Siirry pääsisältöön Siirry hakuun

Alumnissa on välittäjäainesta.

Tervetuloa osaksi kansainvälistä ja monialaista osaajaverkostoa.
Liity alumnirekisteriin / Päivitä tietosi
Sivu päivitetty 1.6.2021

Alumnitoiminta

Tervetuloa liittymään alumniverkostoomme, se on täysin maksutonta! Turun ammattikorkeakoulun alumnina saat ajantasaista tietoa tapahtumista ja koulutuksista mm. uutiskirjeessä. Lisäksi kutsumme jäsenemme Alumni Afterwork -tapahtumiin, joihin mukaan mahtuvat nopeimmat! 

Alumniksi voivat liittyä kaikki Turun AMK:ssa tai sitä edeltävissä oppilaitoksissa opiskelleet ja työskennelleet. Alumnitoiminnassa tavoitellaan pitkäkestoista kumppanuutta, jolla ylläpidämme Turun AMK:n hyvää mainetta ja tutkintojen arvostusta maailmalla. Voit valita itsellesi sopivan tavan osallistua ja vaikuttaa – kaiken ytimessä on kuitenkin yhteydenpito.  

Täyttämällä LinkedIn-profiilisi koulutustiedot olet automaattisesti osa laajaa ja kansainvälistä osaajaverkostoa. Voit päivittää koulutustietosi klikkaamalla alta. Virallinen "Certification Authority" löytyy kun kirjoitat kenttään Turku University of Applied Sciences.

Ajankohtaista

Tutustu urapolkuihin

Mihin meiltä valmistutaan?

LinkedIn-sivullamme voit tutustua laajaan ja kansainväliseen alumniverkostoon. Klikkaa "See Alumni", niin näet, missä ja millaisissa tehtävissä +20 000 amkilaista vaikuttavat tänään. Seuraamalla LinkedIn-sivua saat lisäksi ajankohtaista tietoa alkavista koulutuksista ja tulevista alumnitapahtumista.

Haluaisitko kertoa oman uratarinasi? Keskustele sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #TurkuAMK ja #TUASalumni tai tule käymään paikan päällä. Kaikissa yhteistyökysymyksissä voit lähestyä alumnikoordinaattoriamme!

Palvelut ja edut alumneille

Rekrytointipalvelut

Haluatko rekrytoida opiskelijan tai tarjota opinnäytetyön aihetta? Kauttamme tavoitat korkeakouluyhteisön tehokkaasti.  Voit lähettää meille ilmoituksen  koskien kesätyöpaikkaa, työpaikkaa, harjoittelua, opinnäytetyötä tai projektiluontoista työtä.

Alumniverkostot

Kiinnostaako verkostoituminen oman alan ammattilaisten kanssa? Alta löydät vapaaehtoisperiaatteella toimivia alumniryhmiä ja -yhdistyksiä. Voit myös perustaa oman ryhmän alakohtaiseen keskusteluun, vaikka LinkedInissä. Kysy tarvittaessa lisätietoja alumnikoordinaattorilta.  

Turun AMK:n muotoilun alumnitoiminta - Facebook-ryhmä
TUAS International Business -LinkedIn-ryhmä
Taideakatemian media-alumnit -LinkedIn-ryhmä
TUAS, engineering (blended learning) -LinkedIn-ryhmä
Alumni Turku AMK Sales Engineering -LinkedIn-ryhmä

Alumneille maksuton avoin AMK

Turun ammattikorkeakoulu tukee alumniensa jatkuvaa oppimista tarjoamalla valmistumisen jälkeen kahden vuoden maksuttoman opinto-oikeuden avoimen AMK:n opintoihin. Mitä sinä haluaisit opiskella seuraavaksi? Lue lisää: 

Alumneille maksuton avoin AMK

Kansainvälisten opiskelijoiden mentorointi

Turun AMK järjestää mentorointia kansainvälisille ja ulkomaalaistaustaisille opiskelijoille. Etämentorointiohjelma kaipaa innokkaita mentoreita mukaan.  Mentorointiohjelma on tarkoitettu Turku AMK:n omille kansainvälisille ja maahanmuuttajataustaisille opiskelijoille. Mentoreilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, tehtävään annetaan perehdytys.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: 

Alumni! Lähde mukaan kansainvälisten opiskelijoiden mentorointiin!

Ota yhteyttä!

Haluaisitko Sinä toimia mentorina opiskelijalle, järjestää vuosikurssitapaamisen tai kertoa uratarinasi nykyisille opiskelijoille? Ole yhteydessä alumnikoordinaattoriimme Elina Karaukseen, niin ideoidaan yhdessä!

Elina Karaus
Alumnikoordinaattori
+358 50 598 5515
etunimi.sukunimi@turkuamk.fi