Siirry pääsisältöön Siirry hakuun

Alumnissa on välittäjäainesta.

Tervetuloa osaksi kansainvälistä ja monialaista osaajaverkostoa.
Liity alumniverkostoon / Päivitä tietosi
Sivu päivitetty 24.5.2024

Alumnitoiminta

Tervetuloa liittymään alumniverkostoomme, se on täysin maksutonta! Turun ammattikorkeakoulun alumniverkoston jäsenenä saat ensimmäisten joukossa tietoa alumneille suunnatuista palveluista ja tapahtumista. Alumniksi voivat liittyä kaikki Turun AMK:ssa tai sitä edeltävissä oppilaitoksissa opiskelleet ja työskennelleet.

Alumnissa on välittäjäainesta

Meille alumnit ovat tärkeitä työelämän yhteistyökumppaneita, tiedon ja taidon välittäjiä. Turun AMK:n alumnina olet osa yli 20 000 osaajan verkostoa. Haluamme tarjota alumneillemme mahdollisuuden verkostoitua, jakaa ja kehittää osaamistaan työelämän eri tilanteissa.

Liity alumniverkostoon

Alumniverkoston jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän uutiskirjeen, josta löydät tietoa mm. alumneille suunnatuista tapahtumista, palveluista ja kaikista muista edusta. Alumnina voit halutessasi välittää työelämässä kerryttämääsi osaamista myös nykyisille opiskelijoille, esim. mentorina, vierailuluennoitsijana tai kertomalla uratarinasi.

Valitse itsellesi sopiva tapa osallistua ja vaikuttaa – kaiken ytimessä on kuitenkin yhteydenpito.

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta vahvaan tunnistautumiseen, voit liittyä alumniverkostoon, muokata tietojasi tai erota verkostosta täällä.

Palvelut ja edut alumneille

Jatkuva oppiminen ja maksuton avoin AMK

Turun ammattikorkeakoulu tukee alumniensa jatkuvaa oppimista tarjoamalla valmistumisen jälkeen kahden vuoden maksuttoman opinto-oikeuden avoimen AMK:n opintoihin.

Alumnien maksuton opinto-oikeus koskee Turun ammattikorkeakoulun avoimen AMK:n yksittäisten opintojaksojen opintotarjontaa sekä korkeakouludiplomeja ja osaajakoulutuksia. Maksuton opinto-oikeus on voimassa neljä lukukautta sekä sen lukukauden, jolloin opiskelija valmistuu.

Huom! Alumnien maksuton opinto-oikeus ei valitettavasti koske esimerkiksi polkuopintoja, erikoispolkuopintoja, täydennyskoulutuksia, erikoistumiskoulutuksia, maahanmuuttajien valmentavia koulutuksia, väyläopintoja tai erillisiä opinto-oikeuksia.

Avoimessa AMK:ssa opiskelu on avointa kaikille iästä ja koulutustaustasta riippumatta. Avoimen AMK:n kautta voit täydentää osaamistasi opiskelemalla yksittäisiä opintojaksoja, hankkia laajemman paketin täsmäosaamista suorittamalla korkeakouludiplomin tai osaajakoulutuksen, tai vaikkapa tähdätä kohti YAMK-tutkintoa avoimen väylän kautta. 

Mitä sinä haluaisit opiskella seuraavaksi?

Alumnitapahtumia

Tarjoamme alumneille tilaisuuksia kuulla uusia ajatuksia, jakaa kokemuksia ja tavata uusia ihmisiä alumnitapahtumissa. Syksyllä 2021 tulossa mielenkiintoisia alakohtaisia verkostoitumistapahtumia. Päivitetyt tiedot löydät alla olevan linkin kautta. 

Tutustu alumnitapahtumatarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan:

Turun AMK:n alumnitapahtumia

Alakohtaiset alumniverkostot

Kiinnostaako verkostoituminen oman alan ammattilaisten kanssa? Alta löydät vapaaehtoisperiaatteella toimivia alumniryhmiä ja -yhdistyksiä. Voit myös perustaa oman ryhmän alakohtaiseen keskusteluun, vaikka LinkedInissä. Kysy tarvittaessa lisätietoja alumnikoordinaattorilta.  

Turun AMK:n muotoilun alumnitoiminta - Facebook-ryhmä
TUAS International Business -LinkedIn-ryhmä
Taideakatemian media-alumnit -LinkedIn-ryhmä
TUAS, engineering (blended learning) -LinkedIn-ryhmä
Alumni Turku AMK Sales Engineering -LinkedIn-ryhmä

Rekrytointipalvelut

Haluatko rekrytoida opiskelijan tai tarjota opinnäytetyön aihetta? Kauttamme tavoitat korkeakouluyhteisön tehokkaasti.  Voit lähettää meille ilmoituksen  koskien kesätyöpaikkaa, työpaikkaa, harjoittelua, opinnäytetyötä tai projektiluontoista työtä.

Tutustu alumniverkostoon

Ota yhteyttä!

Haluaisitko sinä ehdottaa esim. aihetta alumnitapahtumaan, toimia mentorina opiskelijalle, kertoa uratarinasi nykyisille opiskelijoille tai jakaa jonkun muun idean? Ole yhteydessä alumnikoordinaattoriimme, niin ideoidaan yhdessä!

Hanna Peussa
Alumnikoordinaattori, Asiantuntija
+358 50 598 5628
etunimi.sukunimi@turkuamk.fi
alumni@turkuamk.fi; junioriamk@turkuamk.fi; rekry@turkuamk.fi

Haluaisitko kertoa oman uratarinasi? Keskustele sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #TurkuAMK ja #TUASalumni tai tule käymään paikan päällä. Kaikissa yhteistyökysymyksissä voit lähestyä alumnikoordinaattoriamme!

Liity myös LinkedIn-verkostoon: täyttämällä LinkedIn-profiilisi koulutustiedot olet automaattisesti osa laajaa ja kansainvälistä osaajaverkostoa. Voit päivittää koulutustietosi klikkaamalla alta. Virallinen "Certification Authority" löytyy kun kirjoitat kenttään Turku University of Applied Sciences.

LinkedIn-sivullamme voit tutustua laajaan ja kansainväliseen alumniverkostoon. Klikkaa "See Alumni", niin näet, missä ja millaisissa tehtävissä +20 000 amkilaista vaikuttavat tänään. Seuraamalla LinkedIn-sivua saat lisäksi ajankohtaista tietoa alkavista koulutuksista ja tulevista alumnitapahtumista.