Sivu päivitetty 21.4.2017
10kideaa.png

10 000 tuoretta ideaa

Olemme 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. Yrityksillä on mahdollisuus hyödyntää opiskelijoidemme tuoreita ideoita ja tietoja. Opiskelijayhteistyötä voi tehdä muun muassa projektitoimeksiannon, harjoittelun tai opinnäytetyön merkeissä. 


5 syytä miksi opiskelijayhteistyö kannattaa


1. Opiskelija ehtii enemmän.
Harjoittelija tai kokonainen opiskelijaryhmä pystyy keskittymään projektitoimeksiantoon aivan eri tavalla kuin työkuorman kanssa jo valmiiksi painiskeleva työntekijä.

2. Alan viimeisin tieto käyttöösi.
Suoraan koulun penkiltä tuleva opiskelija on perillä alan viimeisimmistä trendeistä ja tutkimustuloksista.

3. Tee vaikutus tulevaisuuden työntekijöihin.
Yhteistyön aikana opiskelija tutustuu yritykseesi ja välittää siitä tietoa myös muille.

4. Siirrä omaa osaamista eteenpäin.
Tarjoamalla opiskelijalle mahdollisuuden oppia tekemällä todellisia työelämän toimeksiantoja, pääset myötävaikuttamaan hänen uransa ensiaskeliin.

5. Pienellä panoksella suuri tulos.
Opiskelijayhteistyön käynnistäminen sujuu helposti. Lisäksi opiskelijalla on koko yhteistyön ajan tukena opettaja Turun AMK:sta.


Millainen opiskelijayhteistyö teille sopii parhaiten?

Projektitoimeksiannot

Näytä lisää

Yritys voi ehdottaa opiskelijatiimille tai yksittäiselle opiskelijalle projektia, tai projektia voidaan suunnitella yhdessä yrityksen kanssa. Jos sinulla on tarvetta opiskelijaprojektille tai haluat kehitellä ideaa kanssamme, ota yhteyttä Marianneen tai Kirstiin.

Aitoa yhteiskuntavastuuta

Projektitoimeksiannot tuovat molemminpuolista hyötyä: opiskelijat saavat aitoja oppimistilanteita ja yritykset tuoreita kehittämisideoita.

Esimerkiksi Kiertotalous 2.0 -projektioppimisympäristöä ylläpitää Turun ammattikorkeakoulun Resurssitehokas liiketoiminta tutkimusryhmä. Kiertotalous 2.0:n toiminta perustuu ongelmalähtöiseen projektityöskentelyyn. Projektit liittyvät kiertotalouteen, ympäristöliiketoimintaan, vastuullisuuteen ja sosiaalisiin innovaatioihin. Toimeksiantajina toimivat yritykset ja TKI-hankkeet. Kiertotalous 2.0 toimii opiskelijoista muodostettuna tiiminä, jota ohjaavat tutkimusryhmän asiantuntijat sekä opiskelijatoimitusjohtaja. Osa opiskelijoista rekrytoidaan tiimiin pidemmäksi aikaa toteuttamaan useita eri projekteja, osa tulee tekemään yksittäistä projektia. Kukin opiskelija saa oman osaamisensa ja kiinnostuksensa suuntaisia tehtäviä, joita tehdään sekä itsenäisesti että ryhmissä. Opiskelijat myös tapaavat säännöllisesti kuukausipalavereissa. Tiimissä on työskentelee myös kansainvälisiä opiskelijoita. Kiertotalous 2.0 sijaitsee Sepänkadun toimipisteessä A28-luokassa. 

Kiertotaloudesta uusia talouden malleja? Ideoita nettisivujen suunnitteluun?
Tukea myyntiin ja markkinointiin?

Opiskelijat kehittävät osaamistaan työelämälähtöisissä projektetissa. 
Turun AMK:n oppimisympäristöjä ovat:
BisnesAkatemia   Capstone   the Firma   GameLab   Kiertotalous 2.0  

 

 

Harjoittelu ja opinnäytetyö

Näytä lisää

Harjoittelun avulla yritys saa osaavan, uransa alussa olevan opiskelijan työyhteisönsä avuksi. Jakson tavoite on, että opiskelija pääsee ohjatusti perehtymään alansa työtehtäviin ja soveltamaan oppimiaan tietoja ja taitoja työelämässä.

Opinnäytetyön lähtökohta on työelämälähtöinen, käytännön tutkimusongelma tai kehittämistarve. Toimeksiantajalle opinnäytetyön teettäminen on keino saada uusinta tutkimustietoa organisaation käyttöön. 

Tarvitsetko harjoittelijaa tai opinnäytetyöntekijää? Ota yhteyttä Mikkoon ja kysy lisää!

Mikko Niskanen

 

 

Rekrytointipalvelut

Näytä lisää

Turun AMK:n Rekrytointipalvelut

Meille voi lähettää kesätyöpaikkaa, työpaikkaa, harjoittelua, opinnäytetyötä tai projektiluontoista työtä koskevia työpaikkailmoituksia. Julkaisemme ilmoituksen asiakkaan valinnan mukaan sisäisessä intrassamme ja/tai sosiaalisessa mediassa.