Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 24.1.2022
Opinnäytetyöstä apua yrityksen ja yhteisön kehittämiseen

Opinnäytetyöstä apua yrityksen ja yhteisön kehittämiseen

Tarvitsetko ideoita yrityksesi tai yhteisösi kehittämiseen? Hyödynnä Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoita ja teetä heillä opinnäytetyö!


Opinnäytetyön tarkoitus on tuottaa uutta tietoa, joka palvelee yritystä käytännön haasteiden ratkaisemisessa tai uusien ratkaisujen kehittämisessä. Hyvällä opinnäytetyöllä on välitöntä arvoa toimeksiantajalle ja yritys saa käyttöönsä innokkaan opiskelijan innovatiivisia ratkaisuja. Työelämälähtöinen tutkimusongelma tai kehittämistarve ovat lähtökohtia AMK-opinnäytetyölle. Opinnäytetyön avulla yritys voi kehittää oman organisaationsa toimintaa ja edistää työnantajakuvaansa.

Opinnäytetyön laajuus vaihtelee koulutusaloittain, mutta on vähintään 15 opintopisteen laajuinen, työelämälähtöinen ja yrityksen toimintaa kehittävä asiantuntijuuden näytetyö, joka vastaa noin 400 tunnin työmäärää.

Opinnäytetyö tehdään vuorovaikutuksessa toimeksiantajan ja AMK:n nimeämän ohjaajan kanssa. Turun ammattikorkeakoulu suosittelee korvauksen maksamista opinnäytetyöstä opiskelijalle. Kustannuksista ja korvauksista sovitaan tapauskohtaisesti. 

Opinnäytetyöt ovat julkisia. 

Kiinnostuitko? Opinnäytetyön teettämisellä saat käyttöösi tulevaisuuden ammattilaisen työpanoksen ja edesautat hänen valmistumistaan. Hyödynnä uutta osaamista ja kerää näkyvyyttä työelämän vastuullisena edelläkävijänä.

Opinnäytetyön tekijän rekrytointi

Voit kysyä lisää opinnäytetyön teettämisestä yhteydenottolomakkeella tai
sähköpostitse Turun AMK:n rekrytointipalveluilta: rekry@turkuamk.fi .

Ottaessasi yhteyttä, annathan seuraavat tiedot:

•    lyhyt kuvaus yrityksestäsi,
•    kuvaus opinnäytetyön aiheesta / tutkimus- tai kehittämisongelmasta,
•    miten ja mihin mennessä haluat kiinnostuneiden ottavan sinuun yhteyttä.