Sivu päivitetty 19.1.2018
Alumnitoiminta Turku AMK

 

Alumnitoiminta

Alumnejamme ovat kaikki Turun AMK:ssa tai sitä edeltävissä oppilaitoksissa opiskelleet ja työskennelleet. Tähtäämme aktiiviseen yhteydenpitoon alumnien, opiskelijoiden ja Turun ammattikorkeakoulun kesken.

Aktiivisena alumnina voit jatkaa itsesi kehittämistä, löytää uusia kontakteja monilta aloilta ja vaikuttaa siihen, miten Turun AMK vastaa työelämän tarpeisiin tulevaisuudessa.

Vahva alumniverkosto on meidän yhteinen etumme

Valmistuessasi roolisi muuttuu opiskelijasta alumniksi. LinkedInissä voit liittyä Turun AMK:n alumniyhteisöön, johon ovat tervetulleita kaikki Turun AMK:ssa opiskelleet. Linkitä tutkintosi Turku University of Applied Sciences -sivuun ja olet osa nopeasti kasvavaa ja kansainvälistä osaajaverkostoa. Samalla näet, millä aloilla ja missä organisaatioissa Turun AMK:sta valmistuneet työskentelevät.

LinkedIn-sivultamme löydät myös alakohtaisia ryhmiä, joissa voit käydä keskustelua itseäsi kiinnostavista aiheista ja verkostoitua oman alasi ammattilaisten kanssa. Mikäli oman alumniryhmää ei vielä löydy, voit perustaa sellaisen. Kysy tarvittaessa lisätietoja alumnikoordinaattorilta.

Ohjelmaa alumneille

Näytä lisää

alumni afterwork banneri

Syksyllä 2017 startanneet  Alumni Afterworkit  ovat matalan kynnyksen verkostoitumistapahtumia kaikille Turun AMK:sta valmistuneille. Vaihtuvan, ajankohtaisen keskusteluteeman lisäksi pääset tapaamaan entisiä opiskelukavereita ja kuulet, millaista koulutusta ja palveluja Turun AMK voi tarjota osaamisesi kehittämiseen tänä päivänä. 

Kevätkauden Alumni Afterworkit aloitetaan 8.2. klo 17 webinaarilla, jossa puhujana on alumnimme ja mm. Euroopan johtavaksi LinkedIn-asiantuntijaksi kehuttu  Tom Laine . Ilmoittaudu afterworkiin  tästä.

Kevään 2018 Alumni Afterworkit:

Torstai 8.2. klo 17 Alumni Afterwork #1: Olenko brändi? Henkilöbrändäys ja verkostot LinkedInissä

Torstai 8.3. klo 17.30 Alumni Afterwork #2: Minustako Master-tason osaaja? YAMK-opinnot Turun AMK.ssa.

Torstai 5.4. klo 17.30 Alumni Afterwork #3: TBA

Torstai 3.5. klo 17.30 Alumni Afterwork #4: TBA

Tilaisuudet järjestetään Panimoravintola Koulun Wecksell-huoneessa. Julkaisemme ilmoittautumislinkit ja lisätietoa tällä sivulla ja sosiaalisen median kanavissamme.

Voit myös tilata kerran kuukaudessa ilmestyvän työelämäpalvelujen uutiskirjeen, jonka kautta saat tiedon tulevista Alumni Afterworkeista ja muista tapahtumista. Saat kirjeen valitsemalla "Turun AMK:n palvelut" täällä  http://uutiskirje.turkuamk.fi/  .

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Tarvitsetko uraohjausta?

Näytä lisää

Alumnina voit hakeutua uraohjaukseen Turun AMK:n Urapalveluihin, mikäli koet, että haluat vinkkejä ja tukea urasi suunnitteluun. Uraohjaus voi olla tarpeesi mukaan yksi tai useampi henkilökohtainen keskustelu, tai voit tulla kuuntelemaan luentoa työnhausta tai CV- ja hakemuspalautetta.

Uraohjaus rakennetaan jokaisen henkilön tarpeiden mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tunnet, että voisimme auttaa sinua. Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta career.services@turkuamk.fi

Jaa erinomaisuutesi

Näytä lisää

Mielenkiintoisia urapolkuja on yhtä paljon kuin alumneja. Töissä.fi-sivustolta  voit lukea, millaisissa tehtävissä Turun AMK:sta valmistuneet työskentelevät ja kuinka tyytyväisiä alumnit ovat tutkintoonsa. Kannustamme myös jakamaan oman uratarinan sivustolla - näin autat tulevia opiskelijoita ja alumneja tärkeiden valintojen äärellä.

Alumnitoiminta on pitkäjänteistä työtä ja kannustamme kaikkia alumnejamme ottamaan osaa toiminnan kehittämiseen. Haluaisitko Sinä kenties toimia mentorina, järjestää vuosikurssitapaamisen tai kertoa uratarinasi nykyisille opiskelijoille? Ole yhteydessä alumnikoordinaattoriimme, niin ideoidaan yhdessä!