeltävissä oppilaitoksissa opiskelleet ja työskennelleet. Alumnitoiminnassa tavoitellaan pitkäkestoista kumppanuutta, jolla ylläpidämme Turun AMK:n hyvää mainetta ja tutkintojen arvostusta maailmalla. Voit valita itsellesi sopivan tavan osallistua ja vaikuttaa – kaiken ytimessä on kuitenkin yhteydenpito.  

Täyttämällä LinkedIn-profiilisi koulutustiedot olet automaattisesti osa laajaa ja kansainvälistä osaajaverkostoa. Voit päivittää koulutustietosi klikkaamalla alta. Virallinen "Certification Authority" löytyy kun kirjoitat kenttään Turku University of Applied Sciences.

 

Alumnitarinoita

Päivittämällä tutkintotietosi LinkedInissä olet osa nopeasti kasvavaa ja kansainvälistä osaajaverkostoa. Turku University of Applied Sciences -sivulta näet myös, millä aloilla ja missä organisaatioissa muut Turun AMK:sta valmistuneet työskentelevät.

Haluamme kehittää alumnitoimintaa kehitetään yhdessä alumnien kanssa. Keskustele ja jaa kuulumisia työelämästä tunnisteilla #TurkuAMK ja #TUASalumni tai tule kertomaan oma uratarinasi opiskelijoille. Kaikissa yhteistyökysymyksissä voit lähestyä alumnikoordinaattoriamme.

Nostetta uralle

Syksyllä 2017 startanneet Alumni Afterworkit  ovat matalan kynnyksen verkostoitumistapahtumia kaikille Turun AMK:sta valmistuneille. Vaihtuvan, ajankohtaisen keskusteluteeman lisäksi pääset tapaamaan entisiä opiskelukavereita ja kuulet, millaista koulutusta ja palveluja Turun AMK voi tarjota osaamisesi kehittämiseen tänä päivänä. 

8.2. Alumni Afterwork #1: Olenko brändi? Henkilöbrändäys ja verkostot LinkedInissä. Lisätietoa.

8.3. Alumni Afterwork #2: Minustako Master-tason osaaja? YAMK-opinnot Turun AMK:ssa. Lisätietoa.

5.4. Alumni Afterwork #3: Keskeytysten keskellä - kognitiivinen kuormittuminen työssä. Lisätietoa.

3.5. Alumni Afterwork #4: Vieläkö saan itse keittää kahvit? IoT ja koneäly valtaavat työpaikan ja kodin. Lisätietoa.

Alumnina voit hakeutua uraohjaukseen Turun AMK:n Urapalveluihin, mikäli koet, että haluat vinkkejä ja tukea urasi suunnitteluun. Uraohjaus voi olla tarpeesi mukaan yksi tai useampi henkilökohtainen keskustelu, tai voit tulla kuuntelemaan luentoa työnhausta tai CV- ja hakemuspalautetta.

Uraohjaus rakennetaan jokaisen henkilön tarpeiden mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tunnet, että voisimme auttaa sinua. Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta career.services@turkuamk.fi

Alumni in Action

Pidetään yhteyttä

LinkedIn-sivultamme  löydät alakohtaisia ryhmiä, joissa voit käydä keskustelua itseäsi kiinnostavista aiheista ja verkostoitua oman alasi ammattilaisten kanssa. Mikäli oman alumniryhmää ei vielä löydy, voit perustaa sellaisen. Kysy tarvittaessa lisätietoja alumnikoordinaattorilta.

Turun ammattikorkeakoulun alumnit ry

Turun AMK:n muotoilun alumnitoiminta - Facebook-ryhmä

TUAS International Business -LinkedIn-ryhmä

Taideakatemian media-alumnit -LinkedIn-ryhmä

TUAS, engineering (blended learning) -LinkedIn-ryhmä

Haluaisitko Sinä toimia mentorina opiskelijalle, järjestää vuosikurssitapaamisen tai kertoa uratarinasi nykyisille opiskelijoille? Ole yhteydessä alumnikoordinaattoriimme, niin ideoidaan yhdessä!