Siirry pääsisältöön Siirry hakuun

Alumnissa on välittäjäaineista.

Tervetuloa osaksi kansainvälistä ja monialaista osaajaverkostoa.
Liity alumnirekisteriin / Päivitä tietosi
Sivu päivitetty 27.11.2020

Alumnitoiminta

Tervetuloa liittymään alumniverkostoomme, se on täysin maksutonta! Turun ammattikorkeakoulun alumnina saat ajantasaista tietoa tapahtumista ja koulutuksista mm. uutiskirjeessä. Lisäksi kutsumme jäsenemme Alumni Afterwork -tapahtumiin, joihin mukaan mahtuvat nopeimmat!

Liity Turun AMK:n alumnirekisteriin

Alumniksi voivat liittyä kaikki Turun AMK:ssa tai sitä edeltävissä oppilaitoksissa opiskelleet ja työskennelleet. Alumnitoiminnassa tavoitellaan pitkäkestoista kumppanuutta, jolla ylläpidämme Turun AMK:n hyvää mainetta ja tutkintojen arvostusta maailmalla. Voit valita itsellesi sopivan tavan osallistua ja vaikuttaa – kaiken ytimessä on kuitenkin yhteydenpito.  

Täyttämällä LinkedIn-profiilisi koulutustiedot olet automaattisesti osa laajaa ja kansainvälistä osaajaverkostoa. Voit päivittää koulutustietosi klikkaamalla alta. Virallinen "Certification Authority" löytyy kun kirjoitat kenttään Turku University of Applied Sciences.

Tutustu urapolkuihin

Mihin meiltä valmistutaan?

LinkedIn-sivullamme voit tutustua laajaan ja kansainväliseen alumniverkostoon. Klikkaa "See Alumni", niin näet, missä ja millaisissa tehtävissä +20 000 amkilaista vaikuttavat tänään. Seuraamalla LinkedIn-sivua saat lisäksi ajankohtaista tietoa alkavista koulutuksista ja tulevista alumnitapahtumista.

Haluaisitko kertoa oman uratarinasi? Keskustele sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #TurkuAMK ja #TUASalumni tai tule käymään paikan päällä. Kaikissa yhteistyökysymyksissä voit lähestyä alumnikoordinaattoriamme!

Ajankohtaista

Urakysely2020_työnantajien arvostus.png
alumnikuva_keltapaitanentytto_480x220.png

Uraseurantakysely vuonna 2015 valmistuneille on päättynyt. Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille.

Lisätietoa kyselystä ja viime vuoden tuloksista voi lukea uraseurantakyselyn tiedotteesta .

Maksuton opinto-oikeus avoimen AMK:n opintoihin

Alumneille maksuton kahden vuoden opinto-oikeus Turun avoimen AMK:n opintoihin 1.1.2021 alkaen. Maksuton opinto-oikeus koskee 1.1.2019 tai sen jälkeen Turun AMK:sta valmistuneita. Opinto-oikeus on voimassa valmistumislukukauden sekä kaksi seuraavaa lukuvuotta. Opinto-oikeus koskee sekä yksittäisiä opintojaksoja että korkeakouludiplomeja. Maksuton opinto-oikeus ei koske polkuopintoja. Lisätietoa ja tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät avoimen AMK:n nettisivulta.

Ura- ja rekrypalvelut

Alumniverkostot

Ota yhteyttä!

Haluatko rekrytoida opiskelijan tai tarjota opinnäytetyön aihetta? Kauttamme tavoitat korkeakouluyhteisön tehokkaasti.  Voit lähettää meille ilmoituksen  koskien kesätyöpaikkaa, työpaikkaa, harjoittelua, opinnäytetyötä tai projektiluontoista työtä. 

Kaipaatko vinkkejä ja tukea urasi suunnitteluun? Urapalvelut tarjoaa uraohjausta myös alumneille. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tunnet, että voisimme auttaa sinua. Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta career.services@turkuamk.fi  

Kiinnostaako verkostoituminen oman alan ammattilaisten kanssa? Alta löydät vapaaehtoisperiaatteella toimivia alumniryhmiä ja -yhdistyksiä. Voit myös perustaa oman ryhmän alakohtaiseen keskusteluun, vaikka LinkedInissä. Kysy tarvittaessa lisätietoja alumnikoordinaattorilta.  

Turun AMK:n muotoilun alumnitoiminta - Facebook-ryhmä

TUAS International Business -LinkedIn-ryhmä

Taideakatemian media-alumnit -LinkedIn-ryhmä

TUAS, engineering (blended learning) -LinkedIn-ryhmä

Alumni Turku AMK Sales Engineering -LinkedIn-ryhmä

Haluaisitko Sinä toimia mentorina opiskelijalle, järjestää vuosikurssitapaamisen tai kertoa uratarinasi nykyisille opiskelijoille? Ole yhteydessä alumnikoordinaattoriimme Elina Karaukseen , niin ideoidaan yhdessä!

 

Uraseurantakysely vuonna 2015 valmistuneille on päättynyt. Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille.

Lisätietoa kyselystä ja viime vuoden tuloksista voi lukea uraseurantakyselyn tiedotteesta .

Maksuton opinto-oikeus avoimen AMK:n opintoihin

Alumneille maksuton kahden vuoden opinto-oikeus Turun avoimen AMK:n opintoihin 1.1.2021 alkaen. Maksuton opinto-oikeus koskee 1.1.2019 tai sen jälkeen Turun AMK:sta valmistuneita. Opinto-oikeus on voimassa valmistumislukukauden sekä kaksi seuraavaa lukuvuotta. Opinto-oikeus koskee sekä yksittäisiä opintojaksoja että korkeakouludiplomeja. Maksuton opinto-oikeus ei koske polkuopintoja. Lisätietoa ja tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät avoimen AMK:n nettisivulta .