Siirry pääsisältöön Siirry hakuun

Löydä tulevaisuutenne tekijät!

Vahvista yrityksesi työnantajabrändiä ja rekrytoi parhaat osaajat
Sivu päivitetty 3.6.2024

Find Your Future -ura- ja rekrytointimessut

Turun ammattikorkeakoulusta valmistuu joka vuosi yli 2000 tulevaisuuden tekijää vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Haluamme panostaa alueen osaajapulan helpottamiseen ja varmistaa yrityksille suoran yhteyden tulevaisuuden ammattilaisiin.

Find Your Future 2024

Löydä yrityksesi tulevaisuuden tekijät!

Tervetuloa Turun AMK:n Find Your Future -ura- ja rekrymessuille. Messut järjestetään 28.11.2024 klo 10:00 -  14:00 Kupittaan kampuksella!

Syksyn messutapahtuma kokoaa yhteen tulevaisuuden osaajat ja alueen yritykset jo kolmatta kertaa. Find Your Future -tapahtuma tarjoaa yrityksille erinomaisen mahdollisuuden kontaktoida opiskelijoita ja vahvistaa positiivista työnantajamielikuvaa. Messuilla voit tavata Turun AMK:n opiskelijoita kymmeniltä eri aloilta. Koulutusalamme löydät täältä .

Tänä vuonna opiskelijoille suunnatussa ohjeisohjelmassa on tarjolla erityisesti yritysesittelyjä sekä uratarinoita. Haluaisitko Sinäkin jakaa oman uratarinasi tai työskenteleekö organisaatiossasi Turun AMK:sta valmistunut alumni? 

Messualueena toimii Kupittaan kampus ja näytteille asettajille on varattu entistä enemmän tilaa opiskelijakohtaamisille.

Messupaikan hinta on 380€ + alv. Hintaan sisältyy:

  • pöytä (60 x 120 cm) + kaksi tuolia
  • tila 1-2 roll-upille
  • kahviliput 

Ilmoita yrityksesi mukaan 5.11.2024 mennessä.

 Jos haluat jatkossa saada ensimmäisten joukossa tiedon Find Your Future -messuista sekä muista ajankohtaisista palveluistamme, tilaa uutiskirjeemme

Find Your Sustainable Future 2023

Vuonna 2023 Find Your Sustainable Future -nimellä kulkeneet messut olivat jälleen huikea menestys . Päivä tarjosi Kupittaan täydeltä työelämäyhteyksiä, kun yli 50 eri alan yritystä ja lähes tuhat tulevaisuuden tekijää täyttivät kampuksemme iloisilla kohtaamisilla.

Tapahtuman teemana oli vastuullisuus. Ohjelmassa ja asiantuntijapuheenvuoroissa työelämää sekä työnhakua lähestyttiin kestävyyden näkökulmasta: miten kehitetään niin ekologisesti, taloudellisesti kuin sosiaalisestikin kestävää ja vastuullista tulevaisuutta ja työelämää.

Kiitos kaikille vuoden 2023 tapahtumaan osallistuneille yrityksille, asiantuntijoille ja opiskelijoille. Toivottavasti nähdään taas marraskuussa 2024!

Messuille osallistuvien yritysten logoja
Mukana tulevaisuutta löytämässä 2023

Kysy lisää!

Lisätietoa ura- ja rekrymessuista?

Haluatko tietää lisää ura- ja rekrytointimessuistamme tai ehdottaa puheenvuoroa yritykseltänne? Kerromme mielellämme lisää.

Turun AMK - Vaikuttava työelämän korkeakoulu

Haluatko tutustua muihin yrityksille suunnattuihin palveluihimme tai pohtia mahdollisuuksia opiskelijayhteistyöhön? Asiantuntijamme auttavat mielellään.

Kiinnostaako työelämäkumppanuus?

Strategiset kumppanimme vahvistavat kanssamme alueellista vetovoimaa sekä saavat etualapaikan opiskelijoiden rekrytointiin ja alan uusimpiin virtauksiin.

Lue lisää korkeakouluyhteistyöstä ja kumppaneistamme

Kiinnostaako korkeakouluyhteistyö? 

Turun ammattikorkeakoulu on koko maakunnan merkittävä kehityskumppani. Olemme tärkeässä roolissa kehittämässä Turkua kiinnostavana ja rohkeasti uudistuvana korkeakoulu- ja kulttuurikaupunkina, jossa on hyvä elää ja onnistua yhdessä.

Työelämäkumppanuus Turun ammattikorkeakoulun kanssa takaa mm. jatkuvan etualapaikan opiskelijoiden rekrytointiin sekä yrityksesi alan uusimpiin virtauksiin. Tutustu Kumppaniohjelmaamme ja pysy kehityksen kärjessä!