Sivu päivitetty 19.10.2017
Alumnitoiminta Turku AMK

 

Alumnitoiminta

Alumnejamme ovat kaikki Turun AMK:ssa tai sitä edeltävissä oppilaitoksissa opiskelleet ja työskennelleet. Tähtäämme aktiiviseen yhteydenpitoon alumnien, opiskelijoiden ja Turun ammattikorkeakoulun kesken.

Aktiivisena alumnina voit jatkaa itsesi kehittämistä, löytää uusia kontakteja monilta aloilta ja vaikuttaa siihen, miten Turun AMK vastaa työelämän tarpeisiin tulevaisuudessa.

Vahva alumniverkosto on meidän yhteinen etumme

Valmistuessasi roolisi muuttuu opiskelijasta alumniksi. LinkedInissä voit liittyä Turun AMK:n alumniyhteisöön, johon ovat tervetulleita kaikki Turun AMK:ssa opiskelleet. Linkitä tutkintosi Turku University of Applied Sciences -sivuun ja olet osa nopeasti kasvavaa ja kansainvälistä osaajaverkostoa. Samalla näet, millä aloilla ja missä organisaatioissa Turun AMK:sta valmistuneet työskentelevät.

LinkedIn-sivultamme löydät myös alakohtaisia ryhmiä, joissa voit käydä keskustelua itseäsi kiinnostavista aiheista ja verkostoitua oman alasi ammattilaisten kanssa. Mikäli oman alumniryhmää ei vielä löydy, voit perustaa sellaisen. Kysy tarvittaessa lisätietoja alumnikoordinaattorilta.

Tarvitsetko uraohjausta?

Näytä lisää

Alumnina voit hakeutua uraohjaukseen Turun AMK:n Urapalveluihin, mikäli koet, että haluat vinkkejä ja tukea urasi suunnitteluun. Uraohjaus voi olla tarpeesi mukaan yksi tai useampi henkilökohtainen keskustelu, tai voit tulla kuuntelemaan luentoa työnhausta tai CV- ja hakemuspalautetta. Uraohjaus rakennetaan jokaisen henkilön tarpeiden mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tunnet, että voisimme auttaa sinua. Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta career.services@turkuamk.fi

Jaa erinomaisuutesi

Näytä lisää

Mielenkiintoisia urapolkuja on yhtä paljon kuin alumneja. Töissä.fi-sivustolta  voit lukea, millaisissa tehtävissä Turun AMK:sta valmistuneet työskentelevät ja kuinka tyytyväisiä alumnit ovat tutkintoonsa. Kannustamme myös jakamaan oman uratarinan sivustolla - näin autat tulevia opiskelijoita ja alumneja tärkeiden valintojen äärellä.

Alumnitoiminta on pitkäjänteistä työtä ja kannustamme kaikkia alumnejamme ottamaan osaa toiminnan kehittämiseen. Haluaisitko Sinä kenties toimia mentorina, järjestää vuosikurssitapaamisen tai kertoa uratarinasi nykyisille opiskelijoille? Ole yhteydessä alumnikoordinaattoriimme, niin ideoidaan yhdessä!

 

Syksyn 2017 ohjelmaa

Syksyllä starttaavat Alumni Afterworkit ovat matalan kynnyksen verkostoitumistapahtumia kaikille alumnitoiminnasta kiinnostuneille. Vaihtuvan, ajankohtaisen keskusteluteeman lisäksi pääset tapaamaan entisiä opiskelukavereita ja vaihtamaan kuulumisia tuttujen kanssa. 

alumni_afterwork_banner_800x343_turkuamk.png

5.9. Alumni Afterwork #1: Minustako Master-tason osaaja?

Näytä lisää

Onko YAMK-tutkinto samanarvoinen, kuin maisterin tutkinto? Milloin YAMK-opiskelijaksi voi hakea? Millä aloilla YAMK-tutkintoja voi opiskella?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksia syksyn ensimmäisessä Alumni Afterworkissa! Illan aikana kuulet asiantuntijoilta, millaisiin tehtäviin ylempi ammattikorkeakoulututkinto valmistaa ja millaista YAMK-opiskelu on käytännössä. Samalla pääset tapaamaan entisiä opiskelukavereita ja ideoimaan Turun AMK:n alumnitoimintaa.

