Siirry pääsisältöön Siirry hakuun

Löydä tulevaisuutenne tekijät

Vahvista yrityksesi työnantajabrändiä ja rekrytoi parhaat osaajat
Sivu päivitetty 22.11.2023

Find Your Future -ura- ja rekrytointimessut

Turun ammattikorkeakoulusta valmistuu joka vuosi yli 2000 tulevaisuuden tekijää vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Haluamme panostaa alueen osaajapulan helpottamiseen ja varmistaa yrityksille suoran yhteyden tulevaisuuden ammattilaisiin.

Järjestämme suuren suosion saavuttaneet Turun AMK:n omat ura- ja rekrytointimessut Kupittaan kampuksella torstaina 23.11.2023 klo 10-14.30Mukana on jälleen yli 50 mahtavaa organisaatiota ja tulevaisuuden työnantajaa!

Messujen ohjelma

Find Your Sustainable Future -nimellä tänä vuonna kulkevien messujen teemana on vastuullisuus. Ohjelmassa ja asiantuntijapuheenvuoroissa työelämää sekä työnhakua lähestytään kestävyyden näkökulmasta: miten kehitetään niin ekologisesti, taloudellisesti kuin sosiaalisestikin kestävää ja vastuullista tulevaisuutta ja työelämää.

Yleinen ohjelma, EduCity

10.00 Tervetuloa, Vesa Taatila, rehtori-toimitusjohtaja, Turku AMK
10.10 Löydä Kestävä tulevaisuus, Piia Nurmi, lehtori sekä opiskelijat Emilia Aalto ja Anna Rautee, Turku AMK, Kiertotalous
10.30 How to find a job outside in Finland and abroad, Tomi Puranen, EURES-asiantuntija, TE-palvelut ja Emmannuel Querrec, senior lecturer, Turku AMK
10.50 Vastuullinen ja kestävä rekrytointi, Anne Koivusaari, Business Director, Manpower & Experis Recruitment and Executive Search, ManpowerGroup
11.10 Alumni career story, Viivi Sydänlammi, Energy and Environmental Engineering alumni, Project Manager, Fingrid Oyj
11.30 Vastuullisuus Original Sokos Hotel Kupittaalla, Sanna Paloniemi, Original Sokos Hotel Kupittaan hotellinjohtaja 
11.55 Paneelikeskustelu: Näkökulmia vastuullisuuteen ja rekrytointiin

  • Jaakko Mattila, Sustainable Business Development Specialist, Elomatic 
  • Riikka Teuri, kestävän kehityksen johtava asiantuntija, Varha 
  • Tuulia Laakso, HR Manager & Hanna Haaksi, Sustainability Specialist, Mayer 
  • Tomi Tulonen, toimipaikanjohtaja, Nordea

12.30 Yrittäjän polku uravaihtoehtona   –askel kerrallaan mikroyrittäjästä kasvuyhtiön johtajaksi, Laura Strömberg, sarjayrittäjä, työelämäprofessori
13.00 Vastuullisuus henkilöarvioinneissa ja kestävä urakehitys, Heidi Kylliö, Certified Business Coach, Senior Consultant, Thomas Suomi / Amiko Analysis Oy
13.20 Projektipaja esittää!

Ohjelma on alustava. Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.
 

Terveys ja hyvinvointi, ICT-city

10.15 Tervetuloa, Vesa Taatila, rehtori-toimitusjohtaja, Turku AMK
11.00 Sote-alan kevytyrittäjyys, Alina Viitala, Talent Acquisition Manager, Gubbe
13.00 Alan positiivisia puolia, Niina Alho, Sairaanhoitaja, Vuoden alumni 2023, Aluevaltuuston varapuheenjohtaja, Varha
13.30 Tunneälykkyys osana johtamista ja sote-alan ammattilaisten vastuullista rekrytointia historiallisen haastavassa henkilöstöpulatilanteessa, Teija Koskinen, Toimitusjohtaja, Medikumppani  

Ohjelma on alustava. Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

Mukana tulevaisuutta löytämässä

Messuille osallistuvien yritysten logoja

Löydä yrityksesi tulevaisuuden tekijät!

Find Your Sustainable Future 2023!

Seuraavat Find Your Future -ura- ja rekrytointimessut järjestetään torstaina 23.11.2023.

Messuosallistumisen hinta on 350 € (+ alv. 24%, sis. messupaikka ja 2 x kahvilippu). Messupöydän koko 120x60 cm. Yrityspaikkoja on rajoitettu määrä.

Find Your Future -tapahtuma tarjoaa yrityksille erinomaisen mahdollisuuden kontaktoida opiskelijoita. Messuilla voi verkostoitua alueen muiden yritysten kanssa ja tutustua tarkemmin Turun AMK:n rekrytointipalvelujen tarjontaan. Asiantuntijamme kertovat mielellään miten voimme auttaa yritystäsi ympäri vuoden. Oli kyse työ-, harjoittelu-, opinnäytetyö- tai projektityöpaikkoihin liittyvästä rekrytoinnista, Turun AMK:n rekrytointipalvelut tarjoavat apua tarpeidenne mukaan prosessin jokaisessa vaiheessa.

Find Your Future 2022

Ensimmäiset Turun ammattikorkeakoulun omat ura- ja rekrytointimessut olivat huikea menestys. Päivä tarjosi Kupittaan täydeltä työelämäyhteyksiä, kun yli 50 eri alan yritystä ja sadat tulevaisuuden tekijät täyttivät kampuksemme iloisilla kohtaamisilla.

Kiitos kaikille vuoden 2022 tapahtumaan osallistuneille yrityksille ja asiantuntijoille. Toivottavasti nähdään taas marraskuussa 2023!

Kysy lisää!

Lisätietoa ura- ja rekrymessuista?

Haluatko tietää lisää ura- ja rekrytointimessuistamme tai ehdottaa puheenvuoroa yritykseltänne? Kerromme mielellämme lisää.

Turun AMK - Vaikuttava työelämän korkeakoulu

Haluatko tutustua muihin yrityksille suunnattuihin palveluihimme tai pohtia mahdollisuuksia opiskelijayhteistyöhön? Asiantuntijamme auttavat mielellään.

Kiinnostaako työelämäkumppanuus?

Strategiset kumppanimme vahvistavat kanssamme alueellista vetovoimaa sekä saavat etualapaikan opiskelijoiden rekrytointiin ja alan uusimpiin virtauksiin.

Lue lisää korkeakouluyhteistyöstä ja kumppaneistamme

Kiinnostaako korkeakouluyhteistyö? 

Turun ammattikorkeakoulu on koko maakunnan merkittävä kehityskumppani. Olemme tärkeässä roolissa kehittämässä Turkua kiinnostavana ja rohkeasti uudistuvana korkeakoulu- ja kulttuurikaupunkina, jossa on hyvä elää ja onnistua yhdessä.

Työelämäkumppanuus Turun ammattikorkeakoulun kanssa takaa mm. jatkuvan etualapaikan opiskelijoiden rekrytointiin sekä yrityksesi alan uusimpiin virtauksiin. Tutustu Kumppaniohjelmaamme ja pysy kehityksen kärjessä!