Oppiminen ei lopu koskaan!

Tervetuloa osaksi kansainvälistä ja monialaista osaajaverkostoa.
Liity alumnirekisteriin / Päivitä tietosi
Sivu päivitetty 3.6.2020

Alumnitoiminta

Tervetuloa liittymään alumniverkostoomme, se on täysin maksutonta! Turun ammattikorkeakoulun alumnina saat ajantasaista tietoa tapahtumista ja koulutuksista mm. uutiskirjeessä. Lisäksi kutsumme jäsenemme Alumni Afterwork -tapahtumiin, joihin mukaan mahtuvat nopeimmat!

Alumniksi voivat liittyä kaikki Turun AMK:ssa tai sitä edeltävissä oppilaitoksissa opiskelleet ja työskennelleet. Alumnitoiminnassa tavoitellaan pitkäkestoista kumppanuutta, jolla ylläpidämme Turun AMK:n hyvää mainetta ja tutkintojen arvostusta maailmalla. Voit valita itsellesi sopivan tavan osallistua ja vaikuttaa – kaiken ytimessä on kuitenkin yhteydenpito.  

Täyttämällä LinkedIn-profiilisi koulutustiedot olet automaattisesti osa laajaa ja kansainvälistä osaajaverkostoa. Voit päivittää koulutustietosi klikkaamalla alta. Virallinen "Certification Authority" löytyy kun kirjoitat kenttään Turku University of Applied Sciences.

Tutustu urapolkuihin

Mihin meiltä valmistutaan?

LinkedIn-sivullamme voit tutustua laajaan ja kansainväliseen alumniverkostoon. Klikkaa "See Alumni", niin näet, missä ja millaisissa tehtävissä +20 000 amkilaista vaikuttavat tänään. Seuraamalla LinkedIn-sivua saat lisäksi ajankohtaista tietoa alkavista koulutuksista ja tulevista alumnitapahtumista.

Haluaisitko kertoa oman uratarinasi? Keskustele sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #TurkuAMK ja #TUASalumni tai tule käymään paikan päällä. Kaikissa yhteistyökysymyksissä voit lähestyä alumnikoordinaattoriamme!

Ura- ja rekrypalvelut

Alumniverkostot

Ota yhteyttä

Haluatko rekrytoida opiskelijan tai tarjota opinnäytetyön aihetta? Kauttamme tavoitat korkeakouluyhteisön tehokkaasti.  Voit lähettää meille ilmoituksen  koskien kesätyöpaikkaa, työpaikkaa, harjoittelua, opinnäytetyötä tai projektiluontoista työtä. 

Kaipaatko vinkkejä ja tukea urasi suunnitteluun? Urapalvelut tarjoaa uraohjausta myös alumneille. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tunnet, että voisimme auttaa sinua. Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta career.services@turkuamk.fi  

Kiinnostaako verkostoituminen oman alan ammattilaisten kanssa? Alta löydät vapaaehtoisperiaatteella toimivia alumniryhmiä ja -yhdistyksiä. Voit myös perustaa oman ryhmän alakohtaiseen keskusteluun, vaikka LinkedInissä. Kysy tarvittaessa lisätietoja alumnikoordinaattorilta.  

Turun AMK:n muotoilun alumnitoiminta - Facebook-ryhmä

TUAS International Business -LinkedIn-ryhmä

Taideakatemian media-alumnit -LinkedIn-ryhmä

TUAS, engineering (blended learning) -LinkedIn-ryhmä

Alumni Turku AMK Sales Engineering -LinkedIn-ryhmä

Haluaisitko Sinä toimia mentorina opiskelijalle, järjestää vuosikurssitapaamisen tai kertoa uratarinasi nykyisille opiskelijoille? Ole yhteydessä alumnikoordinaattoriimme Hanna Peussaan, niin ideoidaan yhdessä!

 

 

 

 

Alumni Afterworkit ovat matalan kynnyksen verkostoitumistapahtumia kaikille Turun AMK:ssa opiskelleille ja työskennelleille. Vaihtuvan, ajankohtaisen keskusteluteeman lisäksi pääset tapaamaan entisiä opiskelukavereita ja kuulet, millaista koulutusta ja palveluja Turun AMK voi tarjota osaamisesi kehittämiseen tänä päivänä.

Afterworkit kevät 2020

22.4. klo 17.30 - 19.00, Työn uudet muodot ja yritysvierailu Goforeen (huom, tapahtuma peruutettu)

 

Tukea alumnitoiminnan käynnistämiseen

Turun AMK voi myöntää kertaluonteista avustusta oman koulutusalan alumnitoiminnan aloittamiseen. Avustusta voidaan myöntää esim. ammattiyhdistyksistä lähtevään alumnitoiminnan aktivointiin, alumnitoiminnan aloitustapahtuman ja Turun AMK:n ja alumnien yhteydenpitoa tukevan tilaisuuden järjestelykuihin. Avustusta ei myönnetä yksityishenkilöille eikä hakijoiden omiin palkka- tai palkkiokuluihin. Avustus voi olla enintään 300 € / hanke.

Tuettavan toiminnan tulee edistää Turun AMK:n tunnettuutta alumnien parissa ja luoda edellytyksiä toiminnan ja yhteydenpidon jatkumiseen vapaaehtoispohjalta.

Avustusta voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella, josta käy ilmi:

  • Avustusta hakeva taho (yhdistys) ja yhteystiedot

  • Haettavan avustuksen summa

  • Avustuksen käyttötarkoitus

  • Kuvaus hankkeesta, jolle avustusta haetaan (mitä tehdään, mitä saavutetaan, milloin toteutetaan, ketkä hyötyvät)

  • Tilitiedot, jolle mahdollinen avustus maksetaan

Hakemus toimitetaan sähköpostitse alumnikoordinaattorille (alumni at turkuamk.fi). Hakemuksen käsittelyyn tulee varata aikaa vähintään 1 kk.