Tapahtuma on Turun AMK:n alumneille maksuton (sis. kahvin ja suolaisen kahvileivän), mutta vaatii ilmoittautumisen.
Linkki ilmoittautumiseen: https://www.lyyti.in/alumni_afterwork

Mukaan mahtuu 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Alumni Afterwork Facebookissa

7.9. #AMKavajaiset2017

Näytä lisää

Tervetuloa avaamaan Turun AMK:n lukuvuosi yhteisöllisesti hyvinvointi-teemalla!

Ohjelmassa klo 14-16:

 • rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatilan, TUOn hallituksen pj:n Jukka-Pekka Salmelan sekä
  AMK:n hallituksen pj:n Niko Aaltosen lyhyet puheenvuorot
 • puhujavieraana Eeva-Johanna Eloranta, kansanedustaja,
  TUAS Fellow, AMK:n Terveys ja hyvinvointi -neuvottelukunnan jäsen
 • Salon uusi kaupunginjohtaja Lauri Inna
 • palkintoja: Vuoden opettaja, opiskelija, alumni, sekä Tarmo- ja Into-palkinnot
 • 20 vuotta AMK:n palveluksessa olleiden huomioiminen
 • minimessuilla hyvinvointialan yrityksiä sekä AMK:n hyvinvointipalveluja
 • opiskelijoiden postereita hyvinvointiteemasta
 • korkeakoulujen yhteinen CampusSport esittäytyy toiminnallisesti – osallistu!
 • tuo toiveesi tulevan kampuksen suunnitteluun!
 • pientä naposteltavaa...

Ohjelma tarkentuu kesän aikana. 

Tapahtuman toteuttajana opiskelijoiden osuuskunta Pukkimäki Osk.

Ilmoittaudu 1.9. klo 10 mennessä

12.10. Alumni Afterwork #2: Tietävätkö muut, mitä osaan?

Näytä lisää

Henkilöbrändi on muiden käsitys meistä ja osaamisestamme. Voimme kuitenkin vaikuttaa siihen, miten osaamisemme tunnistetaan ja miten edistämme omia tavoitteitamme työelämässä. Missä minä olen hyvä? Miten luon omalle uralleni merkityksellisiä verkostoja?

Turun AMK:n myynnin yliopettaja Sini Jokiniemi avaa teeman syksyn toisessa Alumni Afterworkissa. Sinillä on vankka kokemus henkilöstön kehittämisestä ja coachaamisesta. Muun muassa OP-ryhmän HRD-päällikkönä työskennellyt Jokiniemi puhuu osaamisesta ja sen merkityksestä työssä ja työnhaussa. Pureudumme kysymyksiin: Millaista osaamista työnhakijan kannattaa korostaa, ja miten omaa henkilöbrändiä voi rakentaa tietoisesti. 

Tapahtuma on Turun AMK:n alumneille maksuton (sis. kahvin ja suolaisen kahvileivän). Ilmoittauduthan 9.10. mennessä  tästä

Mukaan mahtuu 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

30.11. Alumni Afterwork #3: Challenging yourself in cross-cultural situations

Näytä lisää

The art of cross-cultural communication is increasingly important in today’s digitalized working environments. How do we ensure that our messages aren’t misinterpreted? How can we train our intercultural skills?

In this Alumni Afterwork you will learn the dos and don’ts of cross-cultural communication and leave with fresh ideas on how to develop your intercultural competence. The keynote of the evening is by Ms Susanna Saari, Senior Lecturer at TUAS. Saari specializes in Hospitality Management, Health and Well-being Tourism, CSR and Sustainability as well as Event Management, and was recently elected as President of SKÅL International (Association of Travel and Tourism Professionals). She will discuss the cross-cultural skills relevant to her own, internationally recognized career in the field of travel and tourism.

We hope for fruitful discussion and benchmarking opportunities. Regardless of your own field, we welcome the experiences and career stories of all our alumni working in cross-cultural environments.

The event is free of charge (incl. coffee & snack) for TUAS alumni and will be conducted in English. Register before 27th November here