Siirry pääsisältöön Siirry hakuun

Alumnissa on välittäjäainesta.

Tervetuloa osaksi kansainvälistä ja monialaista osaajaverkostoa.
Liity alumnirekisteriin / Päivitä tietosi
Sivu päivitetty 15.11.2021

Alumnitoiminta

Tervetuloa liittymään alumniverkostoomme, se on täysin maksutonta! Turun ammattikorkeakoulun alumniverkoston jäsenenä saat ensimmäisten joukossa tietoa alumneille suunnatuista palveluista ja tapahtumista. Alumniksi voivat liittyä kaikki Turun AMK:ssa tai sitä edeltävissä oppilaitoksissa opiskelleet ja työskennelleet.

Alumnissa on välittäjäaineista

Meille alumnit ovat tärkeitä työelämän yhteistyökumppaneita, tiedon ja taidon välittäjiä. Turun AMK:n alumnina olet osa yli 20 000 osaajan verkostoa. Haluamme tarjota alumneillemme mahdollisuuden verkostoitua, jakaa ja kehittää osaamistaan työelämän eri tilanteissa. 

Alumniverkoston jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän uutiskirjeen, pääset mukaan alumnitapahtumiin ja saat käyttöösi alumniedut ja -palvelut. Halutessasi voit välittää työelämässä kerryttämääsi osaamista myös nykyisille opiskelijoille, esim. mentorina, vierailuluennoitsijana tai kertomalla uratarinasi. Voit valita itsellesi sopivan tavan osallistua ja vaikuttaa – kaiken ytimessä on kuitenkin yhteydenpito.  

Liity alumniverkostoon

Päivittämällä yhteystietosi Turun AMK:n alumnirekisteriin varmistat, että saat meiltä alumneille suunnatun uutiskirjeen neljä kertaa vuodessa, ja kuulet ensimmäisten joukossa alumnitapahtumista ja -palveluista.

Liity alumniverkostoon tai päivitä tietosi

Liity myös LinkedIn-verkostoon: täyttämällä LinkedIn-profiilisi koulutustiedot olet automaattisesti osa laajaa ja kansainvälistä osaajaverkostoa. Voit päivittää koulutustietosi klikkaamalla alta. Virallinen "Certification Authority" löytyy kun kirjoitat kenttään Turku University of Applied Sciences.

Ajankohtaista

Palvelut ja edut alumneille

Rekrytointipalvelut

Haluatko rekrytoida opiskelijan tai tarjota opinnäytetyön aihetta? Kauttamme tavoitat korkeakouluyhteisön tehokkaasti.  Voit lähettää meille ilmoituksen  koskien kesätyöpaikkaa, työpaikkaa, harjoittelua, opinnäytetyötä tai projektiluontoista työtä.

Alumniverkostot

Kiinnostaako verkostoituminen oman alan ammattilaisten kanssa? Alta löydät vapaaehtoisperiaatteella toimivia alumniryhmiä ja -yhdistyksiä. Voit myös perustaa oman ryhmän alakohtaiseen keskusteluun, vaikka LinkedInissä. Kysy tarvittaessa lisätietoja alumnikoordinaattorilta.  

Turun AMK:n muotoilun alumnitoiminta - Facebook-ryhmä
TUAS International Business -LinkedIn-ryhmä
Taideakatemian media-alumnit -LinkedIn-ryhmä
TUAS, engineering (blended learning) -LinkedIn-ryhmä
Alumni Turku AMK Sales Engineering -LinkedIn-ryhmä

Alumneille maksuton avoin AMK

Turun ammattikorkeakoulu tukee alumniensa jatkuvaa oppimista tarjoamalla valmistumisen jälkeen kahden vuoden maksuttoman opinto-oikeuden avoimen AMK:n opintoihin. Mitä sinä haluaisit opiskella seuraavaksi? Lue lisää: 

Alumneille maksuton avoin AMK

Kansainvälisten opiskelijoiden mentorointi

Turun AMK järjestää mentorointia kansainvälisille ja ulkomaalaistaustaisille opiskelijoille. Etämentorointiohjelma kaipaa innokkaita mentoreita mukaan.  Mentorointiohjelma on tarkoitettu Turku AMK:n omille kansainvälisille ja maahanmuuttajataustaisille opiskelijoille. Mentoreilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, tehtävään annetaan perehdytys.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: 

Alumni! Heittäydy mukaan mentorointiin!

Alumnitapahtumia

Tarjoamme alumneille tilaisuuksia kuulla uusia ajatuksia, jakaa kokemuksia ja tavata uusia ihmisiä alumnitapahtumissa. Syksyllä 2021 tulossa mielenkiintoisia alakohtaisia verkostoitumistapahtumia. Päivitetyt tiedot löydät alla olevan linkin kautta. 

Tutustu alumnitapahtumatarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan:

Turun AMK:n alumnitapahtumia

Tutustu alumniverkostoon

LinkedIn-sivullamme voit tutustua laajaan ja kansainväliseen alumniverkostoon. Klikkaa "See Alumni", niin näet, missä ja millaisissa tehtävissä +20 000 amkilaista vaikuttavat tänään. Seuraamalla LinkedIn-sivua saat lisäksi ajankohtaista tietoa alkavista koulutuksista ja tulevista alumnitapahtumista.

Tässä muutamia nostoja alumniemme uratarinoista: 

Haluaisitko kertoa oman uratarinasi? Keskustele sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #TurkuAMK ja #TUASalumni tai tule käymään paikan päällä. Kaikissa yhteistyökysymyksissä voit lähestyä alumnikoordinaattoriamme!

Ota yhteyttä!

Haluaisitko sinä ehdottaa esim. aihetta alumnitapahtumaan, toimia mentorina opiskelijalle, kertoa uratarinasi nykyisille opiskelijoille tai jakaa jonkun muun idean? Ole yhteydessä alumnikoordinaattoriimme Elina Karaukseen, niin ideoidaan yhdessä!

Elina Karaus
Alumnikoordinaattori
+358 50 598 5515
etunimi.sukunimi@turkuamk.fi